Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, autoshow dergisi son sayısında jetta tsi 140 hp'nin 10.000 km testini yayınlamış, alan arkadaşlar buraya da resmini koyabilirler mi ; biz de okusak.

Derginin kapak resmi:
    http://www.autoshow.com.tr/dergi/01161/anaresim.jpg.php
  • Dergiyi aldim; güzel ve geniş bir test yapmışlar. Ancak dikkatimi çeken birşey var; kadranın bulunduğu fotografta turbo basınç göstergesi yok.
    TSI modellerinde turbo basınc gostergesi bulunmuyor mu ?

kullanan / test eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • bende yok. göstergeler normal.standart...... belki 170 likte boost göstergelidir....
  • 140 hp lerde yok 170 lerde de yok sanırım sadece gt de var !
  • ya ben hala anlamadım. golf GT ile jetta TSI (170) aynı donanıma sahip degil mi ?
  • hayır degil golf gt farklı donanıma sahip
    jetta comfortline olarak satılıyo 140 170hp lik aynı donanıma sahip
    donanıma burdan bakabilirsin
    http://www.vw.com.tr/models/binek/jetta/donanim.pdf
  • ya ben bu araca bakmak için malatyaya gittim hatta konuştuk med. donanımlı aracı o zaman 40 000 anlaştık. aracı 1 saat kadar kullandım. vw de 3 saat kadar kaldım. çok iyi agırladılar. ama 2008 modelin çıkması vede kaasa degişikliği olur diye bekleyeyim dedim. tsı motora güveniyorum gözüm golf veya jettadan başkasını görmüyorda diyebilirim. bagaj nedeni ile jetta düşünüyorum. gözüme hoş görünen araba golf vs.. ama beni düşündüren tek konu tsı motorun yakıt konusu tprnk viteste devirli kullanımda 14,5 lt gördüm diyen arkadaş var. yakıt tüketimi beni çok düşündürüyor. ş.i 7 civarı yaksa gözümü kırpmadan alıcam ama bilmiyorum. benzinin 3 ytl oldugu ülkemizde çok paraya tekabül ediyor. hakkımızda hayırlısı olsun
  • arkadaşımın 110hp megane1 iyle bastık 19-20 litre gösteriyordu 200e yaklaşan hızlarda...
    170hp TSI motorun yüklenilince 14.5 göstermesi iyi bi değer demek ki...
    ş.içi 7 lt yakmasa da, çok hor kullanmazsan 8 civarı bişey olur dostum
  • http://youtube.com/watch?v=QNosf1ZzHIE

jetta nın crash testi. Ncap te golf var sade. Bu testi iihs yaptı. Önden çarpmada, ayaklardan birinde yüksek basınç algılanmış, bu yüzden 5 yıldızı kaçırmış. Herhalde pedallardan biri fırlamıştır öne. Herneyse yandan çarpmalarda ise araç muazzam.
  • boost göstergesi sadece golf gt de var 170lik jettada yok diye biliyorum ama serviste gördüğüm gt beni golfden soğuttu sanki bambaşka araç ön panjur spor koltuk gt yazılı direksiyon boost göstergesi ve arkadaki gt yazısı herşeyi bitirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4774776

ilanin olayi ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4774776

ilanin olayi ne ?

resim olsun diye koymuştum ilanı buraya resim eklemeyi bilmedeğimden şimdi öğrendim
    İLANIN OLAYI AŞAĞIDA -Aracı 2.viteste kökleyince zıplaya zıplaya gidiyor inanılmaz 1500km ye yaklaştım yavaş yavaş basmaya başladım allah benim altıma daha güçlü arabalar vermesin helvamı erken kararlar

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• hayırlı olsun.
    yeni mi arac ? 2008 mi ?
    eğer öyleyse müzik sisteminden bahseder misin ? mp3 özelliği var mı ?
  • yok ama zaten bu arabadan şu an türkiyede 80 küsür tane olması lazım, hepside sipariş üstüne gelmiş, nem vazgeçilen bir arabayı istemedn aldım, seçim şansım olmadı, herşey opsiyonel bu arabada doğuş oto bir kalıp yaratmış, ben getirirsem bunlar var vede fiyatı bu diye, dvd player bile koyabilirsin, yada mevcut sistemde orta konsolda harici ses girişi yapabilirsin yada torpidoda usb bellek girişinden 1000lerce parça dinleyebilirsin, hatta orta konsolda 220 volt direk piriz alternatifi bile koymuş adamlar, ama ne yazıkki, seçimi nem yapmadığım için radyo alt versiyon gelmiş, dsg yok, sunroof yok deri koltuk yok :-(
  • anladım.
    peki ben dsg ve sunroof istiyorum. bu durumda doğuş oto'nun belirlediği buna uyan bir versiyon yoksa istedigim olmayacak mi ?
    enteresan...
  • quote:

anladım.
    peki ben dsg ve sunroof istiyorum. bu durumda doğuş oto'nun belirlediği buna uyan bir versiyon yoksa istedigim olmayacak mi ?
    enteresan...

olmaz olurmu sen ne istersen o var ama aracın gelmesi için bekleyeceksin araç senin adına kapatılacak ve ilk gemiyle gelecek, bu arada vazgeçmemen için kapora alıyorlar çünkü araç sana göre toplanıyor, 500 ytl versen yeter, birde standar donanımlar var benim aldığımn gibi katoloğunda ne yazıyor is o her bayii 1 tane tsi siparişi veriyor mesela son gemiyle 10 tane gelmiş, deri koltuk burada daha ucuza malolouyormuş haberin olsun fazla para verme ısıtma ve elektirkli harekette bence çok önemli değil aracı bir tek sen kullanıyorsan, ama DSGyi, iç denetimli alarmı, dvd playerı, elektrikli kapanan aynaları vede sunroofu opsiyonel iste indirimleri ile birlikte 55000 falan olur herhalde, wvgenin amerika sitesini ziyaret et opsiyonları gör, saaygılar

• tesekkurler. peki gelmesi ne kadar suruyor ?
    olmazsa olmaz donanim:
    - DSG
    - sunroof
    - alarm
    - otomatik kapanan ayna
    - MP3 player
    - DVD player'a gerek yok herhalde...

www.vw.com 'da bahsettigin sayfayi bulamadim. (opsiyonlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 13 Eylül 2007; 21:40:20 >
  • arkadaslar yakıt tüketimlerinizi yazabilirmisinz
  • quote:

tesekkurler. peki gelmesi ne kadar suruyor ?
    olmazsa olmaz donanim:
    - DSG
    - sunroof
    - alarm
    - otomatik kapanan ayna
    - MP3 player
    - DVD player'a gerek yok herhalde...

www.vw.com 'da bahsettigin sayfayi bulamadim. (opsiyonlar)

ben voswogen bayisi değilim, çalışanıda değilim, bayiye bir uğra çok değişik alternatifler sunabileceklerini düşünüyorum, belgi sunrooflu ve dsgli bir model sipariş vermişlerdir mp3 özellikli bir teyp ile mevcudu değiştirirler, alarm hepsinde standart ama iç denetimli değil yani optik yada ır gözler yok (kapıların, bagajın ve motor kapağının açılması ile aktive oluyor), dvd player özelliği ile navigasyon vede birçok ilave özellikte geliyor, aynalarda aslında olmazsa olmaz donanım değil...... yani sana bir bayiye gitmeni öneririm, saygılar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.