Şimdi Ara

1.000 lira ya kadar Az yakan bi Scooter !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1.000 liraya kadar km de 5-6 kuruş yakacak bi scooter arıyorum..Çin malı falan farketmez kuzenim sadece okuldan - eve gelip gitmek için kullanıcak.Günde yaklaşık 30 km yapıcak..Tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar

• İttirmeni önersem?
  • Harry 5-6 kuruş yakan scooter lar var emin olabilrsin today / agility 50 / tvs scooty pep+ gibi... Ha madem biliyordun nie bize soruyorsun dersende..görüşlerinizi almak, bilmediğim başka bi çeşit varsa öğrenmek için bu topic i actm..
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

İttirmeni önersem?

Kahvehaneden adam toplayıp yardırma yöntemi daha uygun olabilir işin şakası gün geçtikçe daha az yakan scooterlar çıkmaya başladı
  • 5 kuruş yakan scooter..? Hemde benzin 2.87 lirayken.. 100km'de 1,7 litre yakması falan lazım. Enteresan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

5 kuruş yakan scooter..? Hemde benzin 2.87 lirayken.. 100km'de 1,7 litre yakması falan lazım. Enteresan...

kilometre başı olarak sormuş arkadaş

1kmde--->5 kuruş
    10kmde-->50 kuruş
    100kmde-->5 tl çok bile yakıyo hatta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 28 Ocak 2009; 17:16:56 >
  • quote:

5 kuruş yakan scooter..? Hemde benzin 2.87 lirayken.. 100km'de 1,7 litre yakması falan lazım. Enteresan...

Benzinin Fiyatını bilmiyorum Murat abi. Ama söylemek istediğimi newton anlamış sanırım.Bize 2 liraya günde 30 km yol katedebilecek bi scooter lazım..Durum bu..
    Saygılar
  • 3 liraya 30 km desen tamam , her türlü 4t scooter gider.
    Çinlilerin durumunu bilemem tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

1kmde--->5 kuruş
    10kmde-->50 kuruş

Tamam işte, aynı şeyi diyoruz!

Eğer Today - Agility 50 falan böyle yakıyorsa harbiden çok iyiymiş yahu! Bitane almak lazım, bakkala markete giderken kullanırız.

• su kurus km hesabi niye yapilir anlamam
    benzinin fiyati hergun degisiyor bu ulkede

km/lt arkadaslar...

konuyu acan arkadasa en uygunu cup motordur scooterlar ise
    100kmde 3lt civari yakar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

1kmde--->5 kuruş
    10kmde-->50 kuruş

Tamam işte, aynı şeyi diyoruz!

Eğer Today - Agility 50 falan böyle yakıyorsa harbiden çok iyiymiş yahu! Bitane almak lazım, bakkala markete giderken kullanırız.

Haklısın Murat abi Peki bu today / agility falan ne kadar yakıyor o zaman ? benim sordugum arkadaşlar 6 kuruş yakıyor demişlerdi

• Dostum Agility 50 fazla yakıyor todaya göre

bence bulabilirsen Tvs Scooty pep+ al yada sadece pep olanınıda alabilirsin
  • ben çin motoru alma derim honda activalar var onlara bakın
  • Konu iptal---
  • benim motor vitesli 100km =2lt yakıt :)
  • BİLDİĞİM KADARIYLA HİÇ BİR SCOOTER O DEDİĞİN FİYATI YAKMAZ NEDEN İSE SCOOTER TARZI MOTORLAR OTOMATİK OLDUĞU İÇİN DEVİR OLAYI VAR YANİ MOTOR HIZLANMASI İÇİN DEVİR YEMESİ LAZIM E DOĞAL OLARAK BENZİNİ EMİYOR E VİTESLİ MOTOR GİBİ BOŞA ALMA ŞANSINDA YOK YANİ AZ YAKIT İSTİYORSAN VİTESLİ 100CC YADA 125CC TÜRÜNDE BİR MOTOR BAK İSTERSEN DAHA İYİ OLUR BENCE
  • Beyler yardımlarınız için teşekkür ederim ama konu kapandı..
  • kanuni turbo spot gxl al 64 cc 1 depo ile çok fazla yok yaparsın 30 km gibi en azından bi depo ile 1 hafta gidersin o yola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.