Şimdi Ara

1.4 polo chrome edition & 1.2 seat ibiza tsi dsg fr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce polo chrome edition+esp siparişi verdim ve kısmetse önümüzdeki hafta arabayı teslim almış olacağım.
    Son fiyat artışları ile birlikte arabanın güncel fiyatı 40.400 bende tabi fiyat böyle olunca aynı fiyata seat ibiza 1.2tsi dsg fr aklıma takıldı. İkisi arasında siz bir tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCT -- 8 Eylül 2013; 3:16:39 >

• UCT U kullanıcısına yanıt
    İkinci el derdin yoksa İbiza derim malum hem motoru daha iyi, yakıt tüketimi daha düşük, MTV daha az ödersin. Geri kalan herşey için Polo :) Zaten donanımlar hemen hemen aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCT

Yaklaşık 2 ay önce polo chrome edition+esp siparişi verdim ve kısmetse önümüzdeki hafta arabayı teslim almış olacağım.
    Son fiyat artışları ile birlikte arabanın güncel fiyatı 40.400 bende tabi fiyat böyle olunca aynı fiyata seat ibiza 1.2tsi dsg fr aklıma takıldı. İkisi arasında siz bir tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Uzun süre bineceksen ibiza az vergi düşük tüketim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmayacaksanız ibiza 2-3 yıla gider diyorsanız polo
  • Polo'nun tek avantajı lpg uyumlu motoru. Geri kalan her şey için Ibiza.

• Ben ibiza derim motor teknolojisi olarak ustun bir kere.

• Ibiza tercih ederdim
    Butceni c segmentine kadar yukseltmissin. Leonuda degerlendirirdim ben alternatif olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 8 Eylül 2013; 10:50:43 >
  • İkiside güzel araba.. 1.2 TSI DSG ıbızayı yakın zamanda test ettim.. arabanın motoru gerçekten çok güzel.. müthiş bir hızlanma ve performansı var.. gerçekten hayran kaldım.. ama bana göre gerek ikinci el piyasası gerek polonun golfe benzeyen çok güzel kasası ve lpg uyumlu motoru için ben polo derdim.. zaten sipariş etmişsiniz artık bence kafanızı karıştırmayın güle güle binin güzel araba..
  • FR donanımı yeter.İbiza
  • dostum bi' ibiza fr kullanacısı olarak ben de aynı senin ikileminde kalmıştım. ibiza tercih ettim, çok çok memnumum motor performansı polo'yla kıyaslanmayacak derecede iyi.
  • ibiza
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

Ibiza tercih ederdim
    Butceni c segmentine kadar yukseltmissin. Leonuda degerlendirirdim ben alternatif olarak.

e Şuanki limitim bile snırı aşmış durumda yoksa bende isterdim c segmentine geçmek
  • Birde ek olarak kasa değişimi için vw ye mesaj attım gelen cevap şu

"Merhaba Can Bey;

Volkswagen markamıza olan güveniniz ve Polo modelimize hayranlığınız bizi çok mutlu etti, teşekkür ederiz.

Volkswagen Polo araçlarımızın 2014 yılı son çeyreğinde makyajlanması planlamaktadır. Henüz kasa değişikliği söz konusu değildir. Bilgilerinize sunarız.

En kısa sürede Polo'nuza kavuşmanız dileğiyle..

Hoşçakalın;

Saygılarımızla,
    VW Diyalog
    444 VW 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCT

Yaklaşık 2 ay önce polo chrome edition+esp siparişi verdim ve kısmetse önümüzdeki hafta arabayı teslim almış olacağım.

aracınız hayırlı olsun
    kazasız belasız sürüşler dileğiyle
    şehiriçi tüketim oranlarını merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.