Şimdi Ara

1.1.2 virginize gereklimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonun bootloaderi 4.6 önceleri kingsim ile kullanıyordum. Daha sonra softvare unlock işlemini yaptım. şimdi telefonu tamamen 4.6 bottloader ve kırılmamış bir telefon yapmak istiyorum. Daha sonrasında zibri'nin yöntemi ile telefonu kullanıma açmak istiyorum.

Şimdi telefona 1.1.2 versiyonunu itunes ile yüklesem hiçbir sorun yaşamadan telefonu sıfır aldığımdaki yazılıma tekrardan dönebilir ve zibrinin yöntemi ile kırabilirmiyim?
    Yoksa eski 1.0.2 deki gibi kırıldıktan sonra tekrar versiyonu yüklediğimizde imei numarasının bozulması ve kırma işleminin gerçekleşmemesi sonucunda da telefonu virginize etme zorunluluğu bu bootloaderdede varmı?

telefonunu 1.1.2 software ile kırıp daha sonra tekrar itunes ile 1.1.2 versiyonunu yükledikten sonra tekrar kullanıma açmış birisi varmı?

cevaplarınız için teşekkürler.

• Hocam ben geçen hafta aldım telefonu içinden 4.6 1.1.2 çıktı itunes ile 1.1.1 e indirdim jailbreak yaptım sonra 1.1.2 yükselttim geounlock yaptım installerdan ve bu işlemleri aynı şekilde 4 tane 1.1.2 otb ve 1 tane de 1.1.3 otb ile yaptım hepsi çatır çatır simsiz çalışıyor. Ben daha hayatımda xsim kingsim turbosim nedir bilmedim görmedim
  • Zaten kingsimi telefonun software unlock çıkmadan önce kullanıyordum. Unlock çıkınca 15 dakika geçmeden bende geounlock yöntemi ile kırdım ve kingsim kartı çıkarıp attım. şimdi telefonda çok fazla yüklü program olduğu için telefonun yazılımını sıfırlayıp tekrardan unlock yapmak istiyorum. ama bu işlemi eskiden 4 gb lik iphonede gerçekleştirmiştim telefonun imei nosu değişmişti vede kırılamamıştı çözüm için 10 gün beklemem gerekmişti. şimdide başıma böyle birşey gelmemesi için deneyen varmı diye soruyorum.
  • Anladım hocam benim telefon kutusundan 4.6 çıktı ben yaptım hiçbir sorun yaşamadım ama tabi bunun garantisi yok imei numarası için. Benim görüşüm birşey olmayacağı yönünde kolay gelsin şimdiden.
  • Forumda hiç jailbreak ve software unlock ile telefonu kullanıma açtıktan sonra tekrar telefona versiyon yükleyen yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.