Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım hayırlı olsun diyorum allah kaza bela vermisin dikkatli olalım bu arada dogru seçim yapmışsın 170 lik mialdın yoksa 140 lık mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

uzun suren bekleme ve inceleme suresinden sonra , ben de bugun gonul rahatligiyla jetta 1.4 tsi siparisimi vermis bulunmaktayim. haftaya araci teslim edecekler, kullandikca detayli yazarim.

tebrik ederim kazasız belasız günlerde kullan inşallah

streptozotocinus birazda hondacılar gelsin vw bölümüne dimi

Arkadaşalr golf kasa değiştirecek vazgeçin almaktan arabalarınızın fiyatları aşırı derecede aşağıya inecek doğuş boşuna indirime gitmiyorBende önceden bir vw kullanıcısıydım gene vw golf alacaktım ama sırf bu yüzden vazgeçtim ve honda bakıyorumDoğuş otomotiv indirim yapıyorsa altında bir bit yeniği arayın bence

• Bu arada şaka bir yana herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar allah kazasız belasız sürüşler sanip etsin...
  • ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon
    Arkadaşalr golf kasa değiştirecek vazgeçin almaktan arabalarınızın fiyatları aşırı derecede aşağıya inecek doğuş boşuna indirime gitmiyorBende önceden bir vw kullanıcısıydım gene vw golf alacaktım ama sırf bu yüzden vazgeçtim ve honda bakıyorumDoğuş otomotiv indirim yapıyorsa altında bir bit yeniği arayın bence

golf'un kasa degistirecegi dogru , netten de takip ediyorum ama yeni kasanin tanitimi en erken 2008 ortalari gibi gozukuyor, cunku daha kasanin son halinin spy fotolari bile yok. kasa netlestikten sonra testler yapiliyor, bu da bir 5-6 ay demek.

ben zaten golf almadim, jetta aldim, jetta icin herhangi bir kasa degisim haberi yok.

bence ihtiyaci olan varsa hazir indirim de varken , faizler de 1 civariyken, beklememeli hemen almali

• quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

quote:

golf'un kasa degistirecegi dogru , netten de takip ediyorum ama yeni kasanin tanitimi en erken 2008 ortalari gibi gozukuyor, cunku daha kasanin son halinin spy fotolari bile yok. kasa netlestikten sonra testler yapiliyor, bu da bir 5-6 ay demek.

ben zaten golf almadim, jetta aldim, jetta icin herhangi bir kasa degisim haberi yok.

bence ihtiyaci olan varsa hazir indirim de varken , faizler de 1 civariyken, beklememeli hemen almali

Evet 2008 ortalarında cıkıcak 2009 model olarak gelecek türkiyeye he indirimi düşünürsek ikinci elde belki az zarar edersiniz ama ben genede yaklaşmadım ne yalan söyliyim.

Ki golf 6 çıksada ilk sene alınmamalı çünkü her modelin ilk çıkan kasasında sorunlar olabiliyor bu her marka için geçerli mesela golf 5teki 2004 modellerinde fsi motordaki kronik sorunlar gibi.O yüzden mantığım beni hondaya çevirdi hem daha yeni kasa hemde aynı fiyata daha donanımlı ve daha üst model bir araç alınabiliyor.

Bu ara lafım kesinlikle jettaya değildir çünkü kasası güncel ve önümüzdeki 3-4 sene dahada kasa değişmeyecektir ancak makyaj görür herhalde ama vw'de makyajı çok sevmediğinden direk kasa değiştirir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 10 Kasım 2007; 13:44:16 >

• işte budur yüzük kardeşliği honda vw kardeşliği zaten tartışa tartışa bıkmıştık yeni enginlere yelken açıyoruz arkadaşlar esmerce kardeşte toyotacılara söyleyecek hedef reno topikleri haydi kardeşler karambol yapıyoruz
  • quote:

işte budur yüzük kardeşliği honda vw kardeşliği zaten tartışa tartışa bıkmıştık yeni enginlere yelken açıyoruz arkadaşlar esmerce kardeşte toyotacılara söyleyecek hedef reno topikleri haydi kardeşler karambol yapıyoruz

• efsaneler ölmezzzzzzzzzz he he he sadece şekil değiştirir he he.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

efsaneler ölmezzzzzzzzzz he he he sadece şekil değiştirir he he.

O 5 kasa ile beraber öldü be
  • nasıldı kemal sunalın deli kaymakam filmi eşkiya bilo öldürdükçe çoğalıyordu teslim ol la biloooo ben ölmeeeemm harbiden bizim şu golfler deli kaymakam gibi yaa 550 hp yapmışlar arabayı arkadan civcivler cik cik diye bağırıyo
    quote:

quote:

• quote:

nasıldı kemal sunalın deli kaymakam filmi eşkiya bilo öldürdükçe çoğalıyordu teslim ol la biloooo ben ölmeeeemm harbiden bizim şu golfler deli kaymakam gibi yaa 550 hp yapmışlar arabayı arkadan civcivler cik cik diye bağırıyo
    quote:

quote:

he he he iddaaaalıyım ölmezler değişirler.

• Üstad kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş he alabileceğimiz araçlardan konussak mesela Type-R falan
    Arkasından vw'ler de miyavlayacak galiba ki miyavlıyorda.Geçenlerde başka bir dorumda bir arkadaş satıyordu Type-R'ını sebeb 10 günde 2 kere polisin bağlaması eeee o arabayı poliste bağlamasa yolda kim bağlayacak Anladın sen üstadddddd

quote:

nasıldı kemal sunalın deli kaymakam filmi eşkiya bilo öldürdükçe çoğalıyordu teslim ol la biloooo ben ölmeeeemm harbiden bizim şu golfler deli kaymakam gibi yaa 550 hp yapmışlar arabayı arkadan civcivler cik cik diye bağırıyo
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 11 Kasım 2007; 10:19:26 >

• çok saçma bişey konu typer degilki ne kadar garip bi anlama tipi bu
  • quote:

çok saçma bişey konu typer degilki ne kadar garip bi anlama tipi bu

Taylan anlamadığın konularda yorum yapmasan?

Biz bir konu hakkında konuşmuşuz ve arada bu geçmiş bence önceki mesajları oku öyle yorum yap son mesajı okuyupta yorum yapma Alıntı yaptığın mesajo okusan yeter zaten neden öyle bir mesaj yazıldığını...

Asıl saçmalık şuan senin yaptığın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 11 Kasım 2007; 19:08:00 >
  • Merhaba,

Sanıyorum, bu forumda VW Jetta 1.4 TSI 170HP otomobil kullanan bir tek streptozotocinus arkadaşımız vardı. İnşallah Aralık ortasından itibaren ben de onu yalnız bırakmayacağım. Bakalım S40 T5'den sonra VW Jetta 1.4 TSI 170HP beni ne kadar tatmin edecek. Biraz beklemem gerekiyor, çünkü, Comfortline + DSG + Sunroof + Xenon far diyince satıcı "o zaman sizi bir 45 gün bekleteceğiz, çünkü sipariş ile getirmemiz gerekiyor" diyince zaten otomobil aramaktan bunalmış bir halde 2.ooo YTL'yi cukka edip siparişimi verip beklemeye başladım. Sadece, acaba deri koltuk siparişi de versemiydim diye düşünüyorum. Satıcı ile daha sonra görüştüğümüzde kendilerinin daha sonradan deri döşeme yapabileceklerini öğrendim. Ancak, "orjinal kadar kaliteli olabilirmi?" şüphesi içimi kemiriyor. Ne dersiniz? Siparişi orjinal deri koltuklu olacak şekilde değiştirmemi önerirmisiniz? Bu doğrultuda kararımı netleştirmem için satıcı bana 15 Kasım'a kadar süre verdi. Lütfen tez cevap.

streptozotocinus arkadaşım, artık otomobillerimiz hakkında, her ne kadar öyle anılmasa da, "Jetta GT" desek daha iyi olacak galiba. :)

streptozotocinus arkadaşım, birde "Jetta GT" otomobilin hakkında tecrübe ve görüşlerini de almak isterim. Her ne kadar şimdiden belirteceğin olumsuz görüşler konusunda benim için iş işten çoktan geçmiş olsa da..... :)

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAV -- 11 Kasım 2007; 19:50:31 >

