Şimdi Ara

1.2 TSİ Jetta Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 model 1.2 TSİ Jetta, 76 bin km de. Kazası yok. Sadece ön tamponda boya atmasından dolayı garantiden boyanmış. Araç yazılımla 130 bg yapılmış. Test ettim kalkışı falan güzel. İlk sahibinden alacağım. Yakıt olarak 0.40 kuruş diyor. 45 bin lira isteniyor.

Sizce nasıldır? Fiyatı ve 1.2 olmasına rağmen yakıtı yüksek midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer turbosu ve intercooler ı elden geçmemişse, ben o motorun o beygiri kaldırabileceğini düşünmüyorum onun dışında bence hacmine ve tabiki beklentisi dahilinde performanslı bir araç, stok halini almanızı öneririm...

• yazılımlısını almayın.vw mühendisleri gerizekalımı yazılımla 130 beygir almayı bilmiyorlarmıda 105 beygirde bırakıyor.
  • Dsg mi diyor
    Bombayi koyuyorum
    Ve sakin ama sakin alma dedim.

• Araç manuel. Dsg sıkıntısını bildiğim için uzak dursun zaten. Ama yazılım olayından hiç anlamam

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Araç manuel. Dsg sıkıntısını bildiğim için uzak dursun zaten. Ama yazılım olayından hiç anlamam

bomba . patladı
  • cyberm C kullanıcısına yanıt
    Araç hangi paket trend-comfort-higline ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    8 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trendine

• Fiyat olarak nasıldır? 45 bin ederi midir?

• İlk çıktıgında 41 bin tl idi sıfırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Fiyat olarak nasıldır? 45 bin ederi midir?

O arabanın ederi 38 bin TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendline donanım 45 bin çok para. En azından comfortline donanıma bakın derim.

• cyberm C kullanıcısına yanıt
    8.5-9 lt yakar şehir içi stok olsa daha yi 1.4 TSI 122 200 chıplı motor satılırken sorun
  • "Sadece ön tamponda boya atmasından dolayı garantiden boyanmış" pek inandırıcı gelmedi... valla artık kimseye güvenmiyorum heleki Türkiyede yaşıyorsanız.... Para senin kardeşim git güzel temiz ellenmemiş araç bul... sonra miden bulanır...
  • Şu anda bayilerde indirim var Jetta 1.2 TSI Trendline araçlar 50.000 TL ye rahat alınabiliyor(Makyajda göreceği için) bence bunu göz önünde bulundurun. Trendline olduğu için hazır araç bile bulunabilir. Biri 2011 76 bin Km 45.000 TL diğeri 2014 0 Km 50.000 TL karar sizin.
  • Para sizin ,ama bu araç bu fiyata yazık olur diye düşünüyorum.
  • 1.2 motordan 130hp

ilk sıcak kapışmada ustaya motor kucakta gidersiniz
  • 38 bin filan eder diyenler neye göre söylüyor acaba ? Biradere bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz, eski kasalar bile 40bin civarı...
  • ozancango kullanıcısına yanıt
    Jetta 1.2 TSI 105 PS DSG Comfortline 66.400 TL

Daha ne kadar ucuza ve nerden alabilirim?
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğiniz modelin liste fiyatı 66.400 TL. Aşağıdaki linke bakarsanız "Jetta modelinde TDI motor seçenekleri için %3, diğer motor seçenekleri için %5" olduğunu göreceksiniz. Yani benzinli modellerde %5 indirim var, bunun üzerine bayilerde %2 bayi indirimi var toplamda %7 indirim oluyor.

66.400 - %7 indirim = 61.750 TL

http://binekarac.vw.com.tr/vwfirsatlarikatilimkosullari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozancango -- 15 Ağustos 2014; 12:08:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.