Şimdi Ara

1.5 dci edc yakıt tuketimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    motoru var gerisi yok.
    yakıt için ideal.
    şanzımanı sorunlu.
  • Ben megane dci edc ile uzun vadede iç dış karışık 6.4 ortalama ile geziyorum.
    Kış vakti ortalamam sıfırlandı şu an şehir içi ağırlıklı 6.8 oldu en fazla.
    Edc yakıt konusunda en tasarruf sağlayan şanzımanlardan biridir. Sahibini üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

araç 1200 kilo bu ciddi etken.
    motoru var gerisi yok.
    yakıt için ideal.
    şanzımanı sorunlu.

neye dayanarak söylüyorsun şanzımanın sorunlu olduğunu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde şehir içi trafiği ve otoyol kullanımı dahil 5.8 tüketimim var Fluence 2015 ile, nasıl sizce ?
  • Hocam fabrika verisi s.içi 4.3 / ş.dışı 3.3 olan araç için karma 5.7 biraz fazla değil mi? Ben bu araçların daha az yaktıklarını saniyodum. 17' jantların tüketime etkisi ne kadardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam 51 saat boyunca yokuş aşağı gitsem şuan Mariana çukuru gibi bi yerde olmam gerekirdi :)

Veriler birbirine çok yakın olduğuna göre bendeki sıkıntı tam olarak nedir açıklayabilir misiniz rica etsem? Saygılar.

1.5 dci edc yakıt tuketimi?

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Rota, kullanım tarzı, araç üzerindeki aksesuarlar vb etmenler. Zira aynı segment benzinli bir aracın aynı rotada ve aynı kullanım tarzıyla dizel ile aynı yakması veya bu kadar az farkla fazla yakması mümkün değil.

Bende 1.6 dizel otomatik egea var arkadaşımda 1.2 tsi golf, aynı rotada ve aynı kullanım tarzıyla 1.5 litre fazla yakıyor benden. Performanslı kullanırsak fark açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Şubat 2018; 19:29:54 >
  • Henüz uzun dönem tecrübesi paylaşılmadı 2013 den sonra 2014 ve üstü edc iyileştirilip sorunları epey giderilmiş üzerine ıslak kavrama da katkı sağlarsa harika bir şanzıman olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Henüz uzun dönem tecrübesi paylaşılmadı 2013 den sonra 2014 ve üstü edc iyileştirilip sorunları epey giderilmiş üzerine ıslak kavrama da katkı sağlarsa harika bir şanzıman olur.

Kesinlikle şuan ıslak,yağlı getrag üretimi başarılı bir şanzıman. Tek eksiği paddleshift olmaması.

• quote:

motoru var gerisi yok.
    yakıt için ideal.
    şanzımanı sorunlu.

1200kg hafif mi yani?

Sen benim 945kg lik aracimi akulu araba sinifina sokarsin o zaman.?

2.5 yil fluence dci edc kullandim ortalamam 6.5litreydi. Gayet guzel bir aracti bana gore. Yedek parca fiyatlari bilinenin aksine biraz yuksek.

Su yeni islak edc yi bilmiyorum ama 2011 edc baski balatasinin fiyati yuzunden sogudum aractan.

Yenisinde baski balata degismiyor mu? Islak kuru olmasinin farki nedir?

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Şubat 2018; 16:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

motoru var gerisi yok.
    yakıt için ideal.
    şanzımanı sorunlu.

1200kg hafif mi yani?

Sen benim 945kg lik aracimi akulu araba sinifina sokarsin o zaman.?

2.5 yil fluence dci edc kullandim ortalamam 6.5litreydi. Gayet guzel bir aracti bana gore. Yedek parca fiyatlari bilinenin aksine biraz yuksek.

Su yeni islak edc yi bilmiyorum ama 2011 edc baski balatasinin fiyati yuzunden sogudum aractan.

Yenisinde baski balata degismiyor mu? Islak kuru olmasinin farki nedir?

Hayirli gunler

Sadece yeni megane da ve bir kaç yeni modelde ıslak. Kuru olsa bile dsg gibi değil. Flu da sorunlu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.