Arkadaşlar dediğim gibi bu araçlardan birini düşünüyorum, araştırmalarıma göre 45 bin tl bir bütçe ile 2. el olarak alacağım araç 1.4 benzin jetta alırsam eğer comfort alabiliyorum veya 1.6 dizel trend boş paket alabiliyorum fiyatlar kafa kafaya hemen hemen yada bunları es geçip 1.6 full golf alabiliyorum model aralığım 2011-2013 sizlere sormak istediğim önemli hususlardan birisi 1.4 benzin jetta şehir içi kaç kuruş yakar 1.6 dizel ne kadar yakar tercih kafam çok karışık açıkçası.
Yazmayı unutmuşum yıllık 10.000 km yi geçmez benim aracım bunuda göz önünde bulundurun lütfen. Yazları haftasonu tekirdağa gidip geliyorum istanbuldan. Yakıt olarak 100km de ne harcarım bunlardan birisi ile. Şehir içi ve dışı b
jetta meksikada üretiliyor. golf almanyada aralarında bariz bir kalite farkı var golf daha kaliteli bir araç.
bence 1.6 tdı almanıza gerek yok, zaten yılda az km yapıyormuşsunuz 1.4 tsı hem performans hem yakıt olarak sizi tatmin edecektir
1.4 tsi 122 hp manuel comfortline golf gerisi fasa fiso
CEVAP ÇOK NET 1.4 TSI 122 GOLF 1.6 TDI LARDA BAĞIMSIZ SÜSPANSİYON BİLE YOK BUNA KİMSE DEĞİNMEMİŞ BİDE ZATEN GEREKSİZ PAHALI TDI LAR GEREK YOK PERFORMANSTA DA dÜZDE HER TÜRLÜ TSI ÇOK DİK RAMPALARDA TDI 105 AVANTAJLI OLUR YAKIT OLARAK TSI 122 8 LİTRE VE BİRAZ ÜSTÜ YAKAR TDI 6LİTRE CİVARI ŞEHİR İÇİ TÜKETİR.
ŞEHİR DIŞI TDI 105 ŞEHİR DIŞI 3.8-4.3 LT Arası TSI 122 ŞEHİR DIŞI 4.8-5 ve biraz üstü yakar
Yılda 10.000 km için dizel ve boş araca gerek yok, 1.4 comfortline golf en uygunu.