Şimdi Ara

1.4 tdi boş polo vs 1.2 dsg leon komik FİYAT farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.2 leon aracımı servise 45 bin bakım için bırakmıştım. Sağolsunlar ertesi güne kadar 1.4 tdi polo verdiler. Araç 7 bin km'de yeniydi.

Dün aracı teslim edip kendi aracımı aldım ve fiyat farkına bakmak aklıma geldi.

3 silindirli manuel dizel boş polo ile 1.2 dsg leon arasında yaklaşık 5 bin lira fark olduğunu gördüm.

Bana mı garip geliyor bu kadar az fark olması yoksa sizce bu normal mi? Arada sınıf farkı var , donanım farkı var.

Bu arada şunu da belirteyim polo yakmıyor.:) tek avantajı o.

Az yakmasının yanında araç çok gürültülü çalışıyor, ve neredeyse hiç bir donanımı yoktu. Sis farı yok, yol bilg yok vs.. o kadar boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı servise bırakınca yedek araba mı veriyorlar, ben orada takıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Arabayı servise bırakınca yedek araba mı veriyorlar, ben orada takıldım.

Audi, Vw, Seat, Skoda servise bırakınca isterseniz araç veriyorlar.

Banada Beetle vermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 9 Ekim 2015; 8:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Cok iyimis.
    Artık araba birakacakken iki araba gelip gitmeye ve musait zaman kollamaya son desene.

• 1. polo kendi segmentinde TR de çok tutuluyor
    2. TDI sonucta , sizin Leon 1,2 tsi
    3. Haklısınız donanım olarak kıyaslanmaz. Şu an comfortline polo nun (1,2 tsi) liste fiyatı 50.500 ₺
  • quote:

İsteyince mutlaka veriyorlar. Araç 2 gün bende kaldı. Hatta ellerinde polo olduğu için belki istemem diye önden aradılar ben de kabul ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

1. polo kendi segmentinde TR de çok tutuluyor
    3. Haklısınız donanım olarak kıyaslanmaz. Şu an comfortline polo nun (1,2 tsi) liste fiyatı 50.500 ₺

1.2 tsi poloya karşı 1.2 tsi manuel leon fiyatıda 57 bin. 6500 tl fark bile çok az. 1.2 leon motoru daha güncel, kasa büyük, konfor fazla, donanım fazla.

Ben ülkemizdeki araba fiyatlarındaki mantıksızlığa anlam veremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

quote:

1.2 tsi poloya karşı 1.2 tsi manuel leon fiyatıda 57 bin. 6500 tl fark bile çok az. 1.2 leon motoru daha güncel, kasa büyük, konfor fazla, donanım fazla.

Style donanımın karşılığı poloda lounge donanım oluyor. Onun fiyatı da 54.700tl. O donanımda bile perde hava yastığı yok. Ayrıca polo 90hp iken leon 110hp.

• Polo nun tüketim değerleri ( emisyon demiyorum bak ) gayet düşük. Ancak Leon ile kıyaslamak haksızlık olur. Birindeki abartı fiyatın sebebi zamanında oluşturduğu marka algısı ve dizel farkı.

Leon'un en boş manuel dizel fiyatı ile kıyas yapılırsa asıl olay anlaşılır
  • Beyler şimdi baktım liste fiyatı 57 bin tl leon 1,2 tsi 110 hp nin. (http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2015-fiyat-listesi.aspx#leon)

Şöyle bir şey var; 57 bin üzerinden pazarlıkla 300-500 aşağı da alınabir ama Doğuş un Seat a artık satış desteği vermeyeceği ve ilerleyen dönemde sıkıntı olabileceği konusuluyodu forumda. bu da değerini düşürür mü tartışılır. 2. el piyasasına bakın; ben polo lounge alsam 2 ay içinde satabilirim gider de.. ama Leon un 2. el piyasası kötü, şimdi sahibine baktım 2014 leon için 53-54 binler isteniyor. Hemen satıcam dersen çok beklersin. Sıkıntılı durum.

Polo nun iç dizaynı da yabana atmayın beyler çok beğendim ben, hatta bayramda kampanyada araç olsa alacaktım (47.600 Comfortline fiyatı)

Şu da var, Leon 1,2 tsi a led ekletirsen 60 bini geçer rahat.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    O kampanya 1.4 tdi c.line için şu an 61 lere dayanmış. Biz iki üç ay evvel 54 e mi ne aldık öyle bişey. Düz vitesi. İç dizayn dediğiniz gibi öyle hafife alınacak kadar uyduruk değil aksine çok kaliteli ve şık. "Tok kapı sesi" had safhada ve yakıtı inanılmaz düşük. Tem trafiğinde rahatlıkla 4 litre yakıyor araba. Akıcı trafikte hop 3.8 lt. Çekiş on numara. E daha ne olsun..
  • Arakadasım 1,4 tdi polonun motor performansından memnun musunuz? Vay bee şimdi benzinli lounge fiyatına dizel almışsınız, büyük iş gerçekten. Zaten Vw alanlar 2. elde aldıkları fiyatın üzerinde satış yapıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

quote:

Style donanımın karşılığı poloda lounge donanım oluyor. Onun fiyatı da 54.700tl. O donanımda bile perde hava yastığı yok. Ayrıca polo 90hp iken leon 110hp.

Karşılığı lounge bile değil..

• Bize bırak yedek arac vermeyi, servisi belirli saatlerde var olduğu için minibusle gidebilirsiniz diye söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Bana neden ibiza ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umba

Bize bırak yedek arac vermeyi, servisi belirli saatlerde var olduğu için minibusle gidebilirsiniz diye söylüyorlar.

Hangi marka

• yol bilgisayarı vardır.
  • o komik fiyat farkları diğer markaların b ve c segmentleri arasında da var, mesela golf baz modeli 60 bin tl, polo'nun en dolusundan daha az dolu değil fark ise 5 bin küsür tl.
    herşey bir kenera daha komik olanı leon'un benzinli ile dizeli arasında fiyat farkı 14 bin tl, golf'te aynı şekilde ama alıyor millet sanki mazot bedava dağıtılıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

yol bilgisayarı vardır.

Çok uğraştım anlık tüketimi, ortalama tüketimi görmek için ama başaramadım.:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.