Bildirim
1.4 tsi passat anlık güç düşmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Büyük ihtimalle ateşleme bobinlerinden 1 tanesi arızalı bobin anlık olarak ateşlemeyi kesiyor bu sırada bir pistonda ateşleme olmadığı için 3 pistona düşen motorda güç düşüklüğü meydana geliyor, bu durum özellikle hızlanmalarda ve yokuş,tırmanış gibi güce ihtiyaç olan durumlarda daha çok hissediliyor. İki adet Golf 1.4 TSİ de başıma geldi. Garantiniz varsa ücretsiz değiştirtebilirsiniz. -
araç 2011 model. akü den de şüpheleniyorum orijinal aküyü kullanıyorum hala. en son aldığım yakıtta da sıkıntı var aldığımın ertesi günü arıza ışığı yaktı. ama sorunum yakıt öncesi de vardı. nedendir bilmem genelde ya alt geçit yada üst geçit tarzı yerlerde bu olayı yaşıyorum. rolantide herhangi bir dalgalanma yok bobin olsa sürekli yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akula06 -- 4 Haziran 2020; 9:55:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X