arkadaşlar 10 gün içinde araba alıcam. bugün opele ve forda gittim. araçlara baktım. 1.3 cdi 75 hp olan araçla test sürüşü filan yaptım ama araç bana yetersiz gibi geldi. Sanırım en az yakıt tüketimi olan da 1.3cdi 75hp olanı. bana göre en iyisi en az yakanı aslında
sizce hangisi ve nedeni ? ? ? yanlı görüş yapmayalım lütfen.
1.3 90 öneririm aslında. Daha rahat kaldırabildiği için kasayı daha az yakar. 75'de az yakar ama 90'ı düşününce haliyle.
1.3 90ın sıfırına param yetmiyor
şehir içinde 1.3 75lik motor daha az yakıyor. ancak şehir dışına çıkıldığında işler değişiyor 6. vites 90lık motoru daha ekonomik hale getiriyor. ağırlıklı şehir içi kullanılacaksa 1.3 cdti 75 hp saydığın modeller arasında en ekonomik olanıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
şehir içinde 1.3 75lik motor daha az yakıyor. ancak şehir dışına çıkıldığında işler değişiyor 6. vites 90lık motoru daha ekonomik hale getiriyor. ağırlıklı şehir içi kullanılacaksa 1.3 cdti 75 hp saydığın modeller arasında en ekonomik olanıdır.
75 likle 90 lık arasında yakıt konusunda şehir dışında çok mu fark ediyor acaba enjoy spor paket almayı düşünüyorum. 90 lık olan biraz zorlayacak şimdi tek sorunum o
ben şehir dışı 110km sabit hızla 4.3 litre gibi bir tüketim yakalamıştım 90lık sport 3 kapı donanımlı corsa ile. ama şehir içinde 7 litreden aşağı pek düşmüyor ne yazıkki
Bende 1.2 yada 1.3 enjoy düşünüyorum.Size en son ne fiyat verdiler aceba?
bende 1.3 astra dizel ve 1.25 fiesta var astra dizel ort yakışı 5.7, diğerinin 7.9 mazot benzin lt fiyatını da ekle kaba hesap 2 katı de sen ona, 1.3 dizel sana yetecektir, pişman olmazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme