Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2500 ytlye virajın içini dışını gösteren sistemli vede mercekliden takıyorlardı, ben 900 YTLküsürdü galiba bayinin önerdiği ve hiç şikayet olmayan merceksiz takdırdım gayette memnunum
  • ya tabi fiyat dususlerinden faydalanmak lazım ama Golf 6 kasasinin cikmasini bekleyebilirim.
    Bu kasa cok yayginlasti.
    50 milyar verip disaridan bakildiginda "golf iste" denecek bir araba almak istemiyorum acikcasi.
    Bir de motoru guzel ama teknolojik acidan eksikleri var gibi...
    mp3 player
    bluetooth arac kiti vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

ya tabi fiyat dususlerinden faydalanmak lazım ama Golf 6 kasasinin cikmasini bekleyebilirim.
    Bu kasa cok yayginlasti.
    50 milyar verip disaridan bakildiginda "golf iste" denecek bir araba almak istemiyorum acikcasi.
    Bir de motoru guzel ama teknolojik acidan eksikleri var gibi...
    mp3 player
    bluetooth arac kiti vs...

sayın mırımırmır, bir ara en yakın vw bayine gitmeni tavsiye ederim, showroomdaki araçların torpido gözlerinde araç kitapları var oradan bakarsan bırak bluetooth kitini apple adaptöründen usb giriş adaptörüne ve hatta harici audio in jackının bile olduğunu görürsün sipariş verirken istemen gerekiyor extra ücrete tabii tabi, hatta daha neler var şaşar kalırsın, golfü bilmiyorum ama mp3 player ağustostan itibaren gelen jettalara kondu, şahsi fikrim golfçü arkadaşlar kızmasınlar ama ben oldum olası sevmem golfü tipine gözümüz alıştı yıllardır belki ondan, herşey seninle ilgili hayırlısı olsun dostum golf 6yıda beklesen, başka modelde alsan gitsen honda bile alsan geldin foruma mırmırmırmır renk kattın çok teşekkürler sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 27 Ekim 2007; 7:57:03 >

• streptozotocinus,

cok guzel yazmissin ; tesekkur ederim.

fakat bir sorun var: demissin ki "siparis verirken istemen gerekiyor"
    ben bugune kadar 4 araba aldim. (vw almadim hic)
    hicbirinde tam olarak istedigim aksesuarlari elde edemedim.

en son peugeot 307 aldim. XT modeli ve tiptronic vites ile birlikte sunroof istedim. ellerinde olmadigini ve turkiye'ye gelen 307 'lerde bu kombinasyonun mümkün olmadığını söylediler.
    "beklerim, yeter ki siz istedigim sekilde getirtin" deyince, "olabilir tabi ama ne zaman gelecegi belli olmaz" yaniti aldim.
    en sonunda sunroof'tan vazgectim.
    XT modeli ve tiptronic vites istedim. bu defa da ellerinde renk secenegi cok daraldi.
    yani özetle, istediğimi elde edemedim.

simdi ben gidip vw bayisinden mp3 player'li , bluetooth kitli 170hp golf gt dsg istesem. bi de buna sunroof eklemelerini istesem, elde edebilecek miyim dersiniz ?

• emin ol evet fakat herhalde 2 ay falan beklersin, senin adına o özelliklerdeki araç özel sipariş gecilecek ve gemiyle gelecek kaporasını vereceksin vazgeçmemen için, küçük aksesuarları sanırım ayrıca getirtmek mümkün, ama bence orada monte edilsin en güzeli, tüm kalite kontrollerden geçerek gelsin.... şimdi rutin bir uygulama olmadığınıda belirtmem gerekiyor, birçok insanı uğraştıracaksın özel tanımlamalar için, halbuki doğuşun belirlediği 3 donanım paketi meksikada tanımlı olduğu için hiç kimse uğraşmıyor, ama amerika için uğraşıyorlar mesela kendin "build" yapabiliyorsun alacağın araç 30000 ytllik araçdeğil dostum üst düzey bir araç emin ol özel sipariş geçerler en azından bana öyle demişlerdi beklerseniz getirtiriz demişlerdi, saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

simdi ben gidip vw bayisinden mp3 player'li , bluetooth kitli 170hp golf gt dsg istesem. bi de buna sunroof eklemelerini istesem, elde edebilecek miyim dersiniz ?

bu özellikler zaten standartlarda var, bluetooth kit ayrı takılıyor bayide 2-3 marka görmüştüm biri parrottu galiba, golfü bilmiyorum yanlış anlaşmayalım jettada var
  • cevabiniz icin tesekkurler...

bt kit ayri tabi takilir da ben vw donaniminda olmasini tercih ederdim. yoksa simdiki 307 aracima da parrot bt kiti taktirabilirim.

jetta diyorsunuz tamam da onda da turbo basinc gostergesi yokmus.
    :(
  • Çok fonksiyonlu dreksiyon olan modellere bluetooth ünitesi takılabiliyor. Telefonu dreksiyondaki butonlar ile kapayıp açabiliyorunuz.
    Tek can sıkıcı nokta mikrofon takma olayı.

http://www.vw.com.tr/banners/WV_Servis%20Brosur_ekim.pdf

burdan bakabilirsiniz. Başka opsiyonlarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addall

Bende uzun süredir tsi jetta üzerinde kafa yoruyorum , youtube de 2.0 litre tsi video gördüm sıkı takip edenler bir açıklasın lütfen ne zaman çıktı bu seçenek .

video linki http://www.youtube.com/watch?v=SN-P-djWzYg

bu zevki 2007 marttan beri ben yaşıyorum ayrıcalık bu fiyata
  • http://media.seat.co.uk/microsites/LeonCupraTech/?popup=true

Bu linkte 2.0 tsi özellikleri verilmiş, Seat kullanıyor motoru..

quote:

Orjinalden alıntı: addall

Bende uzun süredir tsi jetta üzerinde kafa yoruyorum , youtube de 2.0 litre tsi video gördüm sıkı takip edenler bir açıklasın lütfen ne zaman çıktı bu seçenek .

video linki http://www.youtube.com/watch?v=SN-P-djWzYg

• merhaba arkadaşlar,tüm forumu okudum tsi motor kim ne derse desin cok guzel.herkese teşekkurler. golf tsi 140 hp alıpta chip değiştiren oldumu 170 yapmak için,serviste çalışandan yapılabilir diye duymuştum? birde golf tsi dsg tour model 42 bin ytl civarında diyor sitesinde daha ucuza alan varmı ?
  • 140 ps 170 oluyo 170 ps olanda 200 yapılıyomuş
  • polleme kardeşim touran almışsın hayırlı olsun bende touran hakkında genel bilgi almak istiyodum bana yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

polleme kardeşim touran almışsın hayırlı olsun bende touran hakkında genel bilgi almak istiyodum bana yardımcı olursan sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_18347936/tm.htm
  • Teşekkürler.
    Yoğunluğum nedeniyle Touran'la 300 km ancak yol yapabildim. Almadan önce aracın arka düz görünümü hoşuma gitmez diye düşünüyordum ama yeni modelde makyajlama güzel olmuş. Araç; dışardan sunroof, virajı gösteren bi-xenon farlar, atlanta 16 inç jant ve portbagaj hazırlığı ile gerçekten çok şık görünüyor. Ben bunları özel siparişle getirttim. Aracın içine gelince 7 koltuk, koltukların zeminde yer değiştirebilmesi ve 2-7 koltuk arasında istenildiği gibi ayarlanabilen iç mekan gerçekten etkileyici. Bu sayede yolcu-yük kombinasyonunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz. DSG şanzıman ve 140 BG motor iyi ve uyumlu çalışıyor. 1000 devirler civarında araç gaz istediğini belirten ufak bir motor sesi veriyor, gaza bastığınızda gücü hissettiriyor ve size az da olsa koltuğa yapışma hissi veriyor. Bu çok hoş, daha önceki 147 BG 2 lt Avensis'te bunları yaşamamıştım, aynı şekilde viteslerin vites kolu yanında direksiyondan değiştirilebilmesi (henüz test etmedim ama) önemli bir ayrıcalık gibi görünüyor. Araç müzik sistemi MP3 CD destekli ve kaset desteği yok. İPOD kiti taktırmak üzereyim, böylece müzik arşivimi araçta kullanacağım. Araçta henüz hoşlanmadığım bir durumla karşılaşmadım, oldukça izlenimlerimi paylaşırım.

Bu arada araçta stepne lastik yok, bu şaşırtıcı gelmişti ama sonradan düşününce çok da eksiklik değil diye düşündüm. Onun yerine patlak lastiği onarım kiti ve elektrikli lastik şişirici koymuşlar. Bunlar yetersiz kalırsa ücretsiz servisi 7 gün 24 saat çağırabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar özellikle Jetta TSI seçiminiz bagaj sebebiylemi ? Neden Golf almadınız da Jetta TSI aldınız. Yanlış anlaşılmasın tamamıyla merakımdan soruyorum.
    Ben halen kararsızlık içindeyim. Golf ve Jetta arasında. Kararınızı belirleyen etkenler neydi ?
  • golfün eski havası yok GT değilse .... zaten kasa da eskidi göz alıştı ...jetta bir nebze olsun farklı daha havalı ...bagaj + sı a var ...arka stopları daha kaliteli ... gerisi aynı zaten aile içinde jetta daha uygun .... yine de kendin karar ver ama,

hiç düşünmene bile gerek yok tabi ki JETTA .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: polleme

