Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
165.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ARKADAŞLAR, forumlara cevap yetiştirmekten iş güç yapamaz olduk, artık çokta ilgilendirmiyor, bütün arabalar güzel, ben bu işleri bırakıyorum, herkes kendi arabası ile hep mutlu olsun allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin, ben güle güle değil elveda diyorum hepinize, bu sefer gerçek inanın çok vaktimi almaya başladı, kendinizi iyi bakın..

hocam arabanın arkasını çok yakından bir fotosunuda koysaydın.gitmeden şu 170hp TSI'ın arkadan yakın çekim bir görüntüsünüde görseydik yani
  • Ben merakla uzun km testlerinin sonuçlarını bekliyorum. 150000 km sonra motor ilk günkü gibi ise mükemmel olacak. Bekleyip göreceğiz. Bu durum diğer markaları kamçılayacağı gibi, vergi ajantajı ile performansı yakalamak isteyen benim gibiler için ideal bir seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAYRI

Ben merakla uzun km testlerinin sonuçlarını bekliyorum. 150000 km sonra motor ilk günkü gibi ise mükemmel olacak. Bekleyip göreceğiz. Bu durum diğer markaları kamçılayacağı gibi, vergi ajantajı ile performansı yakalamak isteyen benim gibiler için ideal bir seçim olur.

uzun dönem derken benim yaklaşık 1 sene oldu arabayı alanı 32000 km yaptım 2 serviside yapıldı şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

bence sorun olacak bir durum yoktur , olmazda büyük firmalar büyük projeleri gerçeklerştirmeden ar-ge mühendisleri tarafından yıllarca incelenir. bu sistemler bir kenara atılacak şekilde basit sistemler degildir.

korkmana gerek yok alalım bir tsi golf yada jetta 170 ps işine bak
  • arkadaslar tsi ler turkiyede ne zaman satisa cikti jetta golf vs
  • arkadaşlar bayramda uzun yol yaptım 1500kmden fazla yol yaptım 200ün üstünde gidiyorsunuz virajlara giriyorsunuz sanki 120desiniz arabada bebek var eşim var kayınvalidem var önceden olsa basbas bağırırlardı yavaş git diye şimdi mışıl mışıl uyudular ama otoban dışında araba kesinlikle sert ve rahat değil demekki performansın getirdiği bir sertlik bu arabanın ayarları ona göre yapılmış... öyle eskisi gibi yumuşacık gidemedim ara yollarda...
  • @streptozotocinus

aarcı ilk aldığınızda tam olarak kaça mal olmuştu size, şu andaki inmiş fiyatları (48.500 'a kadar düşümüş olan liste fiyatlarını) takip ediyor musunuz, üzerindeki filmleri siz sonradan mı yaptırdınız yoksa doğuş mu hediye etti?

Bir de dışından iki tane fotoğraf yayınladınız, içinden de bi kaç tane fotoğraf yayınlayabilir misiniz?

Teşekkürler...
  • dolar düştü euro düştü fiyatlarda düştü ayrıca sonbahar kampanyası oldu bana 50300 e mal olmuştu, cam filmlerini dışarıda yaptırdım, xenon farıda öyle orijinal değil, içinden fotoğrafları birara çekip yayınlarım, bence fırsat bu fırsat 170 hp bu fiyata kaçmaz, 1.6 tsi çıkacakmış, 200 hp tfsi jettayada konacakmış falan ama bence fiyatı rakipleri 200hpler gibi 70000 olur
  • @streptozotocinus

aarcı ilk aldığınızda tam olarak kaça mal olmuştu size, şu andaki inmiş fiyatları (48.500 'a kadar düşümüş olan liste fiyatlarını) takip ediyor musunuz, üzerindeki filmleri siz sonradan mı yaptırdınız yoksa doğuş mu hediye etti?

Bir de dışından iki tane fotoğraf yayınladınız, içinden de bi kaç tane fotoğraf yayınlayabilir misiniz?

Teşekkürler...

hocam ben mart 2007 de aldım jetta metalik 170 ps tsi motor aldım herşey içinde vergisi felan dahil 49300 ankara doguştan aldım gümüş renk + boya koruma yaptırıldı .
  • vw öyle yapıyor, fiyatlar hiç tutmuyor, ben alırken gemide araç var dediler onu sizin için kapatalım dediler, ne zaman gelir dedim, belli değil dediler yanlız fiyat artabilirde düşebilirde dediler olurmu öyle şey dedim ben yapıcam şimdi anlaşmayı dedim geldiği andaki liste fiyatları geçerlidir dediler o zaman 51000 küsürdü fiyatı kabul etmedim çünkü daha evvel 54000 idi sonra haber geldi gemi geldi dediler fiyat değişmedi dediler tamam geliyorum dedim şans buya gittiğim gün doğuş yeni liste yayınladı fiyat düştü yani liste fiyatlarına çok sıkı bağlı kalıyorlar ben nereleri aramadımki kendimi çorluda oturuyor gösterdim orada bir yerin telefon numarasını verdim gene 50300 fiyat verdiler izmiti aradım aynı ankarayı aradım aynı... (telefonu gizleyerek :-))
  • vw öyle yapıyor, fiyatlar hiç tutmuyor, ben alırken gemide araç var dediler onu sizin için kapatalım dediler, ne zaman gelir dedim, belli değil dediler yanlız fiyat artabilirde düşebilirde dediler olurmu öyle şey dedim ben yapıcam şimdi anlaşmayı dedim geldiği andaki liste fiyatları geçerlidir dediler o zaman 51000 küsürdü fiyatı kabul etmedim çünkü daha evvel 54000 idi sonra haber geldi gemi geldi dediler fiyat değişmedi dediler tamam geliyorum dedim şans buya gittiğim gün doğuş yeni liste yayınladı fiyat düştü yani liste fiyatlarına çok sıkı bağlı kalıyorlar ben nereleri aramadımki kendimi çorluda oturuyor gösterdim orada bir yerin telefon numarasını verdim gene 50300 fiyat verdiler izmiti aradım aynı ankarayı aradım aynı... (telefonu gizleyerek :-))

bence yapabildikleri indirim bayii olarak satış fazlalıgından dolayı yaptıkları ufak tefek indirimler , kayseriye sormanıda tavsiye ederdim çünkü renk olarak bulabilsem kayseri 250 ytl daha ucuza bırakıyodu fakat ankara doguştada her renk mevcut.

• arkadaşlar forumu okudukça beni gaza getirdiniz acaip

bende 2004 megane2 var arabayı aslında taaaa yaza doğru değişitiricem kısmetse ama şimdiden içim kıpır kıpır olmaya başladı sizin yüzünüzden

merak ettiğim vw takas yapıyor mu?

bir de takas durumunda benim aracı piyasanın ne kadar altında alır?
    sizce takas mantıklı olur mu?

takasta ,almayı düşündüğünüz modele göre bir fiyat çekliyor mu ,yani üst bir model için atıyorum 1000 ytl gibi daha yüksek fiyat alma şansım olur mu ?yoksa verecleri fiyat değişmez mi?

jetta tsi 140 dsg ya da 170 dsg likten almayı istiyorum , bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta80 -- 21 Ekim 2007; 1:16:50 >

• bak fiesta bence o meganı bir an önce elinden çıkarmalısın ,seni bilmiyorum ama ben servislerden kurtulamadım o yüzden jettaya geçtim ...

araç harika meganla kıyaslanamıycak kadar keyifli . eksileri tabi ki var 1 ,ncisi megandan daha dar ,2 ci olarak daha sert . başka da birşey yok tabi servis olarak vw bekletiyor işin düşerse ...onun dışında bir problem yok ....

jettanın ise kronik 2 sorunu varmış bende yok henüz ama ; 2 vites senkromeç bozuluyormuş birde burç başları .... iyileştirilmişi ile serviste hallediliyormuş . sanırım bu saatten snra üretilenlerde iyileştirilmiştir....
  • arkadaş fiyat düşmüşken kaçırma ben 1.4 megane kullandım 90 hp hem eski kasa hem yeni kasa, yemin ederim 170 beygir daha az yakıyor vallahide billahide, donanımda tama yakın, ikinci elde var, markada iyi, serviste 220 ytl 15000 bakımı triggerde yok bunlarda e fiyatta 49 küsüre düştü sedefli metalik dahil(en iyisi) inşallah gemide değildirde türkiyededir araç gemiye beklersen fiyat artabilir haırlısı olsun senin için
  • biliyorum ben de az uğraşmadım megane la ilk başlarda .
    ama allah için şu sıralar tık demeden çalışıyor.
    tüm sorunlarının garanti süresi içinde çıkardı.garanti bittikten sonra bir vukuatı olmadı .saat gibi çalışıyor.Sanırım benimki piyasadakilere göre biraz iyi çıktı.Çok ciddi sorunları hiç olmadı .Çıkan sorunlar da ufak tefek sorunlar oldu.

