bu yeni ötv zamlarıyla zaten daha güçlü motorlu sıfır araç almak da hayal oldu çoğumuz için
Bende 2011 linea ve 2011 doblo safeline var.İkisinin de çekişi mükemmel.Lineanın sadece 1.vitesi çok kısa.Sonraki hızlanmalar gayet iyi.Zaten ikisinde de aynı motor var bildiğim kadarı ile.Fiattan da öyle demişlerdi.Linea binek olduğu için 90hp yapılmış.Hatta servis garanti bittikten sonra dobloyuda 90hp yapabiliriz demişti.Yaptıran varmış çünkü.
Bu arada Dobloda Yakıt tüketimide 4Lt ile 5Lt arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: eraydeniz
selamlar,
1.3 multijet aracımı nasıl kullanacağımı şaşırmış durumdayım.10.000 km yi geçtim hala bu motoru anlayabilmiş değilim.Aracı genelde 2500-3000 devirde kullanıyorum.Fakat bir ışıkta durduğum zaman arkadaki araçların korna seslerinden ve selektörlerinden gına geldi.2500-3000 devirde araç gitmiyor.Arkadan sürekli selektör.Veya en ufak bir yokuşta hemen devirden düşüyor.Bu anlattığım durumlarda hızlanmak için gaza asılman gerek bu sefer de mazotu resmen içiyor dizel aracın ekonomik tarafı kalmıyor.Geçenlerde accent era ya bindim tamam linea kadar süspansiyonları iyi olmayabilir benimkinin yanında resmen uçak!!! Şu kimsenin beğenmediği symbol'ün performansı bile çok iyi 1.3 ün yanında. Bence dizel araç şu şekilde olmalı: Düşük devirlerde yüksek tork sağlayan, aynı zamanda torku hissettirirken yakıtı da az yakan bir arabadır.Linea bu tanımın yanında bile geçmiyor bence.
+1
Komsumda aldı sattı. Benzinli gibi yakıyordu. Ben bu dizel aracları anlamış degilim neden yapmışlar. Az da yakmayacaksa niye satıyorlarki bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme