sesi yaridan fazla acinca cizirdayip ses kesmeye basliyor. onceden boyle bir problem yoktu. kablosunda ve hoparlorlerde sikinti yok. amfiden kaynaklandigini dusunuyorum. amfi de bu;
4 kondansator, 1 mercimek kondansator, 4-5 direnc ve 1 adet mikrocip var. bunlardan hangisi sorunun kaynagidir? kondansatorleri bulup degistirme sansim olabilir, ama teyit etmeden bosuna degistirmek istemedim. ne tavsiye edersiniz?
Usb gücü 500mA ise yetmeyebilir. daha güçlü usb şarj adaptör gibi cihazlar ile beslemeyi deneyin. öyle bozulacak birşeyde görünmüyor. hoparlörün ikisi aynı andamı cızırdıyor,
ben de oyle dusundum dogrudan powerbank ile besledim. 2 ampere kadar cikis verebiliyor powerbank. yine ayni sonuc. evet hoparlorlerin ikisi de cizirdiyor. yariya kadar gayet net temiz ses veriyor, yaridan fazla olunca cizirdamaya basliyor.
kordinaryus1
kullanıcısına yanıt
Hoparlör kablosunun birisine seri olarak 3.3 uf veya 2.2uf bağlayın, diğer hoparlör devrede olmasın, yine aynı şeyi yaparsa , entegre arızalı
Emin-Firtina
kullanıcısına yanıt
uzerindeki mevcut kondansatorleri aynisiyla degistirmeme gerek var mi sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme