Şimdi Ara

1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
7.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloklu oldugun icin yazdiklarin cikmiyor.. Bana cevap yazma istersen.. Herkes ne oldugunu biliyor hangi tavirlarla hangi kafayla yazılar yazdığını yorma kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Oha commandx uzaklastirilmismiydi.. Goremedim bilseydim ve o ustunde cizigi va gorseydim inanilmaz zevk alirdim.. Mahrum kaldik.. Buraya atecanin degerini atayim senlensin ortalik.. Benzinli bu arada.. Neyse anlamadim resim yuklenmiyor.. Degerleri soyleyim
    Benzin aldiktan sonra 318 km yapmisim ortalama 29 km hiz 10 kusur saat sürüş 6.7 yakit tuketimi
    Banlanır yine sıkıntı yok. Eleştiri yapabilir ama hakaret edemez normal bir forum olsa şimdiye çoktan süresiz uzaklaştırma alırdı.
  • cornfield C kullanıcısına yanıt
    Binip sürdünüzmu 1.0 tsi bagiriyor va diyorsunuz..tahminimce siz 1.2 palioda filan kalmışsınız derim ozaman. Aynen bagiriyordu 80.üzerinde. 1.2 tsi ye nal toplatan bir motor bu. Balikesirde cok kullanan arkadaşım var. 4.2 lt ortalamayla edremite gidip gelen var 110" ile. Ha eski kasa ibiza olan var o 7 lt nin altina inrmiyor kullanimdanmidir bilemem. 1.4 ateca ile o degerleri yakaliyorum çünkü. 7 kusur litreleri

Hocam 1.0 turbo kullanmış gibi yazmışsıniz ama sanırım size turbo diye 1.0 atmosferik vermişler çünkü atmosferik motorun karakteristik özelliklerini anlatmışsınız resmen.

Bu anlattıklarınızın tamamını 1.4 atmosferikle 6 sene boyunca yaşadım. Araç 120 yle giderken 4000 devir çeviriyordu, teybin sesini sona getirince ancak duyabiliyordum. Maksimum torku olan 135 nm'yi 4500 devirde verdiği için alt devirler o kadar cansızdi ki rampada 5000 devirleri görmem gerekiyordu bayilmamasi için. Devirli kullanınca da çok yakıyordu.

1.0 TSI ise alt devirlerde yüksek tork verdiği için (175-200 nm/2000 dd) bu tip sorunlar yaşamıyorum.

1.0 TSI manuelin 5. viteste 80/100/120 km/h çevirdiği devirler:

80 km/h 1750 dd
    90 km/h 2000 dd
    100 km/h 2200 dd
    120 km/h 2650 dd

Yüksek hızlarda bile 3000 devirin altında gidebilmesi ve bu devirlerde ürettiği yüksek tork nedeniyle vites düşürme ihtiyacının olmamasi sebebiyle dediğinizin aksine motor sesinin minimum seviyede olmasını sağlıyor.
    1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi 1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi 1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 21 Mayıs 2019; 15:43:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    sen öyle diyorsan öyledir. Blok !
    Sizin hangi düşünceyle tüketim kasıp paylaştığınızı bilmiyorlar ama. Biraz açıklayın bence. Böyle minimum tüketimi gelip paylaşmanızdaki amaç nedir? Vag da sizin ya da babanızın falan ortaklığı var mı? Forum merak ediyor tsicilerin neden böyle olduklarınk. Bazılarını gerçekten çözemiyorlar.

Güzel l caniniz bilir
    Bu arada bu malum arkadas bana cevap vs yazıyor alinti geliyor devamli..kendisi blok listemde o yuzden cevap vermiyorum. Kendi kendine yaziyor çiziyor kendileri haklo zaten tsi motorla gecmiste biseyleri olmuş sanirim.. Yada kalipli bir adamin tsi motorlu arabasi varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Mayıs 2019; 16:19:8 >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım. 15 km/s İstanbul için olan değer oluyor. 1.6 BHDi 12 litre civarı yakıyor.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Yuh.. Bluehdi de o aracta sorun vardır.. Nasil yakabilir.. Bizim brnzinli aracla kassak zor yakariz

1.6 TDI'da aynı yakıyordu.
    Sıkıntı trafikte.

Zaten bi vw li olarak herzaman dizellerini en sonda görürüm.. Gozumde tdi herzaman dci hdi cdti den sonra gelir.

15 bile iyimser 12 km/h ortalama ile durup kalkıyorum geziyorum diyemiyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bu testi yapan araba kullanmasını bilmiyor bence. Ateca bile şehir içi 6.7 yakeyör
    Bencede hybrid kadar yakacak arabaya nasıl yaktırmış bu kadar.

• Türkiye'ye gelmez fakat Polo 1.0'ın doğalgazlı olanı var.
    Türkiye'de doğalgaz dolum istasyonları yok, olsaydı tam bir yakıt cimrisi otomobil olurdu. Hem çevreye daha az zehirli gaz salınımı yapıyor.

• Aslında doğalgaz istasyonları kurmak oldukça düşük maliyetli olur. Zaten halihazırda altyapı mevcut, depolamaya da gerek yok, hatta self-servis şeklinde otoparklara da istasyon kurulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Aslında doğalgaz istasyonları kurmak oldukça düşük maliyetli olur. Zaten halihazırda altyapı mevcut, depolamaya da gerek yok, hatta self-servis şeklinde otoparklara da istasyon kurulabilir.
    Ruslar gazı kestiğinde ne yapacaksınız tüp kuyrukları mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

15 bile iyimser 12 km/h ortalama ile durup kalkıyorum geziyorum diyemiyorum bile
    1.0 Tsi Yoğun Trafik Tüketim verisi

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    quote:

O zaman elektriksiz olarak otururuz. Modem çalışmayınca foruma da giren olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 21 Mayıs 2019; 20:4:11 >
  • forumda kayitsiz sartsiz prim yapacak tek konu TSI tuketim verisidir bunu inkar edecek yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

quote:

O zaman elektriksiz olarak otururuz. Modem çalışmayınca foruma da giren olmaz.
    Elektriğin sadece %30'u doğal gazdan karşılanırken doğal gaz olmayınca elektriksiz kalacağız yani. Hmmm güzel bir bilgi.

Umarım hemen unuturum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.