• anlamamak arabaya biniyor olmama ragmenmi var bende o kısmını anlayamadım bi anlatan olsa ya
  • arkadaşlar inanılmaz derecede memnunum sizi bilmem ama ben honda forumuna gidip medeni birşekilde kimseyi kırıp incitmeden birşeyler yazabiliyorum artık anlayışla karşılaşamaya başladılar gördüğüm kadar vwcilerde öyle yapmaya başlamış ne güzel birşey kavga yerine birşeyler öğrenebiliyoruz hem onlar hem bizler inşallah hep böyle gider kıskananlar çatlasın bu arada kırıcı olabilecek laflarıda mümkün olduğunca indirgememiz lazım insanlar konuşa konuşa
  • anladım anladım ben 550 hp dedim sen 200 hp dedin sende anladın üstaaadd
    quote:

Üstad kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş he alabileceğimiz araçlardan konussak mesela Type-R falan
    Arkasından vw'ler de miyavlayacak galiba ki miyavlıyorda.Geçenlerde başka bir dorumda bir arkadaş satıyordu Type-R'ını sebeb 10 günde 2 kere polisin bağlaması eeee o arabayı poliste bağlamasa yolda kim bağlayacak Anladın sen üstadddddd

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: VAV

Merhaba,

Sanıyorum, bu forumda VW Jetta 1.4 TSI 170HP otomobil kullanan bir tek streptozotocinus arkadaşımız vardı. İnşallah Aralık ortasından itibaren ben de onu yalnız bırakmayacağım. Bakalım S40 T5'den sonra VW Jetta 1.4 TSI 170HP beni ne kadar tatmin edecek. Biraz beklemem gerekiyor, çünkü, Comfortline + DSG + Sunroof + Xenon far diyince satıcı "o zaman sizi bir 45 gün bekleteceğiz, çünkü sipariş ile getirmemiz gerekiyor" diyince zaten otomobil aramaktan bunalmış bir halde 2.ooo YTL'yi cukka edip siparişimi verip beklemeye başladım. Sadece, acaba deri koltuk siparişi de versemiydim diye düşünüyorum. Satıcı ile daha sonra görüştüğümüzde kendilerinin daha sonradan deri döşeme yapabileceklerini öğrendim. Ancak, "orjinal kadar kaliteli olabilirmi?" şüphesi içimi kemiriyor. Ne dersiniz? Siparişi orjinal deri koltuklu olacak şekilde değiştirmemi önerirmisiniz? Bu doğrultuda kararımı netleştirmem için satıcı bana 15 Kasım'a kadar süre verdi. Lütfen tez cevap.

streptozotocinus arkadaşım, artık otomobillerimiz hakkında, her ne kadar öyle anılmasa da, "Jetta GT" desek daha iyi olacak galiba. :)

streptozotocinus arkadaşım, birde "Jetta GT" otomobilin hakkında tecrübe ve görüşlerini de almak isterim. Her ne kadar şimdiden belirteceğin olumsuz görüşler konusunda benim için iş işten çoktan geçmiş olsa da..... :)

Sevgiler.

kardeş tebrik ediyorum çok iyi bir seçim yapmışsın deri koltuğun avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var türkiyede orijinalinden daha kalitelisini bile yaptırman mümkün ilgili forumlarda bir araştırma yap bana sorarsan biraz eskit bu döşemeyi sonra değiştirirsin şimdide yapsan sonrada yapsan sana daha ucuza malolur ve daha kaliteli olur gibime geliyor ama bence ilgili forumları araştır derim ben yine, olumsuz söylenecek hiç bir şey yok araçta a dan zye her türlü konfor mevcut gaz pedalının üstünde ayağını sonuna kadar itip ayaklarını 180 derece yapıp popon aracın arka koltupğuna kadar yükselip ellerin direksiyonla 90 derece açıyla 180 derece boyunca uzanıp yihuuuuuuuuuuuu diye bağırıp gittiğini görür gibi oluyorum hocam 400 devirden sonra ikiturbo birden çalışınca üzgünüm esp asr de kar etmiyor araç patinaj çeke çeke hoplaya zıplaya gidiyor buz üstünde bale yapar gibi anlatılmaz yaşanır tek olumsuz yönü süspansiyonu diğer versiyonlara göre sertleştirilmiş ara yollarda sert ama bunuda 16 jant koyarak düzeltmiş yani araç yine yumuşak sayılır gencim ben delikanlı aktif dinamil heyecanlı dersen 17 jantla değiştirt baştan konuşki fazla para vermeyesin şimdilik bu kadar hayırlı olsun tekrar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.