Ama dediğim gibi ancak yaza doğru değiştirebilirim.Şu an durumum müsait değil .başka taksitler var

Ama sorduğum sorulara bir şey dememişsiniz.Takas olayını merak ediyorum , takas yapıyor mu vw arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta80 -- 21 Ekim 2007; 12:55:02 >
  • bu jetta ve golf'un renk secenkleri pek fazla degil gibi.
    ben de dusunuyorum 2008 basinda ama agir agir renklerden nefret ederim
  • arkadaşlar jetta kullanıcılarına bi sorum var bende öncede jetta comfortline 1.6 vardı sert süspansiyon yol gürültüsü gibi bi takım sorunlar yaşadım 2007-2008 özellikle tsı motorlu jettalarda da sert süspansiyon yol gürültüsü tarzında sorunlar var mı

• yol gürültüsü pürüssüz asfaltta meganeden az ,ama bozuk yollarda mesela izmir yolunda meganeden daha gürültülü ve konforsuz ...

arkadaş takası sormuş ,tabi ki takasvar. ama pazara göre 2 000 ytl civarı daha ucuza gider... bu arada haberiniz olsun AUDİ tfsi 1.4 125 ps 47 liraya düşmüş . ah keşke ben alırkn bu motor seçeneği olsaydı ... jetta füze gibi ama hiç gerek yok rallyci değiliz sonuçta ... bu arada audi a 3 ü düşünmeye başladım .... arkadaşlar isteyene jettayı verebilirim .makul bir fiata veririrm 6 cı ayda aldım daha 3 aylık , showroom aracından farksız ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

arkadaşlar jetta kullanıcılarına bi sorum var bende öncede jetta comfortline 1.6 vardı sert süspansiyon yol gürültüsü gibi bi takım sorunlar yaşadım 2007-2008 özellikle tsı motorlu jettalarda da sert süspansiyon yol gürültüsü tarzında sorunlar var mı

bende bu şekilde sıkıntı yok fakat süratli kullanımda düşünüldüğünden yavaş yolculuklarda kasislerden geçerken bile dikkatli geçilirse daha iyi oluyo , süspansiyon sistemi biraz sert buda virajlar için ayarlanmış virajlardada heee diyosun niye sert yapıldıgını anladım diyosun.
  • arkadşlar tsı kullanıcıları olarak size birkaç sorum olacak jetta tsı 170 modellerinde boots tork göstergesi varmı?bi de 90 ve 100 km hızla gidildiginde bu araba nasıl yakıyo artı hız sabitleyicinin bi artısı oluyomu yakıtta az yakıyomu önerilen bi araçmı sizce.youtube izledigim kadarıyla çok güzel tork canavarı ve sizlerin gönderdigi iletilerde de anlaşıldıgı gibi çok güzel araba.bu soruları lütfen tsı kullanıcıları cevap versin test edenler deil.herkeze tşk ederim şimdide.dikkatli olun arkadaşlar

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• sarsintisizlik ve sessizlikde soylediklerinize katilmiyorum, FSi TSI dan sarsiztisiz ve sesstiz degil tersine TSI o ozelliklere sahip. TSI yi kimse milyonlarca km gidecek diye kimse iddia etmiyor ama 2 gun icindede biticek de bi motor degil.

1.4 16v bir motor 98 bg (ornek megane 1.4) Turbo 42 bg arti sagliyor veya Turbo 72 bg arti sagliyor.

1.9 8v dizel motor turbosuz 65bg (ornek renault europa 19 dizel), Turbo dizel 120 bg. 55bg arti sagliyor (opel vectra 1.9 8v dizel). bu mantiga gore gidersek TSI en azindan dizellerden daha uzun omurlu olmasi gerekir. dizeller icinde kimse kisa omurlu demiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.