Şimdi Ara

1.4 tsi 140 bg golf?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denildiği kadar sıkıntılı masraflı bir motormu forumda bir kaç tane motor patlatmış olayı okudum. Deneyimli 140 bg kullananlar öneriyormusunuz

• Motormu patlamis yok daha neler.
    Bizde 4 tane 140lik var. 2 tanessi golf 5, 2 tanesi golf 7 patlayan yok daha:)
    Ama araba yolda patliyo, gaza dokunman yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tereddütsüz. Yapıştır gitsin. Asfaltta patlama yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgc1993

Tereddütsüz. Yapıştır gitsin. Asfaltta patlama yaşıyor.
    1.4 tsi dsg 140 hp 2007 model golf aldım iyiki almışım diyorum. gaz pedalına dokunmaya gelmiyor :)
  • Bende The Beetle var 1.4 160 HP daha motoru patlatan indiren söndüren görmedim hocam. Bakımlarını ihmal etmezseniz sorun çıkmaz.

• Sorunlu bi motor olsa golf 5 GT lerde 170 hp güç yüklenmezdi bence. Tsi almadığıma pişmanım😁 Deşmeyin yaramı 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgc1993

Sorunlu bi motor olsa golf 5 GT lerde 170 hp güç yüklenmezdi bence. Tsi almadığıma pişmanım😁 Deşmeyin yaramı 😃

Hayat devam ediyor git ve al derim... en azindan bir kere kullan, altinda ne varsa satar alirsin zaten..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaaah aah. Atmosferik 1.6 golfüm duymasın bunları 😊 Acemiliğe denk geldi alırken bilemedim modifikasyona karşı bi motor olduğunu. Açıkcası bu aralar satmayı düşünmüyor değilim. Sportline ve tek kapı gti lar haricinde tek tük bulunur kendileri. Ama piyasa şu aralar sadece ego tatmin ediyor. Fiyatlar aşırı uçuk. 28-29 bin TL lik atmosferik golflere 35-36 yazıyorlar. Bu ortamda satılmaz. Normale döndüğünde inşallah. Bu aralar aklımda bi kaç istediğim şeyler var onları yapcam inşallah. @bravedead

• quote:

Orijinalden alıntı: bravedead

Motormu patlamis yok daha neler.

125-140 çok farkediyo mu? hem güncelleme için çok para istiyorlar hem de garanti sıkıntısı olabiliyormuş. bu iki sebepten öyle birşey yapmam ben heralde ama yine de insan merak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: bravedead

Motormu patlamis yok daha neler.

125-140 çok farkediyo mu? hem güncelleme için çok para istiyorlar hem de garanti sıkıntısı olabiliyormuş. bu iki sebepten öyle birşey yapmam ben heralde ama yine de insan merak ediyor.

Yapma zaten hocam.elleme orjinali gibi olmuyor.
    140lik golf 5 lerde ayri bir zevk: kompresor var, ikinci Bir turbo sayilir. Onun sesi bile cezvediyor. 0-100 :8.7sn golf 7 140lik ile kada kafaya gidiyo..

• Yok daha neler duycaz.... Mk5 tsi 140 kullaniyorum arkadasim muthis keyifli bir arac yol tutusundan konforuna performansindan surus keyfine ne ararsan var hic dusunme 140 lik.....iyiki almisim dersin

• Hocam jant lastik nedir? Yukselttinmi??

• bravedead kullanıcısına yanıt
    Golf 6 higline jantlari var ayaginda tour modelindede var bilirsin 205 55 16 cok ideal hem virajda hemde sehir ici kullanimda

• Bende golf7 highline janti dusunuyodumda takan varmi surtme yapiyomu merak ettim. 225 45 17. Capi tam tutuyor fakat hesaplamalarim 2cm disarda kaliyo diyo icerdede surtme yasarmiym acaba??

• Golf 7 için mi soruyorsunuz? ben onu konuşabilirim, 2013 act motor var 140bg. Patlama falan konu değil de özellikle 18 inch jant ve spor süspansiyon, yeni alacaklara tavsiye ederim. Aracın torku fazla geliyor herhalde, patinajı ve virajda önden kaymayı azaltmak için 18 inch iyi olur bence, sonradan jant orijinal alımı çok çok pahalı... Ayrıca bu kadar yumuşak, konfor için tasarlanmış araca 140 beygir şart değil bence, illa 140'sa o zaman spor süspansiyon yada daha pahalı bir sistem var sürüş tarzınıza göre arabayı ayarlayan, bence çok önemli bunlar. Yoksa boşverin düz yolda 140 olmuş 122 olmuş farketmez bence, spor kullanım için önemli, bir de şehirler arası biraz daha rahat gidersiniz (aşırı benzin harcama pahasına).
  • arkadaşlar yeni konu açamıyorumda bir soru sorucam golf 1.4 tsi lpg uyumlumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hışthışt

Golf 7 için mi soruyorsunuz? ben onu konuşabilirim, 2013 act motor var 140bg. Patlama falan konu değil de özellikle 18 inch jant ve spor süspansiyon, yeni alacaklara tavsiye ederim. Aracın torku fazla geliyor herhalde, patinajı ve virajda önden kaymayı azaltmak için 18 inch iyi olur bence, sonradan jant orijinal alımı çok çok pahalı... Ayrıca bu kadar yumuşak, konfor için tasarlanmış araca 140 beygir şart değil bence, illa 140'sa o zaman spor süspansiyon yada daha pahalı bir sistem var sürüş tarzınıza göre arabayı ayarlayan, bence çok önemli bunlar. Yoksa boşverin düz yolda 140 olmuş 122 olmuş farketmez bence, spor kullanım için önemli, bir de şehirler arası biraz daha rahat gidersiniz (aşırı benzin harcama pahasına).

Sorum şu. Golf5 e golf 7highline janti takan varmi? Surtme varmi 225 45 17

• bravedead kullanıcısına yanıt
    golf 5 gti ve 1.4 tsi gt standart olarak belirttiğiniz ebatları kullanıyordu sorun olacağını sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

golf 5 gti ve 1.4 tsi gt standart olarak belirttiğiniz ebatları kullanıyordu sorun olacağını sanmam

Cvp icin tesekkurler..

• 218000km tsi 140hp golf var. Alınır bence. 500-600bin götürür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.