Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben park halinde yeni kasa touranlardan gördüm siyah idi bi-xexon farı vardı bide portbagaj vardı araç heybetli ve yakışıklı bi hali vardı camından içine baktım ve eski kasa touran la aynı kokpit den gördüm araç güzel görünüyordu bilemiyorum bayiye gidip bakmak lazım
  • ya arkadaşlar neden anlamıyosunuz vw 1.4 170 lijlere güvenmezse çıkarırmı ya bu kadar nasıl basit düşünelibiyosunuz anlamıyorum bence böyle bişey olsa devam ettirmez iptal eder neden daha üretsin ki 140 lık die çıkarsın.bence 170 lik tork canavarı hata çıkaracak bir proje olmamalı bu vw tarafından.

streptozotocinus arkadaşımız da bunu kullanıyo bi problemi olsa söyle neden tsı yı korusun ki ama bence tsı düşünen arkadaşlar için jetta daha karizmatik ve başka bi havası var yinede sizlerin zevkine kalmış bi durum bende yıl başından sonra düşünüyorum babayı ikna etme durumundayız bakalım ksımet olacakmı.ben jetta tsı 170 ligi düşünüyorum.bu arada aradaşlar vw bayisine gidipte tsı hakkında bilgi alan arkadaşlarmız varsa forma eklesinler bakalım onların düşünceleri nelermiş.. kendinize ii bakın arkadaşlar

• ben tsı'ya güveniyorum
  • ya arkadaşlar volvo s40 var aslında oda çok güzel bi araç touran 50milyar jetta tsıda 48milyara falan geliyor ee volvo s40 1.6d full 48milyar nolcek volvo daha iyi değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

ya arkadaşlar neden anlamıyosunuz vw 1.4 170 lijlere güvenmezse çıkarırmı ya bu kadar nasıl basit düşünelibiyosunuz anlamıyorum bence böyle bişey olsa devam ettirmez iptal eder neden daha üretsin ki 140 lık die çıkarsın.bence 170 lik tork canavarı hata çıkaracak bir proje olmamalı bu vw tarafından.

streptozotocinus arkadaşımız da bunu kullanıyo bi problemi olsa söyle neden tsı yı korusun ki ama bence tsı düşünen arkadaşlar için jetta daha karizmatik ve başka bi havası var yinede sizlerin zevkine kalmış bi durum bende yıl başından sonra düşünüyorum babayı ikna etme durumundayız bakalım ksımet olacakmı.ben jetta tsı 170 ligi düşünüyorum.bu arada aradaşlar vw bayisine gidipte tsı hakkında bilgi alan arkadaşlarmız varsa forma eklesinler bakalım onların düşünceleri nelermiş.. kendinize ii bakın arkadaşlar

tebrikler dogru karar

• bugün Alanyada vw Başaran bayisine gittim...140 bg TSI tour modeline (metalik renk) 40 000 ytl dediler..sizce nasıl fiyat..?
  • 1000-1500 ytl arası bir indirim yapabilirler.Metalik renk farkını almayın (1000-YTL )diyebilirsin .Bazı bayiler faturayı düşük göstererek az da olsa bir indirim yapabiliyorlar.1000 YTL takas desteği var.
  • zaten bu indirimli fiyatı..normalde 40 800 YTL....tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcoalngsau

bugün Alanyada vw Başaran bayisine gittim...140 bg TSI tour modeline (metalik renk) 40 000 ytl dediler..sizce nasıl fiyat..?

söyledikleri fiyat gayet makul bencede güzel araç tavsiye ederim.
  • siz olsanız 48bin ytl ye vw jetta comfortline 1.4tsı 170hp mi alırdınız yoksa volvo s40 1.6d full mü alırdınız oda 48binytl
  • arladaşım ben olsam 1.4 170 ps vw jetta comfortline alırım sana da tavsiye ederim vw ye güvenelim arkdaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

volvonun şasi düzeni mazda 3 ten çıkma yani s40 tam anlamıyla bir d segmenti değil

ben zaten d segmenti demiyorum jetta s40 diyorum yani c segmenti ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

volvonun şasi düzeni mazda 3 ten çıkma yani s40 tam anlamıyla bir d segmenti değil

ben zaten d segmenti demiyorum jetta s40 diyorum yani c segmenti ok

volvo al ama s80 felan al 75000 € olsun en az ya kardeş konu bu degilki ya konu 170 ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku
    Neden 170 hp'li araçlar çok getirilmiyor ve en az iki aya ya da belirsiz bir zamana gün veriliyor fakat 140 hp'liler ise bayilerde mevcut. Yani neden? Çok aşırı fiyat varkı da yok bence 3-4 bin YTL gibi bir fark var. Acaba bence Doğuş da güvenmiyor mu bu araca da getirmiyor 170 likleri???

hocam nerdeeeeeeeeee??? vw jetta 170hp comfort donanım şu an istiyorsan hemen sana 2-3 tane teslim ederler.
    daha yeni vw golf için arkadaşla bayisine gittik.golt tour 1.4 TSI 140hp alacaktı arkadaş. ama tüm türkiyede bi tane bile yok.kapışılmış alet
    tour üretimi bitti artık 1.4 TSI comfort verebiliriz dediler.ama o bile 45 gün sonra gelir ancak ama onuda kapora verip ayırtıp sipariş etmeniz lazım diyorlar.
    hocam benim gördüğüm kadarı ile 1.4 TSI motorlu golfler acaip tutttu kapış kapış satılıyor
    inanmıyorsan bir vw satıcısına git bakalım 1.4 TSI motorlu golf bulabilecekmisin? walla yok zahmet etme yeni geldik
    ama adam bize isterseniz 1.4 TSI 170hp jetta comfort 2-3 güne teslim edebilirm dedi.bilgisayardan baktı bi sürü 170hp TSI jetta vardı
    fiyatta vereyim ortalığı karıştırayım. 2008 model VW JETTA 1.4 TSI 170HP DSG vites comfortline metalik boya modeline 51binYTL fiyat verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Kasım 2007; 20:48:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

siz olsanız 48bin ytl ye vw jetta comfortline 1.4tsı 170hp mi alırdınız yoksa volvo s40 1.6d full mü alırdınız oda 48binytl

hocam kesinlikle 1.4 TSI 170hp JETTA alırım.onun yanında s40ın lafı bile olmaz.s40 hemde dizel kazulet gibi araba yahu
  • arkadaşlar sonunda aracım geldi TSI GOLF TOUR DSG şanzuman metalik renk 43000 ytl ye mal oldu ama kesinlikle bu fiyata değer o motorun ataklığı dsg nin sarsıntısız çalışması tek kelime ile mükemmel en kısa zamanda fotoları paylaşıcam
  • 170 ps kayseride var kim alacaksa görüşsün kayseriyle
  • hayırlı olsun golfunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 3 Kasım 2007; 11:46:38 >
  • goofyitu Tarih 3 Kasım 2007; 11:22:27
    hayırlı olsun golfunuz

teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstking

arkadaşlar sonunda aracım geldi TSI GOLF TOUR DSG şanzuman metalik renk 43000 ytl ye mal oldu ama kesinlikle bu fiyata değer o motorun ataklığı dsg nin sarsıntısız çalışması tek kelime ile mükemmel en kısa zamanda fotoları paylaşıcam

hayırlısı olsun
    hocam kullandıkça yorumlarını yazmayı unutma buraya
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.