Şimdi Ara

1.33 Toyota Corolla mı auris mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el araç almayı düşünüyorum.Bütçem 45-48 arası.Toyota da karar kıldım.(2013-2015) Auris ile(2013-2015) corolla arasında ise kararsızım.1.33 motor da bana uygun geliyor.Şehir içi kullanacağım genellikle ve bulunduğum ilde yokuş yok sayılır. Auris de kafama takılan 4 camın otomatik olmaması 40 küsür verip arka camlar çevirmeli olmasını ben mi sorun ediyorum acaba.Görüşlerinizi bekliyorum.

• Çok ilginç hocam bundan bir önceki kasa 2012 auris 1.33 vardı bende ve 4 cam otomatikti. Yeni kasada arkalar manuel mi? Eğer bagaj sizin için önemli ise corollaya yönelin ama bagajın çok büyük olmasına ihtiyacınız yoksa auris alın bence. Hem görünüş olarak daha estetik hemde şehir içi kullanımda daha pratik olur. 1.33 motor ş.içi 8lt civarı benzin yakar, eğer lpg taktırırsanız bedava gezersiniz. Ş.içinde motorun küçük olmasını hissetmezsiniz bile ama uzun yola çıktığınızda araç dolu ise ara hızlanmalarda, yokuşlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. O fiyat aralığında 'yüksek model olarak' performans beklentisi yoksa kalite olarak alınası bir araç bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam maalesef arka camlar manuel. Bekar bir öğretmenim bagaj sıkıntı olmaz bana ama corollayı sevme sebebim kasası hoşuma gidiyor.
  • Kasa olarak aksine auris guzel.corolla makyaj yedi birde.genis alan lazim degilse aurisi alin.arka cami,dert etmeyin kac kere acacaksiniz ki

• Corolladaki genişlik varken niye auris alayım ki.
    2.eli daha güçlü
    İçi geniş
    Bagaj büyük
    Yeni makyaj yedi

Aurise ne gerek var

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Hocam seçimler kriterlere göre değişiklik gösterebilir. Ben yaşım itibariyle corollanın bana hiç yakışmayacağı kanaatindeyim mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Hocam seçimler kriterlere göre değişiklik gösterebilir. Ben yaşım itibariyle corollanın bana hiç yakışmayacağı kanaatindeyim mesela.

31 yaşındayım valla bana çok yakıştığını düşünüyorum
    Pembe renkli mini den bahsetmiyoruz dünyanın en çok satan sedanından bahsediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yarin birgun evlenirsin bagaj lazim olur , corolla alirsan da mutlaka celik jant taktir .

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

31 yaşındayım valla bana çok yakıştığını düşünüyorum
    Pembe renkli mini den bahsetmiyoruz dünyanın en çok satan sedanından bahsediyorum

guzel cevap

• önceki aracımdaki hyundai getz di o da 1.3 motordu ve maalesef motor performansını hiç beğenmiyordum.Toyota 1.33 motor farklıdır umarım
  • 1.33 rten performans bekleme

• 1.33 performans olarak üzebilir. Bekar olsanız da arabaya kalabalık bindiğiniz anlar olacak, düğünde bayramda yokuşta falan sıkıntı yaşayabilirsiniz.. Ayrıca auris de arka camların manuel olması tabiki problem. Alırken kaç defa açacam ki zaten diyip alanlar sonradan pişman olabiliyor

• must1093 M kullanıcısına yanıt
    Malum sitede neden bütün 2013-15 ler için arka cam otomatik yazıyorlar???

Şahsi satıcı bile otomatik demiş

• Arka camların elle açılması benim için büyük problem.
    Megane 2 extreme kullanırken kafaya takıyordum.
    Babamın aracıydı, 7 sene bindik ama yeni bir araçta arka camlar otomatik olmalı diye düşünüyorum.
    İki model de aynı paraysa Auris almak için bir sebep yok.
    İkisinin de tasarımı birbirinden beter bana göre.
    Ancak fiyatlarına göre iyi otomobiller.
    En azından piyasası daha iyi ve daha geniş diye Corolla alırdım.
    Ayrıca Corolla biraz dede arabası gibi algılanıyor ama erkeksiniz sonuçta araba da sedan olunca genç olsanız bile yakışır diye düşünüyorum.

• Yıl 2016 kardeş manuel cam nedir allah aşkına

• 1.4 T Astra bakın

• 1.33 luk atmosferik motor hem performans yonunden hemde vergi yönünden sizi üzer. corollolar bence genç arabası degil.uyguna bulursanız tsi motorlu araclari tavsiye ederim.

• 1.2 tsi alın
  • Accent blue alıp arkanıza yaslanın

• Skoda octavia 2012 model var 1.2tsi 47000 alınır mı peki toyotaya alternatif olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.