Şimdi Ara

1.16 cc yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2011 yıl başında ankara borusandan 1.16i aracımı teslim aldım, eski aracım golf 5 di.
    1.16 dan o kadar memnunumki bu kadarını memnun kalacağımı tahmin edemezdim. konfor, arkadan çekiş , aydınlama,vs..
    çoğu arkadaş yakıttan şikayetçi olmuş ben uzun yolda ort 7-8 lt yakıyorum 100km ortalama hız ile..uzun yolda 100km de 7 8 litre fazla bi tüketim değil bence..
    şehir içinde ise daha dün baktım 10 lt yakmışım son 2 depodur.. sanki diğer benzinli araçlar 3 lt mi yakıyor:))

aracımca tek eksk cc yok. ankaralıyım ana görev icabı kayseride bulunmaktayım. kayseri veya ankarada cc taktırabileceğim bir yer varmıdır ve ne kadara mal olur? ankara borusanda cc taktırabilirmiyim bilgisi olan varmıdır..

• Araciniz hayirli olsun.Bende Golf V den Bmw 116i ye gectim ama Golf hala duruyor.Tek sorun Golf kadar genis olmamasi.Cc olayina gelirsek yetkili servisler 700 euro karsiliginda cc takiyorlarmis ama tam emin degilim.
  • evet arka koltuklar golfv e göre dar ama arka koltuk bzm genelde boş olduğundan bir sıkıntı yaratmıyor..

çok istiorlarmış yardımın için saol ahmet.. ankaraya gidince iyice bir araştırayım 300-400 eurya bulursam taktırmayı düşünüyorum..

1.16 ya cc taktıran yokmudur akadaşlar yardımları bekliyoruz..
  • 700€luk isi 300 - 400€ a mi bulursun? is ve isci bulma kurumu mu bu? 700€ ise ozel serviste bile buna yakin bir paraya taktirabilirsin o da garantisi fln olmaz.. garantisi olmayacagi gibi cc sayesinde baska bir sistemde ariza ya da sorun ortaya cikarsa onlarda garanti disi kalir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 20 Mart 2011; 15:09:13 >
  • cc?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

cc?

cruise control
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

700�luk isi 300 - 400� a mi bulursun? is ve isci bulma kurumu mu bu? 700� ise ozel serviste bile buna yakin bir paraya taktirabilirsin o da garantisi fln olmaz.. garantisi olmayacagi gibi cc sayesinde baska bir sistemde ariza ya da sorun ortaya cikarsa onlarda garanti disi kalir...

techzone garanti konusunda bilgilendirdiğin için teşekkürler taktımaktan vazgeçtim.
    Yalnız burası bir paylaşım platformu değilmi, bir şeye para vereceksek illaki araştıracağız aynı ürün nerde ne kadar daha ucuz diye değilmi? işçi bulma kurumumu gibi ters bir cevap hoş olmadı.

alpello kusura bakma cruise control diye erindiğimden uzunca yazmadım cc die kısalttım.

• paylasim forumu ayri sey, bmw alarak elinizi tasin altina koymamaya calismak, gulun dikenlerini kesmeye calismaniz ayri bir sey.. unutmayin! Bmw marka bir arac sahibiniz ve baslangicta opsiyona ekletmediginiz her seyi daha sonra taktirmaya kalkarsaniz ilk uretimde eklenen opsiyon fiyatindan daha fazla bir ucreti olur.. 700€ luk is ile 300-400€ luk is arasinda parasal acidan 2 kat fark var.. satin almis oldugunuz arac sirandan bir markaya ait degil.. bir opsiyonu daha sonradan taktirmak cok daha buyuk emek isteyen bir istir.. ozellikle konu bmw ise sifir hatali iscilik anlamina gelirki bununda bir bedeli vardir.. yani konuyu butunuyle yanlis degerlendirdiniz ne yazik ki..

arastirma elbet yapilir ama bahsettiginiz sistemin yetkili servis ucretinin yaninda yari fiyatina cikmasi ya da yan sanayisi bulunmamaktadir.. onemli olan arabayi satin almak degil, her seyi ile en dogru sekilde yurutebilmektir.. o yuzden bence oncelikle bmw'yi, bmw ag'nin calismalarini, marka politiklarini, distributor politiklarini ogrenin..

