Bildirim
1.5 accent era mi yoksa 1.5 sembol mu
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eramı kaldı yeni sembol tabiki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tabikide sümbül al sümbülün 2.eli kuvvetli dizel al ne zaman yakıt aldıgını unutursun dizele bulaşmam diyorsan 1.4 al ama sakın 1.2 lere bulaşma -
Dizel olucak zaten o zaman sembol 1.5 bakıniyim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen eski kasa sembol alacaksınız.Bu ikisi arasında bence era daha ağır,oturaklı bir araba,ayrıca performansıda açık ara önde
Bu makyajli olandan bir onceki kasa makyajli kasa asiyor biraz bütçemi
ekonomi istiyorsanız symbol biraz konfor ve performans istiyorsanız era derim. -
O zaman symbol zaten sene sonu askere gidicem ikinci eli canlı olmasida lazım symbol daha yakın gibi ikinci el pazarını falan göz önünde bulundurunca zaten %85 den fazlası şehir içinde kullanılcak sık şehir dışına çıkmıyoruz
İkiside kullanmadım ama era sembol'e göre daha oturaklı bir araç gibi görünüyor. Ben tercihimi era'dan yana kullanırdım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam accent era al
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Era da bana daha oturaklı gözüküyor daha once kısa süre bir yolculuğum olmuştu 110 lük era ile çok seri gelmişti hoşuma gitmişti ama symbol için fikir alıyım dedim
Accent era malzeme kalitesi konfor perfonmansı yalıtımı olsun çok daha iyidir 230.000 km kullanıp sattım bir kere tık demedi. Eskiden symbolde kullanmışlığım var. Symbol kullanıp accent kullanın arada ki farkları anlarsınız hayırlı akşamlar.
Hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için era ya karar kıldım zaten bana da era daha hoş geliyordu
Aldıysanız hayırlı olsun, almadıysanız hayırlısı olsun. Aynı ikilemde bende 22-27 bin tl civarı arasında kaldım. Merak ettiğim Era 2. el olarak zayıf mıdır ? -
Daha almadım bakınıyorum piyasa fena az daha para eklemeye çalışıyorum elimdekinin üstüne sagolun herkes için herşeyin hayırlısı olsun
2 clio symbol ve 1 adet era sahibi olmuştum araçların hepsi sıfır alındı. Her konuda era derim. Arada dağlar kadar fark var.
Era sahibi olarak era diyorum. Ben yakita pek onem vermem o yuzden hicbir konuda era ile sembolu kiyaslamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X