Şimdi Ara

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen haftalarda işe giderken hiç trafğe takılmadan yakıt ortalamam 3.8 'di .Ss paylaşmıştım.

bugun ise sınavlar sebebiyle öğlen vakti eyüpsultan ,eminönü taraflarındaydım Çok uzun süre trafikte kaldım.

Dönüşte aklıma geldi baktığımda ortalama bu şekildeydi.

Şimdi ortalama hız için buda düşük değil diyenler illaki olacaktır.Ancak bu kadar düşebildim :)

Dipnot :TSİ düşmanları saldırmadan önce belirteyim .TSİ az yakıyor veya çok yakıyor gibi bir iddiam yok.Sadece sounucu paylaştm.

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi 1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 13 Nisan 2019; 21:34:54 >

• Yahu buzdolabı kadar poloyla 1.0 motorla 7.5 litre yakıyosunuz sonra da az yakıyor diye konu açıyorsunuz.
    Al bak sehiriçi tüketim trafik yoğun değil gayet akıcı ve emekli nene gibi sürüyor 0-60 arası 10 dakika ama yakıt tüketimi 7.8
    2016 1.4 tdi polo ile bu sürüş tarzıyla maksimum 4.3 yakar yarısı neredeyse
    https://www.youtube.com/watch?v=vEZCPbfN_Z0&t=237s
    Bende bu veriyi paylaşıp hayırlı cumalar diliyorum.

Yeni 1,5 cvt 111 beygir Yaris. Agresif şehir içi kullanım.

Herhangi bir yorum yapmıyorum. Bu da az yakıyor 1,0tsı da az yakıyor. Her insanın psikolojik olarak tatmin olduğu motor farklıdır. Ben 10 yıl kullanmak, dağ taşa bayıra kafa rahat çıkmak için bunu seçtim.
    Dolu, çoğu "modern" japon atmosferik motor tutturabiliyor fabrika verisini. Jazz 1.5 130hp yeni dohc motoru, Mazda skyactiv serisi, Yaris 1.5 vvti-e, Suzuki 1.2 dualjet..

Hatta bunların bir güzel tarafı daha var, basınca da çok fazla sapmıyorlar. Muadil turboşarjlar gibi çekiş yok, doğru. Fakat 2. viteste tapagaz yapınca anlık 30-35lt veriler de yok, yakamıyorlar yani o kadar istese de. Muhtemel uzun dönem sağlamlıkları da ayrı konu. Tabi 1.0-1.2 tsi motorların Tr'deki vergi avantajı da ayrı konu. Tercihe kalmış artık.
  • Objektif bir değer Bu ortalama hızla bu tüketimin altına düşemez zaten TSi için konuşuyorum.
  • 1.0 audi sedan kullandım 1 sene.7.4 ile sattım.şehir içi.gazlamam etmem.çok dikkat edip yakıta da bakmam sürekli.daha da aşağı tüketmez diye düşünüyorum.25 civarı ortalama hız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 km hız için çok iyi değer.Bluehdi ile bile 7.2 görmüştüm şehir içinde.Dizel şehir içinde bazen cayır cayır yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

20 km hız için çok iyi değer.Bluehdi ile bile 7.2 görmüştüm şehir içinde.Dizel şehir içinde bazen cayır cayır yakıyor.
    Commandx yokken ağız tadıyla yazalım TSi konularına 1-2 güne uzaklaştırması bitiyormuş sanırım sonra bize yorum yapacak yer kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Commandx yokken ağız tadıyla yazalım TSi konularına 1-2 güne uzaklaştırması bitiyormuş sanırım sonra bize yorum yapacak yer kalmıyor

Alıntıları Göster

Dostum gözlerim üstadı arıyor ve bu konudaki eksikliği oldukça hissediliyor. Duyumlarima göre tsi ve vw konularına bomba bir şekilde dönüş yapacakmış. Şuan birikim yapıp kendini hazirliyormus.Bugun yarın uzaklaştırmasi bitince kaldığı yerden devam edecek inşallah yine.

• Harika değerler.. dizel gibi yakmış.
    Commandx in cezası bitmiş olabilir ama eskisi gibi saygısız yorumlar yapamaz sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok iyi değerler. Objektif olmak gerekirse turbo benzinlide TSI üstüne yok şu anda tüketim konusunda. Belki 1.2 puretech yaklaşıyordur ama hiç gerçek kullanıcı verisi göremedim henüz.

• muhtemelen araç polo, 1.0 golf o ortalamada rahat 8 yakıyor cunku :)
  • Yahu buzdolabı kadar poloyla 1.0 motorla 7.5 litre yakıyosunuz sonra da az yakıyor diye konu açıyorsunuz.
    Al bak sehiriçi tüketim trafik yoğun değil gayet akıcı ve emekli nene gibi sürüyor 0-60 arası 10 dakika ama yakıt tüketimi 7.8
    2016 1.4 tdi polo ile bu sürüş tarzıyla maksimum 4.3 yakar yarısı neredeyse
    Vadim Ovsiankinyoutube
    2018 VW Polo 1 0 TSI (95HP), fuel consumption 1
    https://www.youtube.com/watch?v=vEZCPbfN_Z0&t=237s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 13 Nisan 2019; 22:56:26 >

• eko33 E kullanıcısına yanıt
    Aynı arkadaşın 5 dakikalık bir videosuda var. Onu da paylaşsana.

30 sn ile tüketim videosu mu olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Aynı arkadaşın 5 dakikalık bir videosuda var. Onu da paylaşsana.

30 sn ile tüketim videosu mu olur?
    10.5 dakikalık video kör müsün
  • tsi motor yakıt üretir arkadaşlar tüketmez, herkes akıllı olacak tsi bi yana dünya bi yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Gerçekten çok iyi değerler. Objektif olmak gerekirse turbo benzinlide TSI üstüne yok şu anda tüketim konusunda. Belki 1.2 puretech yaklaşıyordur ama hiç gerçek kullanıcı verisi göremedim henüz.
    bu araba az mı yakmış?
    sürüş boyunca 2000 deviri geçmemiş motor sdfdsfgd sonra yaz yakmış falan diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

bu araba az mı yakmış?
    sürüş boyunca 2000 deviri geçmemiş motor sdfdsfgd sonra yaz yakmış falan diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ortalama hiz 20 ???

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.