ondan sonra ben size en uygun fiyati veren - verecek olan yetkili servise bizzat yonlendiririm siz merak etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Mart 2011; 6:23:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

paylasim forumu ayri sey, bmw alarak elinizi tasin altina koymamaya calismak, gulun dikenlerini kesmeye calismaniz ayri bir sey.. unutmayin! Bmw marka bir arac sahibiniz ve baslangicta opsiyona ekletmediginiz her seyi daha sonra taktirmaya kalkarsaniz ilk uretimde eklenen opsiyon fiyatindan daha fazla bir ucreti olur.. 700� luk is ile 300-400� luk is arasinda parasal acidan 2 kat fark var.. satin almis oldugunuz arac sirandan bir markaya ait degil.. bir opsiyonu daha sonradan taktirmak cok daha buyuk emek isteyen bir istir.. ozellikle konu bmw ise sifir hatali iscilik anlamina gelirki bununda bir bedeli vardir.. yani konuyu butunuyle yanlis degerlendirdiniz ne yazik ki..

arastirma elbet yapilir ama bahsettiginiz sistemin yetkili servis ucretinin yaninda yari fiyatina cikmasi ya da yan sanayisi bulunmamaktadir.. onemli olan arabayi satin almak degil, her seyi ile en dogru sekilde yurutebilmektir.. o yuzden bence oncelikle bmw'yi, bmw ag'nin calismalarini, marka politiklarini, distributor politiklarini ogrenin..

ondan sonra ben size en uygun fiyati veren - verecek olan yetkili servise bizzat yonlendiririm siz merak etmeyin...

Aracı aldığımda cc yi ekletme şansım yoktu (enjoy paket) cc için beklemem lazımdı.O yüzden daha sonra taktırırım diye düşünmüştüm. garanti bozulduğunu sizden öğrenince zaten vazgeçtim hemen. yardımın için tekrar teşekürler.

TechZone kardeşim yalnız sen Türkiye de yaşadığımızı unutuyosun heralde, tabikide aracıma çakma birşey taktırmam orjinali neyse o olur. Ama Türkiyede her üründe sabit bir fiyat politikası olmadığı için bu bmw parça ve aksesuarları içinde geçerli illaki araştırıp aynı kalitede bir şeyi en ucuza almaya çalışmak normal bence. En basitinden sana birkaç örnek vereyim, sigara tek bir fiyattır değilmi? ama nasıloluyorsa Kartepe de ismi önemli değil 5 yıldızlı bir otelde sigara 10TL ye satılabiliniyor.mecbur alıyorsun çünkü arabayla aşağıya inip çıkmak daha masraflı ve zahmetli

İkinci bir örnek, kuzenimin 2008 de doğuştan A3 ü marka aracı 18 jant ile almak istedi, doğuşun verdiği fiyatın yaklaşık yarısına aynı cantı dışardan aldı( sis farı ve xenon içinde aynı şeyi yaptı)

üçüncü bir örnek, 2000 yılında opisten astra marka bir araç aldım yanılmıyorsam 2 sene oldu olmadı kontak kitlendi çevrilmiyordu, servis komple değişeceğini söyleyip 400- 500 tl civarı birşey istedi..ben ankara iskitlerde bir oto elektrikçisine gittim adam kontağın ordan bi tel soktu 2 sağa sola çevirdi abi tamamdır dedi. astrayı hala Ankara da babam(9yıl olmuş) kulanıyor ama kontakta hiç bi sorun yok o gün bügündür

Ayrıyeten BMW marka aracı alırken her bayi aynı fiyatımı veriyor? Yani herkes liste fiyatIndan mı aracı alıyor tabikide hayır kimisi aynı aracı 2000 eur kimisi 3000eur indirimli alabiliyor misal (ama araç aynı BMW;) kalite aynı )

• ben anlatamadim galiba derdimi... verdiginiz ornekler ile konumuz arasinda alaka yok ne yazik ki.. bir sey diyemiyorum artik kafanizdaki fiyattan bulursaniz taktirin, gule gule kullanin.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.