Şimdi Ara

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

20 km hız için çok iyi değer.Bluehdi ile bile 7.2 görmüştüm şehir içinde.Dizel şehir içinde bazen cayır cayır yakıyor.
    Bu dediginizi birde soguk hava, sıkışık trafik eklerseniz tüketim tavana vuruyor. Astra 1.6 cdti da 9.3lt gördüm bu kış ilk kez. Tabi yakiti yeni almistim ve veriyi sifirlamistim. 40km karma kullanim verisiydi ve ort hiz 14km/h di. Yine de dizel bazi durumlarda o kadar da tasarruflu olamayabiliyor. Su durumda en iyi rakam benzin/lpg de sanırım. 10 lt lpg yakan bir arac kabaca 35 kurus harciyor. Ben dizel aracimda maks 45 kuruş civari harcıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 14 Nisan 2019; 9:2:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    araştırırsanız gerçek kullanıcı verisi bulmanız zor değil. ana konu da bile yazılıyor.

peugeot motoru daha verimli. hem performans hem tüketim de.18 ortalama ile 8 litre yakacağı en yüksek değer. konudaki 3.8 i de yakalıyor. 25 bin orlaması 6.2. şanzıman tam otomatik.

ilgili konum:https://forum.donanimhaber.com/peugeot-208-uzun-donem-incelemesi-eat6-110-beygir--122422977
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

bu araba az mı yakmış?
    sürüş boyunca 2000 deviri geçmemiş motor sdfdsfgd sonra yaz yakmış falan diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Bu forumda vw fanatikleri hep eleştiriliyor fakat vwyi savunanlardan çok vw eleştirenler çok daha fanatik bunu kanıtlar durumdasınız. Verdiğiniz cevap kel alaka. Neymiş 2000 deviri geçmiyormuş. Şaka mısınız? Biz yakıt tüketiminden bahsediyoruz devirden değil. İsterse 1000 devirle gider. Adam yakıt tüketimini azaltmış mı ona bakarım ben. Bahane bulamadığınızda böyle saçma sapan şeylere yönelmeyin komik duruma düşüyorsunuz. Hayır gelin Dsg kötüleyin, müşteriyi servise bağımlı tutuyor deyin, destek vereyim. Haklısınız. Ama biraz objektif bakmayı becerin artık. Vw fanatiği filan da değilim hangi araç parasına göre daha fazla imkan sunuyorsa o benim için en iyi marka/modeldir bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sağdan sağdan kamyon arkasından tın tın giden tsi larin amacı ne diyorum. Tsi kullanıcıların ortası maalesef yok. Bir kısmı sürekli sol şeritte basa bildiği kadar basıyor. Diğerleri sağ şeritte yakıt üretiyor.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Konuya bakacağım

• Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Saolun bel almıycam. Karnım tok.
  • Toyota hybrid var yaris tsi dan az yakıyor. Benim bisikletim var o daha az yakıyor. Karşılaştırırken aracın ağırlığını,marka model ve piyasa değerini de belirtirsek en azından diğer araçlarla kıyaslarken maliyet avantajını görmüş oluruz. 2015 leon 1.2 benzinli 5.5 litre yakıyor yakın arkadaşım da var sakin kullanıyor. Pejo 206 + da vardı 20 liraya beylikdüzü-cevizlibağ-selimpaşa-beylikdüzü yapıyordu daha da geziyordu gün içinde en az yakan pejo oluyor bu durumda çünkü araba 800 kg 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İbiza 1.0 tsi yoğun trafik verisi. Kesinlikle hiç kasmadım, defalarca 5000 devirlere çıktım. Kasınca çok rahat 6 litrenin altına düşüyor zaten.

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

Bu da uzun dönemdeki veri 99:59 dan sonra veriler sifirlandi maalesef:

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 14 Nisan 2019; 12:10:52 >

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    541km boyunca 14kmh ortalama hız. 40 saat arabada beklemişsiniz şu yolu gitmek için. Dün özellikle bir sürü dur-kalk trafiğe girdim de yine inemedim 17kmh altına. Hayatınız arabanın içinde beklemekle mi geçiyor trafikte? Defalarca 5000 devirlerde 1. viteste mi çıkıldı?
    tuşların kalitesine bittim. ekranın çizilmiş bir de :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

İbiza 1.0 tsi yoğun trafik verisi. Kesinlikle hiç kasmadım, defalarca 5000 devirlere çıktım. Kasınca çok rahat 6 litrenin altına düşüyor zaten.

Bu da uzun dönemdeki veri 99:59 dan sonra veriler sifirlandi maalesef:

Güzel değerler. Ben çok denesem de 7 litre altına düşemiyorum ki 20 km/saat ortalama hız ve altında 7.5 altına düşemiyorum. 1.4 180 lik ünite var bende. Bu aralar az kullandığım için zaten yakıt tüketimine takılmıyorum yapıştırıyorum akan trafikte.

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 günlük veri bu. Günde 2 saatim yolda geçmiş hakikaten, bunun 1 saati kırmızı ışıktır. Gaziantep'te yaşıyorum, tramvay nedeniyle kavşakların yarısında sola dönüş yasak⛔ Diğer yarısında her ışıkta 10 dakika bekliyoruz. Bu nedenle S&S un çok yararını görüyorum, S&S kapattığım zamanlar en az 1litre fazla yakıyor.
    Bu kadar uzun süre bekledikten sonra, özellikle taksicilerin sürekli araya kaynak yapmak için sıkıştırmalarının etkisiyle sinirler bozuluyor ve bu tiplere yol vermemek için fırsat bulduğum an 2.viteste 100'e kadar çıktığım oluyor bazen. Eskiden böyle şeyler yapmazdım ama artık tahammülüm kalmadı.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ahaha çizik değil hocam, ekran koruyucu duruyor daha. Artık çıkarayım bari :)

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bana da lazım öyle bi makine artik 1.0 kesmiyor.
    180'lik canavarım olsa 10 litre yaksa da gözüme gelmez :) Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Bana da lazım öyle bi makine artik 1.0 kesmiyor.
    180'lik canavarım olsa 10 litre yaksa da gözüme gelmez :) Güle güle kullanın.
    Teşekkür ederim boşverin bu ülkede artık otomobil, hobi olmaktan çıktı. Toplu taşıma kullandırmayacak bir araç yeter gerisi önemsiz.
    Yani yazık günahtır bu kadar düşük hızla otomobilde trafikte takılmak, size eziyet. Motora geçseniz muazzam bir kazanım göreceksiniz, hem zaman hem yakıt hem kolaylık.
  • Hem 1.0 tsi Ibiza hemde Toyota Yaris 1.0 kullanıyorum.
    Yaris 0.3-0.4 litre aynı güzergahta daha az yakıyor.
    Ama tsi'ın gidişi çok güzel değer o farka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Bu forumda vw fanatikleri hep eleştiriliyor fakat vwyi savunanlardan çok vw eleştirenler çok daha fanatik bunu kanıtlar durumdasınız. Verdiğiniz cevap kel alaka. Neymiş 2000 deviri geçmiyormuş. Şaka mısınız? Biz yakıt tüketiminden bahsediyoruz devirden değil. İsterse 1000 devirle gider. Adam yakıt tüketimini azaltmış mı ona bakarım ben. Bahane bulamadığınızda böyle saçma sapan şeylere yönelmeyin komik duruma düşüyorsunuz. Hayır gelin Dsg kötüleyin, müşteriyi servise bağımlı tutuyor deyin, destek vereyim. Haklısınız. Ama biraz objektif bakmayı becerin artık. Vw fanatiği filan da değilim hangi araç parasına göre daha fazla imkan sunuyorsa o benim için en iyi marka/modeldir bu arada.

Alıntıları Göster
    Ya ne sacmaliyonuz Allah askina?
    Dizelden az yakiyor diyorsunuz soyle boyle. Ben dizel arabami o devirlerde sursem 1500 devirde vites atsam 5 lt yakar ayni sartlarda. Adam 1 kere bile.torku hissetmeden gaza dokunarak kullaniyor, surus zevki yok, 80lik nene gibi kullan 7.5 yaksin. Sonra gelip dizelle kiyasliyorsunuz. Ben dizel ile kiyaslanmasina ifrit oluyorum. Hergum 10 cesit arabaya biniyorum. Showroomda 20 cesit preminumdan tutun diger siniflardan onlarca arac var gidip buzdolabi teneke poloyumu kiskanacam?
    Insanlarin islerini, statulerini, gorduklerimi bilmeden bos bos yorum yapmayim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.