hayırlı olsun Güle Güle kullan ben 1300 üzerine çıkamam.Şubat ayını bekliycem bir şey kalmadı zaten ... |
1.300 Bütçeye Hangi araç alınır.??? (2. sayfa)
-
-
Sağol hocam daha güzeli senin olur inşallah. Gönlünce olsun her şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citroen C4X bakın bence. Güzel kampanyalar var. Dolusunu o fiyatlara alırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İ20 ya da bayon olabilir aile kalabalık değilse yeni başlayan kişi için 5-6 yaşında düşük km ikinci el daha mantıklı. Ufak tefek kazada içiniz yanmaz. Sedanların modası geçti. İleriye dönük suv daha iyi tercih olur.
Taliant ? Ciddi misiniz ? 1300 ?
-
Ben o talianti görünce yorumumu geri sildim bugün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taliant ve elentrayi ele hocam şakamisin o paraya bu araclara verilmez arkadaşlarin dedigi gigi suv bak cehry citroen vs güzel araçlar bekle yazik etme hatta yazdir kendini siraya gir para deger kaybetmesin yadda koy bankaya 100k gelir elde edersin:))
1300' e secenek çok. İhtiyaca göre bir sürü araç alınabilir. SUV, HB, Fiyakalı bir sedan.. Önce ne istediğini bilmek gerek bence.
-
2022 ile 2023 arasında fark var mı hocam? makyaj falan ?
2022 modeller var o fiyata da.
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Şubat ayında piyasaya çıkacak olan arabaları değerlendircem.
-
Gördüğüm kadarıyla siz yazdığınız 3 modelden birisine destek çıkılmasını beklediğiniz için bu konuyu açmışsınız ancak farklı alternatifler önerilince hiç yanaşmamışsınız bile. Para sizin seçim sizin ancak en azından gelen öneriler sonrası size uyup uymadığı ya da beğenip beğenmediğinizi belirtirseniz herkes ona göre yardımcı olacaktır.
2.El megane olabilir düşük km 1.3 tce Joy veya touch paket bulunabilirse alınabilir. Kia önermem Kia grubunun pek piyasası bulunamıyor maalesef kısa sürede arabayı satmak istediğinizde bu pek mümkün olamıyor. Hyundai Elantra'ların bu yeni kasalarının bir önceki kasalarının düşük kilometrelerine bakılabilir. VW grubu sedan araçların ancak pertleri bu fiyata alınabilir ki bunu kimse istemez. Söyledikleriniz dışında sıfır Ford Focus'a da bakabilirsiniz.
-
Bildiğim kadarı ile C5AC 2022 de makyajlandı TR ye 2023 te geldi, boyutlar ,motor şanzıman aynı kaldı, belki info sistemlerde vs iyileşme yapmışlardır ..Ama 1300 e ,sıfır 2022 C5 bence alınır..Tabi hangi donanım seviyesi vs bilmek lazım ..afaki konuşmayalım
-
Csb yım diyor kısaca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Ocak 2024; 10:5:37 >
-
Model olarak beğendiğiniz bir araç bulduktan sonra teknik parçalarınıda bir araştırmanızı öneririm. 1.2 Puretech motorları bir araştırmalısınız. Bende Opel ve Peugeot markalarının modellerine bakarken bahsettiğim motorun yapısını öğrendiğimde geri adım atmıştım. Triger kayışı motor yağının içinden geçiyor.. Aklıma şu soru gelmişti; "Kayış zamanla aşındığında kopan parçalar motor yağıyla birlikte aracın motoruna karışıp ne gibi hasarlara yol açabilir ?"
Demirkan OtomotivyoutubeYeni 3008 2017 model 1.2 puretech triger dökme sorunu zamanında teşhishttps://www.youtube.com/shorts/LRXJ8NSqk7Y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurKavimlerinEfendisi -- 14 Ocak 2024; 13:26:37 > -
Şubat ayında 1300 tl niz 1300 olacak mı peki ?
Bende bütçeme göre alırım..
-
Stonic güzeldir tavsiye ederim ,LPG taktırın kesinlikle
Toyota Corolla dan karar kılmıştım alacaktım yani. Kampanyalı satışı var ama Corolla ellerinde yok stoklarda da yok bu nasıl kampanyalı satış anlamadım.Şubat ayını beklememizi söylediler.O zamanda kampanya bitiyor. Şubat ayında bakalım corollanın fiyatı ne olur .Tekrar araba araştırmaya başladım dediğim gibi bütçem 1300 tl Kia nın yedek parçaları hk bilginiz var mı???Sizin arabanız kia mı
https://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html#YeniCorolla
https://www.toyota.com.tr/araba-modelleri/corolla-sedan/genel-bakis.COROLLA.785.9cc83e67-9f66-4e0b-966b-897cf31aa3c2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X