Şimdi Ara

1.25 Ytl'ye Hangi Özellikli Bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Zaten Soru Başlıktada Yazıyor Önerilerinizi , Yorumlarınızı Bekliyorum Bu Arada Sizde Kendi Donanımınızı Yazıp Fiyat Olarakta Bilgilendiriniz...Teşekkürler..

• sen bu mak nerde kullanacaksın ne yapacaksın bişey dememişsinki her türlü mak olur bu yazıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkna

sen bu mak nerde kullanacaksın ne yapacaksın bişey dememişsinki her türlü mak olur bu yazıya

Biraz Daha Saygılı Olursan Sevinirim Ve Bunun Neyine Gülünür Acaba..Oyun için Falan Kullanıcam İşte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silindi -- 21 Temmuz 2005, 15:09:35 >
  • dostum arkadaş haklı sayılır yanii oyun mu oynayacaksın iş amaçlı mı kullanacaksın vs. vs.

bu arada 1.250 ytl çok para sayılmaz yanii normal bir pc alacaksın iste iyi bir işlemci yuksek ram ve hdd tabii birde yanına ekran kartı. monitor 17 inc ama en son dusunulmeli kalan paraya göre kalitesi fiyatı tavsiyem phibss al..

marka alacaksan ibm alabilirsin ama söylim ben kullaniyorum ve ibqden memnun sayilirm hic bu gune kadar donaimsal bir rahatsizlik gecirmedi yanliz herseye uyumlu degil kalite olsun diyor illa bir parca degisecekse...
  • iyide sen ne sordugunu tam biliyomusun??? yada kendini ifade edebiliyomusun??

valla benim hosuma gitti güldüm sana ne kadar garip gelsede
  • Oyun için alacaksan kesinlikle amd almalısın oyunlarda daha performanslı.Geleceğe yatırım olsun istiyorsan 64 bit geleceğin teknolojisi ve ilerideki tüm programlar 64 bit komut setine göre yazılacak.Onun için 64 bit destekli bir amd al.Anakart olarak overclock yapacaksan dfi al derim ancak asus veya gigabyte'de tercih edebilirsin.İşlemci olarak Amd Athlon 64 3200+(Venice),Bellek olarak 2*512 Mb'lık twinmos cl 2.5 dual kit tercih edebilirsin böylece hem 1 gb belleğin olur hemde çift kanal teknolojisinden yararlanabilirsin.Ekran kartı olarak Leadtek Px6600Gt Tdh çok iyi bir ekran kartı.Ha ayrıca sakın Ati'nin X700 gibi kartlarına bulaşma bunuda söylemiş oluyim.Sabit disk olarak raid düşünürsen benim gibi 2 tane disk alıp raid ile birbirlerine bağlarsan çok iyi performans alırsın disklerinden genede seçim senin marka olarak Samsung veya Seagate alabilirsin...Kasa seçimide sana kalmış ancak gerçek 350 Watt güç kaynaklı bir kasa seçmen senin yararına olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı topicten iki tane açmana gerek yoktu
    http://forum.donanimhaber.com/m_3490004/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.