Şimdi Ara

1+1 amfili hoparlor niye cizirdar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoparlor sistemi su sekilde, usb'den guc aliyor;
    https://www.lenovo.com/medias/888010120-main-v2.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NzI2MTN8aW1hZ2UvanBlZ3xoYzkvaGJmLzk3MDU5NzEyODYwNDYuanBnfGQ1ODNkYWY3NTQyNzhkYTQ1ZjUxNTgwNGZmZTc4MzFjMGQzOGZlOWNlNDQ2YTlmYmRlOTMyOTIxOTJhYWQ5YmE

sesi yaridan fazla acinca cizirdayip ses kesmeye basliyor. onceden boyle bir problem yoktu. kablosunda ve hoparlorlerde sikinti yok. amfiden kaynaklandigini dusunuyorum. amfi de bu;

4 kondansator, 1 mercimek kondansator, 4-5 direnc ve 1 adet mikrocip var. bunlardan hangisi sorunun kaynagidir? kondansatorleri bulup degistirme sansim olabilir, ama teyit etmeden bosuna degistirmek istemedim. ne tavsiye edersiniz?

• Usb gücü 500mA ise yetmeyebilir. daha güçlü usb şarj adaptör gibi cihazlar ile beslemeyi deneyin.
    öyle bozulacak birşeyde görünmüyor. hoparlörün ikisi aynı andamı cızırdıyor,
  • ben de oyle dusundum dogrudan powerbank ile besledim. 2 ampere kadar cikis verebiliyor powerbank. yine ayni sonuc. evet hoparlorlerin ikisi de cizirdiyor. yariya kadar gayet net temiz ses veriyor, yaridan fazla olunca cizirdamaya basliyor.
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    Hoparlör kablosunun birisine seri olarak 3.3 uf veya 2.2uf bağlayın, diğer hoparlör devrede olmasın, yine aynı şeyi yaparsa , entegre arızalı
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    uzerindeki mevcut kondansatorleri aynisiyla degistirmeme gerek var mi sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.