< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 13 Nisan 2019; 21:34:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 13 Nisan 2019; 21:34:54 > |
Yahu buzdolabı kadar poloyla 1.0 motorla 7.5 litre yakıyosunuz sonra da az yakıyor diye konu açıyorsunuz.
Al bak sehiriçi tüketim trafik yoğun değil gayet akıcı ve emekli nene gibi sürüyor 0-60 arası 10 dakika ama yakıt tüketimi 7.8 2016 1.4 tdi polo ile bu sürüş tarzıyla maksimum 4.3 yakar yarısı neredeyse https://www.youtube.com/watch?v=vEZCPbfN_Z0&t=237s |
Adam 20 km ortalama hızda trafikte, verilen cevap nene gibi kullanmak,gaza dokunmak.Şaka mısınız?
![]() Araç gayet az yakmış bir kere de objektif yorum yapın.Dizeller bile bazen o hızda 7 litre yakıyor. |
Volkswagen fanatiği yada karşıtı değilim her arabanın iyi ve kötü yanları var zevkler tartışılmaz isteyen istediği arabaya biner;
-Volkswagen en düşük yakıt tüketimini 4.0 vermiş sen 3.8 yaktırdım diyosun Volkswagene yazda ödül versin sana ahahahahahahahaha |
![]() ![]() ![]() Dostum gözlerim üstadı arıyor ve bu konudaki eksikliği oldukça hissediliyor. Duyumlarima göre tsi ve vw konularına bomba bir şekilde dönüş yapacakmış. Şuan birikim yapıp kendini hazirliyormus.Bugun yarın uzaklaştırmasi bitince kaldığı yerden devam edecek inşallah yine. |
10.5 dakikalık video kör müsün
|
Objektif bir değer
![]() |
Yine yakıt üretmiş mi diye girip bakayım dedim konuya. Evet yine yakıt üretmiş
![]() |
Dolu, çoğu "modern" japon atmosferik motor tutturabiliyor fabrika verisini. Jazz 1.5 130hp yeni dohc motoru, Mazda skyactiv serisi, Yaris 1.5 vvti-e, Suzuki 1.2 dualjet..
Hatta bunların bir güzel tarafı daha var, basınca da çok fazla sapmıyorlar. Muadil turboşarjlar gibi çekiş yok, doğru. Fakat 2. viteste tapagaz yapınca anlık 30-35lt veriler de yok, yakamıyorlar yani o kadar istese de. Muhtemel uzun dönem sağlamlıkları da ayrı konu. Tabi 1.0-1.2 tsi motorların Tr'deki vergi avantajı da ayrı konu. Tercihe kalmış artık. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 13 Nisan 2019; 22:56:26 > |
|
|