Şimdi Ara

1.16i E87 Motordan gelen islik sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, 2011 model 1995cc 1.16i E87 sahibiyim (Ingiltere'de). 5 keredir servise goturup de cozulmeyen bir sorunum var.

Yaklasik 60-70km hizla ilerlerken motordan ya da on aksamda bir yerlerden bir islik sesi geliyor, gaza basarken, ya da gazdan ayagimi cekerken daha belirgin hale gelmekle beraber her zaman mevcut. Kafayi yemek uzereyim, arabadan ciddi sogudum. Araba hala garantide servise her gidisimde, once tekerden dediler onlarin yerlerini degistirdiler, sonraki gidisimde motorun egsoza baglanti parcasi biraz gevsekmis yeni parca siparis verip onu degistirdiler, ne yaptilarsa olmadi bu sesten kurtulamiyorum. Isin kotusu, adamlar sesi duymadiklarini iddia ediyorlar, ki gecenlerde 4 yasindaki kizim bile farketti.

Boyle bir sorunu duyan bilen goren var mi? Simdiden tesekkurler.

• Benim 116i e87 aracim var bu ses bazen oluyor ama sanki sanzimandan geliyor gibi hissettim.Bu arada aracim 1.6 otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da olanlar için:

Borusan Oto Balgat: Cem Kılıç (Servis Dan.)

Istanbul'da olanlar için:

Borusan Oto İstinye: Savaş Açıkgöz (Servis Dan.)

tek geçerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 15 Haziran 2013; 15:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzsls

http://www.youtube.com/watch?v=fT46ELVKehA böyle biseymi

Bu ses motor soğukken yürür vaziyette gaza verdiğim tepkide tarifte bulunduğum ses .. 150 km de test aracı deneme fırsatı buldum benden daha berbat haldeydi ses olarak ... Belli zaman sonra 4-5 km sonra ses kayboluyor ... Servis normal olduğunu söylüyor !!! Eğelife deneme şansın var mı sabah radyo kapalı iken sende var mı buna benzer tırıltı sesi alt devirde yürür vaziyette

• EVT AYNI SES BENDEDE VAR VE BIRAZ ARASTIRDIM INTERNETTE KIMSE BILMIYOR BU SESI TIIIRRR EDIP DURUYOR
  • teşekkür ederim..:)
    savaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaralı006

teşekkür ederim..:)
    savaş

savaş abi sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.