Şimdi Ara

1.4 8 valf Linea eksantirik hatası veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 8 valf Fiat Linea yağ değişimi şanzıman yağı termostat triger seti değişimi sonrası motor ışığı yaktı ve obd cihazında eksantirik sensör hatası veriyor sensör aldık denedik halen aynı sente ayarını bir usta tarafından tekrar kontrol edildi 1 diş atmalış düzeltildi kabloları kontrol edildi beyinden 5 volt geliyor sensör 3 kablosu beyine gidiyor araç 4.500 deviri geçmiyor obd cihazından arıza silindiğinde araç stop ediyor bir çözümünü bulamadım sizce hata nerede yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.4 tjet mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konusu geçince sorunsuz araba diye tavsiye verirsiniz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ramo34

1.4 tjet mi

Hayır normal 1.4

• quote:

Orijinalden alıntı: napervasız

konusu geçince sorunsuz araba diye tavsiye verirsiniz ama

ustam bende aracı yeni aldım bir usta yüzünden bu şekilde şeyler yaşıyorum ağır bakımını yaptırdım bu şekilde sorunla karşılaşıyorum

• Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun, sanayi de kurcalatma aracı, yetkili servise götür.

Bir problemin birden fazla nedeni olabilir. Sente ayarını halen tam yapamamış olabilirler, taktıkları yan sanayi marka egzantirik devir sensörü, ECU ile bağlantıyı kuramamış olabilir, sensör kabloları zarar görmüş olabilir. Sen ne de olsa bunları yaptırdım diyerek , başka yerlerde boşuna arama problemi yoksa işin sonunda beynin değişmesine kadar gider muhabbet, kafayı yersin. Vaktini ve nakitini boşuna harcama.

Yetkili servis baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 4 Mart 2025; 12:23:58 >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz araba yoktur. Sorunsuz denen de 1.3 olanıdır. Lakin her arabada sorun olur. Toyota honda dahil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim servise götürdüm 1 ay sonraya randevu verdiler bu arıza beyine kadar gidebilir demişti bende servisten eksantirik sensörü alıp deneyeceğim eğer Buda olmazsa servisi bekleyeceğim

• Taktığınız sensör orijinal değil miydi?

• H4- H kullanıcısına yanıt

Eski sensör aynı şekildeydi sonra bosh marka taktı usta onu denedi halen motor ışığı yakıyor orginalini servisten mi almam gerekiyor

• İlker4155 İ kullanıcısına yanıt
    Orijinal sensörü sıfır almadan önce bir çıkmacıdan sağlam 2 tane orijinal sensörü adamın gözü önünde takıp deneyin sorun düzelirse çıkmasını alıp geçersiniz. 2 tane yazmamın sebebi çıkmacıdaki sensörün de arızalı olma ihtimalidir.

• H4- H kullanıcısına yanıt

Senteyi ilk yapan kişi sensör aldı denedi bosh marka ama sorun halen aynıydı sonra sente 1 diş atlakmış. düzelttirdiğim başka usta da sensör aldı şuan o takılı onun markasıda herhalde bosh oda pek birşey ifade etmedi sanırım arızayı obd den sildiğinde araç stop ediyormuş. Beyinden şüpheleniyorlar ama ben servisten sipariş edeceğim sensörü bide onu deneyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.