Şimdi Ara

1.000.000 TL paranız olsa hangi işi kurardınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
8
Favori
7.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.000.000 Tl * Kira getirisi yüksek dükkan satın alırdım. Sonra onu kiraya verirdim.

En az Aylık kira geliri 30 bin tl. Oda bana fazlasıyla yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 binden 4 daire alinip 1000 TL den kiraya verilir.kalan 200 e küçük isler yapilabilinir hayalinizde ne var ise. yada bir daire daha alinir.aylik 4 bin az parami yahu günlük 133.33333 krş. 100 lira yesen 33tl hayir yap 3 kulfallah 1 elhâm oku yat kalk şükür et. (1500 ile kira verip çocuk okutan biliyorum)

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kira getirisi dükkân yok var ise o fiyata yok.

• Bayiliğini veren otoyol üzerinde dinlenme tesisi bu mebla anca ortak olmaya yeter.

Gıdada iyi kazanç var,halkımız dışarıda yemek yemeyi seviyor.

• Paralı tuvalet.

• eğer şu an ihtiyacın yoksa gelire arsa al 10 sene sonra satarsın belki 7 8 katına hatta daha fazla bile olabilir
    kafe açma fikri iyyimiş
    ama burgerking değilde daha küçük mesela pizza pizza gibi yerler daha az para ister sanıyorum oda olabilir
    yada amerikada şirketlerden hisse al özelllikle teknoloji ağırlıklı
    2 3 katına kısa sürede çıkartabilirsin
    belki kredi çeker burger açadabilirsin
    ev veya dükkan alıp kiraya verebilirsin ben olsam bunu yapardım ama öyle klasik ev al kiraya ver değil ya türkiyenin bir kaç sene içinde en değerlenecek yerden dükkan alır kiraya veririsin
    yada yurt dışından bazı şartları yerine getirip dükkan alabilirsin
  • Abimle beraber direk demir işine girerdim. 1 sene içinde yatırdığınız paranın 2-3 katını kazanma ihtimaliniz var. İnşaat şirketleriyle iyi bir bağ kurabilirseniz zaten köşe olursunuz.
  • Hayvan barınağı açıp bütün sokak hayvanlarını, aç hayvanları, hasta hayvanları toplayıp içinede bir sürü veteriner kordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

işi bilen elemanları ve yönetici koydukdan sonra risk en aza iner kendim bu sektör içindeyim ev arsa araba işinden ziyade dikiş tutturdumu bu işte sağlam para var bugün gördüğümüz nıke adidas levis gibi markaların çoğu bayilik ve farklı şirketler tarafından açılan mağazalar nıke mesela barçın yalı spor hışım grup sportime gibi şirketler almış isim hakkını paranın dibine vuruyor

Hocam bende 6 sene Mağaza Müdürlüğü yaptım :) tespitleriniz çok doğru

• Suriye'den arsa alırım,savaş bittip hayat normale döndükten sonra değeri çok artar.Bu paraya şuan 1 ilçe alırım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Güneş Enerji Santrali kurardım. Yıllık 150,000 TL para bırakıyor. Elektriği devlet alıyor bu arada.

Peki 1.000.000 TL yeter mi bu iş için ve prosedürler nelerdir?

Tam emin olmamakla beraber 1 milyon tl lik bir tesis kurabiliyorsunuz hocam. Atıyorum 1 milyon tl ye 15 kW lık bir tesis kurarsınız. (elektrik terimlerini pek bilmem ) Atıyorum 5 milyon tl lik bir tesis kendini 5 yılda amorti eder, 1 milyonluk tesis kendisini 2 senede amorti eder. Bu yatırımı yaptıktan sonra devletin almama gibi bir imkanı yok. Elde ettiğiniz elektriği devlet mutlaka alıyor. Üstelik TL üzerinden değil $ üzerinden ödeme yapıyor.

En çok rüzgar enerjisinin olduğu platformlar çok para kazandırıyor. güneş enerjisi 1 e 2 ise bu 1 e 5 gibi yüksek ücreti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Tuncay

Paralı tuvalet.

rahmetli Kemal Sunal gibi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Güneş Enerji Santrali kurardım. Yıllık 150,000 TL para bırakıyor. Elektriği devlet alıyor bu arada.

Peki 1.000.000 TL yeter mi bu iş için ve prosedürler nelerdir?

Tam emin olmamakla beraber 1 milyon tl lik bir tesis kurabiliyorsunuz hocam. Atıyorum 1 milyon tl ye 15 kW lık bir tesis kurarsınız. (elektrik terimlerini pek bilmem ) Atıyorum 5 milyon tl lik bir tesis kendini 5 yılda amorti eder, 1 milyonluk tesis kendisini 2 senede amorti eder. Bu yatırımı yaptıktan sonra devletin almama gibi bir imkanı yok. Elde ettiğiniz elektriği devlet mutlaka alıyor. Üstelik TL üzerinden değil $ üzerinden ödeme yapıyor.

En çok rüzgar enerjisinin olduğu platformlar çok para kazandırıyor. güneş enerjisi 1 e 2 ise bu 1 e 5 gibi yüksek ücreti var.

İyice bir araştırmak lazım hocam. Mantıklı bir yatırım gibi duruyor. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükMacellan

Hayvan barınağı açıp bütün sokak hayvanlarını, aç hayvanları, hasta hayvanları toplayıp içinede bir sürü veteriner kordum...

Çok duyarlısınız gerçekten, tebrik ederim :)

• Memleketime burger king açardım. Malum 500.000 nüfusa karşılık 1 adet burger var. Tutmazsa neyim.

• sosyal ev açardım , çeşitli kategorilerden kadınlarla birlikte.Ayak bastı ücreti ve ek hizmetlerle 1yılda 4 katını kazanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: despot12

200 binden 4 daire alinip 1000 TL den kiraya verilir.kalan 200 e küçük isler yapilabilinir hayalinizde ne var ise. yada bir daire daha alinir.aylik 4 bin az parami yahu günlük 133.33333 krş. 100 lira yesen 33tl hayir yap 3 kulfallah 1 elhâm oku yat kalk şükür et. (1500 ile kira verip çocuk okutan biliyorum)

Aslında mantıklı ama 200 bin lira az para olur iş kurmak için. Sizce de az değil mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 28 Mayıs 2016; 23:49:56 >
  • su an hangi sektordesiniz ve hangi firmalarda mudurluk yaptiniz :)

• Khryseis kullanıcısına yanıt
    ahah bende karhane açarım yazıcaktım :D
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    Güneş enerjisi ne kadar övülse de verimsiz, rekoru yeni kırıldı ki o bile çok tatmin edici değil kârlılık için. Avrupada vs. yapanlar devlet desteği olmasa yanına yaklaşmaz. Rüzgar türbinlerinin ise endüstiriyel olanlarında işte bu çiftlik kurayım enerji üreteyim devlete satayım olanlarında üretim sırası çok uzun. Boeing sırası gibi. Kaldı ki bir tanesinin tek kanadı bile alınmıyor 1m tlye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.