Arkadaşlar merhaba. 1.250.000 TL bütçede, ufak esneyebilecek şekilde bir araç bakıyorum. Tercihen görece yeni ve sorunsuz olmasını isterim. Şehir içi, yılda 10.000 km civarı kullanım olacak. Çok ağır bir araba olmasını da tercih etmem, gencim. Boyum uzun, bazı arabalarda sıkıntı yaşayabiliyorum. Teknolojik olmasını seviyorum ama bu bütçede fazla özellik olmuyor. Mokka 1.2T Ultimate vardı, Corsa ile aynı plstform olduğu için elendi. Şu anda elimde 2ü2ü Corsa var. Passat 1.5 TSI Impression 2020 model 100.000 km civarı bir seçenek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.250.000 TL araç tavsiyesi

-
-
Temiz bulunur ise kesinlikle Passat.
-
1.3m Sıfır gibi MG ZS al (düşünürsen PM) :)
-
Ya genç adamın passatla ne işi olur, için çürür. Para, pul, iş, güç hepsi yine gelir ama gençlik ve o güzel yaşlar geri gelmiyor bunu bil. Gençliğinin tadını yaşa.
Al şöyle bir araba tadını çıkar, ilerde yaşın ilerledikçe model büyütürsün.
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1215067869/detaywww.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ars-motors-2020-mini-cooper-1.5-classic-hatasiz-1185219821/detaywww.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-icon-1.3-tce-edc-130-bg-sifirdan-farksiz-orjinal-full-1125963190/detay
-
1.5 tsi 150hp golf veya 182hp civic. Performans, görsel, 2.el kriterlerini de göz önünde bulundurarak tercihim bunlar olurdu.
-
Hocam Corsa 1.2T 130 hp var zaten elimde. Açıkcası bana küçük geliyor. O yüzden hatchback bakmıyorum bile. 190 boyum var, yatar pozisyonda zor kullanıyorum arabayı. 1.3 tce de benim elimdeki araçla benzer gidiyor, aman aman bir fark yok diye biliyorum.
Şu anda Chery düşünüyorum, yakın zamanda Chery ve Passat test sürüşü yapacağım.
Aslında vag grubu istemiyorum, özellik namına hiçbir şey yok ama konfor ve kalite olarak düşününce olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Civic'i listeme ekliyorum. Yalıtımı çok kötü diye hatırlıyorum gerçi bu arabanın. Tipi de çok hoşuma gitmiyor ama bakacağım. Aslında hep bizim binanın karşısına park eden bi Honda var, hoş da duruyor ama City mi o bilmiyorum.
Hocam 12+ sn 0-100 yüzünden eliyorum malesef
B segmenti birakin. Sedan veya suv c segment bakin.
MG4 al 7.7 sn
-
Hocam o düşüncedeyim Mokka sürmedim bile ama eledim.
Passat, Omoda 5, Tiggo 7 Pro vs. süreceğim. Başka öneriniz var mı?
Hocam 0-100 tek etken değil. Sadece 10 sn den fazla olmasını tercih etmem. Araca baktım, ısı pompasız elektrikli. Evden şarj imkanım yok. Mantıksız bence.
MG4 LUXURY Paketlerde ısı pompası var.
-
Bu arada 15 yıldır araba kullanıyorum. Hiç arabanın 0-100 saniyesini ölçmedim. Ve nedense bana saçma geliyor kmde şu kadar yakıyor hesabı yapmadım. Çünkü zaten o hesap öyle değil. MTV si bakımı lastik patlayınca onarımı vs vs vs o hesap hiç tutmaz. Adam 2 milyonluk araç alıyor 100 kmde ha 10 litre yakmış ha 6 litre yakmış buna bakıyor. Bence aşırı saçma bir düşünce biz erkekler arasında. Aracın az yakması makbülse eşeğe bin değil mi? :)
-
cherry ve passat'a test sürüşü yapacaksan cherry'nin şansı sıfır. passat'ın kalitesi, konforu ve hacminden çok memnun kalırsın. aslında diğer araçlarda olan donanımlar passat'ta da var ama opsiyonel oluyorlar. o kadar donanım passat'ta standart olduğunda diğerleriyle arasındaki fiyat farkı daha da açılıyor. impression yerine business (comfort) bakarsan daha zengin bir donanımın olur. şimdi bol donanıma bakınca aldatır. mesela otomatik klima bir çok araçta var ama passat'taki üç bölgeli ve ısıtma yardımcısı var. benim dizel passat'ın bile kaloriferi hızlıca ısıtıyor bu yüzden. klima fan şiddeti ayarı var mesela. diğer otomatik klimalarda şiddeti ayarlamaya kalktığında fanın hızını sabitliyorsun. bunda öyle değil, hafif, orta, yüksek diye ayarlıyorsun. fan yine otomatik ama şiddeti farklı oluyor.
-
civic eski şirketimde çok kullandım. şahsen pek beğenmedim. arkada klima üfleci olmaması da çok sıkıntı. ön buz gibi, arka taraf pişiyor sıcaktan.
-
Hocam 0-100'üne o kadar takılmıyorum, sadece aracın hantal olmasını istemiyorum. 12,5 sn olan araç hantaldır. 8-9 sn idealdir. He 5 sn olsun isterdim de 1300'e öyle araç yok. I kadar takıldığımdan değil yani, bastığımda gaz tepkimesi almak istiyorum arabadan, genciz sonuçta.
Hocam kimisi de o kadar fark yok diyor, bakalım. Bugün Chery bakma niyetim vardı da yetişmedi, kar da geldi. Ama haftaya Salı gibi ne alacaksam almaya niyetliyim.
Passat'ta en azından 2020 model gibi, doğru dürüst özellik göremedim. Şahsen 2020 Ultimate Corsa'da daha çok özellik var. En azından koltuk ısıtma, şerit takip, çarpışma uyarısı ıvır zıvır var. Bu uyarı bazen çok işe yarıyor, benim araç fren yapmasa da ötmesi bazen hayat kurtarıyor gerçekten.
Hocam hb istemiyorum demişsiniz ama sürücü kabininde hb ile sedan araç arasında fark yok ki sadece bagaj değişiyor segment aynıysa. Ben de 188 96 kiloyum poloya biniyorum sadece koltuğum biraz geride. Belki opelin içi dar olabilir. C segment hb bakılabilir bence. Ben olsam manuel 1.5 tsi impression golf ya da 180lik peugeot 508 zorlardım
Hocam evet orası öyle olabilir de yeri geliyor arabaya 5 kişi biniyor, genel olarak geniş olması taraftarıyım. Cidden öyleyse, Passat içinde rahat bi şekilde oturamazsam sıkıntı. Direkt SUV bakmak lazım o zaman.
Passat/Superb varken neden Golf bakayım hocam onu anlamadım. Ve 1.6 puretech de sıkıntılı diye okudum, 508 tercih etmem sanırım.
Şu anda tiggo 7 pro, kamiq, passat seçenekler arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 20 Şubat 2025; 9:18:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- egea yakıt tüketimi
- kayıp araç trafikten nasıl düşürülür
- peugeot 2008 elektrikli yorumlar
- hyundai kona 1.6 t-gdi yorum
- dizel mi benzin mi
- trafik cezası itiraz
- 2025 model arabalar
- bmw x1 fiyat
- yeni renault master
- mercedes 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X