Şimdi Ara

1.2 ile 1.4 arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni araç aldım daha önce Wolksvagen Polo 1.2 75 Beygir dizel vardı boş paketiydi Turbo'su vardı bu araç ile yokuş yukarı 1.inci vites'te bile zorlanıyordum.

Aldığım araçta Hyundai i20 2017 Elite Panaroma 1.2 vites 85 Beygir Benzinli yokuş yukarı 3'üncü viteste bile kalkıyor.

Aldığım yeni araç ile 200 rahat basabiliyorum.

En kötü arkadaşımın arabası 1.2 dizel Renault symbol dizel'di araba ile 5.inci vites'te 120 zor bastım o kadar kötüydü 55 beygirdi şimdi bunların ne farkı var?

Aracın kuvvetini Beygir mi belirler yoksa 1.2 motor veya 1.4 olması mıdır?

Bilgisizliğimden bu soruyu soruyorum ayrıca şunuda belirteyim aracımın plakası doğu yöresine ait idi Kasko ve sigorta yüksek çıkıyordu değişiklik yaptım 2000 bin lira kasko , 500 TL 15 Bin bakımı , 1000 TL civarı Sigortası tuttu.

100 TL'de plaka değişim işlemleri felan tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 19 Ekim 2017; 4:29:2 >

• Yokuş yukarı 3.vites kalkış, 1.2 dizel symbol, 1.2 atmosferik araçla rahat rahat 200

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Yokuş yukarı 3.vites kalkış, 1.2 dizel symbol, 1.2 atmosferik araçla rahat rahat 200

Nerden baksan elinde kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 dci

• o kadar yanlış yalan bilgi varki gülerek okudum.i20 1.2 motorla 3. viteste yokuşta kalkmak efsane olmuş.sümbül dizelden bahsatmiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 19 Ekim 2017; 6:49:2 >
  • Yazılacaklar yazılmış. Daha ne denir ki? Keşke imzasına uygun davransaymış.. Üzdü..
  • Nereden baksan tutarsızlık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2dci hayalinde yarratığı bir motor olabilir. Rüyasında test etmiştir böyle çıkmıştır sonuç olabilir.

• I20 1.2 motor yokuşta geri viteste kalkmıyor, otobanda rampalarda falan da yoruyor.

• sabah sabah karadeniz fıkrası gibi geldi.
  • Bizim bölük komutanı onbaşıydı. gel lan buraya dedim bi şafak aldım. meğer amcası generalmiş. polise gitmişler. Nöbet yazdılar günde 26 saat.
  • Bir an durup düşündüm ulan 1.2 dci dizel mi çıkmıştı ya? Vay arkadaş hiç haberimiz olmamış dedim. Zaten anlatımın her yeri tam kahve ağzı sallamasyon dolu ama dci motor kısmına özellikle takılmıştım ta ki yorumları görene kadar. Sabah sabah iyi geldi.

• O bise mi 1.0 caddy 4. Fiteste bayir yukari kalkiyor. Duzde de 248 gordum amma yol bitti yoksa 260 dedirtirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bilgisizliginizden 1.2 dizel sembol demissiniz orada olayin vahametini,herseyi aciklamissiniz.

• i20 ile yokuşta 3. fitesde yokuş yukarı kalkmak.
    anlıyorum.
    sanırım arkadan hyundai yol yardım aracı gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

o kadar yanlış yalan bilgi varki gülerek okudum.i20 1.2 motorla 3. viteste yokuşta kalkmak efsane olmuş.sümbül dizelden bahsatmiyorum bile

senin 1.2 çöp boşuna demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

o kadar yanlış yalan bilgi varki gülerek okudum.i20 1.2 motorla 3. viteste yokuşta kalkmak efsane olmuş.sümbül dizelden bahsatmiyorum bile

senin 1.2 çöp boşuna demiyorum.

i20 nin motoru daha iyi ,ama o kadarda değil

• 1.2 ile 1.4 arasındaki fark nedir ?

Sen ne diyon la değişik değişik

• 3. Vites araçlara yokuşta durduğunuzda uçabilmesi için konmuştur. Sizin arabanız uçmuyor bi baktırın derim. Kalkmaması lazım.

• trolse komik değil gerçekse çok komik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.