Şimdi Ara

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Del Murder

Turbo motorun daha az yakması için uzun yol ve rampa yukarı olması gerekli bence , yarisle 4. Vitesle çıktığım sabuncubeli tünelini Ibiza ile güle oynaya 5. Vites ile gidebiliyorum.
    Daha az pedala basıyorum, yarisle 4. Vitesle Allah ne verdiyse

Bugün yarise LPG taktırdım bakalım nasıl olacak, ibizayı senede ancak 2000km kullanırız bu gidişle.

Alıntıları Göster
    sizdeki yaris 1.5 lik motor mu.birde hangi kiti taktırdınız ve hangi bayide .bilgilendirirseniz sevinirim.

• Start stoplu bir benzinli hatta hybrid dahi olsa dizelde az ya ka maz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del Murder kullanıcısına yanıt
    Yokuş olsa da değişen bir şey olmaz tüketim olarak.

Lpg li yarisle tahminen benim 200lük motor kadar yakarsınız :) bir depo (15-16 litre) ile 600-620km gidiyor.

Benzin 7.09, Lpg 3.29 bizim burada. Uçurum var resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Yokuş olsa da değişen bir şey olmaz tüketim olarak.

Lpg li yarisle tahminen benim 200lük motor kadar yakarsınız :) bir depo (15-16 litre) ile 600-620km gidiyor.

Benzin 7.09, Lpg 3.29 bizim burada. Uçurum var resmen.
    Haha benim tahminimde o yönde uzunyolda 100-110km/h 100km/4.7 litre yakıt tüketimi vardı.
    Lpg %20 fazla yakıyor Manisa'da 3,19 lpg fiyatı buna göre hesaplar tutarsa : 4,7*1,2=5,64 5,64*3,19= 18 kuruş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

sizdeki yaris 1.5 lik motor mu.birde hangi kiti taktırdınız ve hangi bayide .bilgilendirirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    1.0 life benim yaris atiker grand taktırdım Manisa'da 2200 lira 12 taksit
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    sürekli düşünüyorum hibrit ama bütçeye uygun hibrit araç malesef yok. En ucuzu için üzerine 30-40k koymak gerekiyor.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Tmm işte 1.6-1.8 arac performansını 1.0 araçla ufak bir fark ile sunmuş.

Az kaliteli trol ol. Söylediklerin yüzde 10 mantık içersin barı.

• Bende bu veriyi paylaşıp hayırlı cumalar diliyorum.

Yeni 1,5 cvt 111 beygir Yaris. Agresif şehir içi kullanım.

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

Herhangi bir yorum yapmıyorum. Bu da az yakıyor 1,0tsı da az yakıyor. Her insanın psikolojik olarak tatmin olduğu motor farklıdır. Ben 10 yıl kullanmak, dağ taşa bayıra kafa rahat çıkmak için bunu seçtim.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Mis gibi araç. Sorunsuz kaliteli.

• Fabrika verisini tutturabilen başka araç var mı?

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi 1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 15 Mayıs 2019; 23:55:13 >

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Dolu, çoğu "modern" japon atmosferik motor tutturabiliyor fabrika verisini. Jazz 1.5 130hp yeni dohc motoru, Mazda skyactiv serisi, Yaris 1.5 vvti-e, Suzuki 1.2 dualjet..

Hatta bunların bir güzel tarafı daha var, basınca da çok fazla sapmıyorlar. Muadil turboşarjlar gibi çekiş yok, doğru. Fakat 2. viteste tapagaz yapınca anlık 30-35lt veriler de yok, yakamıyorlar yani o kadar istese de. Muhtemel uzun dönem sağlamlıkları da ayrı konu. Tabi 1.0-1.2 tsi motorların Tr'deki vergi avantajı da ayrı konu. Tercihe kalmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Fabrika verisini tutturabilen başka araç var mı?

Araçtan memnun musunuz hocam? Ben de polo 1.2 tsi var. Yakıttan çok memnunum. Bildiğin az yakıyor dizele çok yakın. Ancak ibiza 1.0 tsi dsg de aklımı çelmiyor değil. Çok hoş bir tipi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 21 Mayıs 2019; 10:56:16 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Oha commandx uzaklastirilmismiydi.. Goremedim bilseydim ve o ustunde cizigi va gorseydim inanilmaz zevk alirdim.. Mahrum kaldik.. Buraya atecanin degerini atayim senlensin ortalik.. Benzinli bu arada.. Neyse anlamadim resim yuklenmiyor.. Degerleri soyleyim
    Benzin aldiktan sonra 318 km yapmisim ortalama 29 km hiz 10 kusur saat sürüş 6.7 yakit tuketimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Mayıs 2019; 12:15:17 >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Mükemmel değerler, seni tebrik ediyorum. Emeğinize sağlık. Herkes yakalayamaz o değerleri, büyük başarı
  • Allah Allah
    Tsiler hangi şartlarda olsun olsun 3 litreyi geçmezdi . Senin araçta bir sorun var heralde bro

• bu 1.0 alan arkadaşları merak ediyorum. hayatları boyunca yaşadıkları şehirden hiç çıkmıyorlar mı ? sürekli düzlükte mi sürülüyor bu araçlar . şehir içinde iyi yaksa da şehir dışında çok fena yakıyor. tam cep düşmanı. ayrıca hız yapmak için çok yüksek devirlere çıkmak gerekiyor bu da kafa şişiriyor. tatile gideyim,eşya taşıyayım,yokuşlu yol falan a gelince atmosferik motor dan beter bayılıp gidiyor. bonus olarak fazla yakıtta var.
  • 320ied hız:16.4 km tüketim:9.9 lt/sa sürekli dur kalk. Start-stop kapalı. Eco moddaydı. Bir yerde azıcık açıldı yine tıkanmıştı. 2 hafta sonra bakımı vardı.
    Bu şekilde 20 km hız olsa yaklaşık 9 litre yazardı tahminim.
    Karşılaştırmanız için.

• 13.30'dan itibaren yakıttan bahsediyor. 3 silindir 1 litre turbo dsg, araç ağırlığı da düşük. Ama ne yakıt az diyor ne Fiesta dan hızlı diyebiliyor. Gardaş o benzini arabaya koyacaksınız içmeyeceksiniz. Sonra böyle az yakıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 21 Mayıs 2019; 13:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornfield

bu 1.0 alan arkadaşları merak ediyorum. hayatları boyunca yaşadıkları şehirden hiç çıkmıyorlar mı ? sürekli düzlükte mi sürülüyor bu araçlar . şehir içinde iyi yaksa da şehir dışında çok fena yakıyor. tam cep düşmanı. ayrıca hız yapmak için çok yüksek devirlere çıkmak gerekiyor bu da kafa şişiriyor. tatile gideyim,eşya taşıyayım,yokuşlu yol falan a gelince atmosferik motor dan beter bayılıp gidiyor. bonus olarak fazla yakıtta var.
    Niye bayılıyor düşük devir yüksek hız amaçlı şanzıman yüke gelince güçde tork da yetersiz kalıyor. Ama adamlar 170 le 5 kişilik poloyla yokuş tırmanıyor.

• etusch kullanıcısına yanıt
    Bu testi yapan araba kullanmasını bilmiyor bence. Ateca bile şehir içi 6.7 yakeyör
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.