Teşekkürler.
    Yoğunluğum nedeniyle Touran'la 300 km ancak yol yapabildim. Almadan önce aracın arka düz görünümü hoşuma gitmez diye düşünüyordum ama yeni modelde makyajlama güzel olmuş. Araç; dışardan sunroof, virajı gösteren bi-xenon farlar, atlanta 16 inç jant ve portbagaj hazırlığı ile gerçekten çok şık görünüyor. Ben bunları özel siparişle getirttim. Aracın içine gelince 7 koltuk, koltukların zeminde yer değiştirebilmesi ve 2-7 koltuk arasında istenildiği gibi ayarlanabilen iç mekan gerçekten etkileyici. Bu sayede yolcu-yük kombinasyonunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz. DSG şanzıman ve 140 BG motor iyi ve uyumlu çalışıyor. 1000 devirler civarında araç gaz istediğini belirten ufak bir motor sesi veriyor, gaza bastığınızda gücü hissettiriyor ve size az da olsa koltuğa yapışma hissi veriyor. Bu çok hoş, daha önceki 147 BG 2 lt Avensis'te bunları yaşamamıştım, aynı şekilde viteslerin vites kolu yanında direksiyondan değiştirilebilmesi (henüz test etmedim ama) önemli bir ayrıcalık gibi görünüyor. Araç müzik sistemi MP3 CD destekli ve kaset desteği yok. İPOD kiti taktırmak üzereyim, böylece müzik arşivimi araçta kullanacağım. Araçta henüz hoşlanmadığım bir durumla karşılaşmadım, oldukça izlenimlerimi paylaşırım.

Bu arada araçta stepne lastik yok, bu şaşırtıcı gelmişti ama sonradan düşününce çok da eksiklik değil diye düşündüm. Onun yerine patlak lastiği onarım kiti ve elektrikli lastik şişirici koymuşlar. Bunlar yetersiz kalırsa ücretsiz servisi 7 gün 24 saat çağırabiliyorsunuz.

polleme hayırlısı olsun tekrar.ne zamandır touranı görememiştim ama bu hafta gördüm inceledim ve biraz kullandım
    ancak benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.TSI ve DSG dışında beni memnun eden bir tarafını göremedim.
    bir kere comfortline donanıma sahip bir vw de ilk defa plastik kapaklı çelik jant gördüm.acaip şaşırdım
    sonra touranın koltuklarını ve kumaşını hiç beğenmedim.nerde jetta veya golf teki comfort koltuklar nerde tourandaki koltuklar.alakası yok
    ön konsoldaki ve tavandaki ve diğer yerlerdeki plastik kalitesi ve işçiliğini hiç beğenmedim.eski tourana göre çok ciddi kalite düşürmüşler
    araba comfortline donanım diye satılıyor ama sanki trendline gibi
    açıkçası ben yeni touranı hiç beğenmedim.vw touranda kaliteyi çok düşürmüş

• @polleme

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, fotoğraflarını da bekliyoruz. İç ve dış ayrıntılı olursa daha iyi olur, zira herhalde sizinki yeni kasa, ön farlarını da passat'ınki gibi gözyaşı damlası şeklinde yapmışlar. VW'nin TR sitesinde gördük ama orada çok farklı vermişler. Gerçek görüntüleri sizden alabilirsek memnun oluruz.

@streptozotocinus

bu arkadaş forumdaki TSİ 170 hp'ye sahip tek arkadaş, yani acaba ne diyor da ikide bir uzaklaştırılıp duruyor. Bu araç hakkında en doyurucu yorumları ondan almıştık. En son olarak önemli bir konuya parmak basmıştı. Neden 170 hp'li araçlar çok getirilmiyor ve en az iki aya ya da belirsiz bir zamana gün veriliyor fakat 140 hp'liler ise bayilerde mevcut. Yani neden? Çok aşırı fiyat varkı da yok bence 3-4 bin YTL gibi bir fark var. Acaba bence Doğuş da güvenmiyor mu bu araca da getirmiyor 170 likleri???

Son olarak; yanlış hatırlamıyorsam Murat isminde bir beyefendi vardı, istanbul'daki bir vw bayisinin satış temsilcisiydi, güzel yorumları vardı onun da , kendisi bizi aydınlatırsa memnun oluruz.

streptozotocinus 'u en kısa zamanda geri istiyor ve çekmediği fotoğrafları yayınlayacağı güne kadar hasretle bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.