Şimdi Ara

1.5 senede diş hekimliği kazanabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 12.sınıf olmama rağmen şimdiden mezuna kalma kararı aldım. Tyt denemelerinde Türkçe 30-35 arası mat 20-25 arası geometri hariç. Sosyal 15-20 arası fende 10 kadar geliyor fizik çalışmadığım için.Ayt konuları daha duruyor matematikte yeni başladım ayt ye diğer derslerde daha geçmedim bile sizce 1.5 senede ne yapabilirim.siz olsanız ne yapardınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be benımde aynı netler bu sene kazanmayı planlıyorum hayat işte
  • Bak bu arkadaş ilkokul arkadaşım olur. Kendisi bir yılda yaptı. Oku istersen bi'

https://forum.donanimhaber.com/3-net-matematikten-capa-dis-hekimligine--128616911

• Klaken09 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Benim obp de 80 gelecek muhtemelen benim işim baya zor. Ya bilmiyorum forumdaki herkes yok günde 10 saat çalışıyorum yok her dersten 5 kitap bitirdim fln diyor ya gerçekten öyle olması gerek yada abartılıyor.bunu görünce de moral motivasyon kalmıyor en iyisi forumdan uzaklaşıp derse odaklanmak. iyice canım sıkılıyor böyle olunca

• dostum işin ne otur çalış olmaması için bi sebep yok. aslında var oda kaytarman
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam helal olsun valla ne diyeyim inşallah darısı benim başıma .yarından itibaren sağlam çalışmaya başlayacağım.sanırım benim sorunum basitten zora doğru değilde direk zordan başlamak sorularda.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam modum çabuk değişiyor bazen müthiş gaza geliyorum yaparım ben diyorum baya da sağlam çalışıyorum.bazen de çok kötü hissediyorum kazanamama korkusu vs. Umarım düzelirim bakalım. İnşallah bu sene olamasa bile seneye kazanırım da uplarım konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezuna kalacaksan bile mezuna kalmayı kafandan çıkar, mezuna kalıcam önümde 1.5 sene var konuları bitiririm düşünceleri seni ister istemez rehavete sürükler. Elimden geleni yapıcam olmazsa kalırım diye düşün ve öyle yap gerçekten. Burada gördüğün her şu kadar bu kadar çalışıyorum laflarına da inanma kimin doğru kimin yalan söylediğini nerden bilicen

• Kardeşim eğer bu sene adam gibi çalışmazsan seneye de çalışmazsın. Yok ben çalışırım tüm gün boş uçarım kaçarım falan deme. Bu sene kazanma ihtimalin var bunun için çalış olmazsa gelecek yıl sağlam bir temel ve ders çalışma alışkanlığıyla ister uçar ister kaçarsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aaddss011

Hocam modum çabuk değişiyor bazen müthiş gaza geliyorum yaparım ben diyorum baya da sağlam çalışıyorum.bazen de çok kötü hissediyorum kazanamama korkusu vs. Umarım düzelirim bakalım. İnşallah bu sene olamasa bile seneye kazanırım da uplarım konuyu

kazanamam korkusu ne ya. ne olacak kazanamıcaksın. kazanamaman için kafana meteor düşmesi gerekiyor. ya da sınav zamanı cok sevdigin birini kaybetmen lazım.

anlamadığın konu olursa aç bi hocadan dinle genemi anlamadın baskasından dinle, çözemediğini internette sor. abi teknoloji çok gelişti bol bol kullanın. artık anlamadım, konuyu kaçırdım yok. kaytardım çalışmadım var bence.

• hocam 11sen bu umutsuzluk niye?yaz sonuna kadar tyt+11 bitirirsin

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    12 yim

• Hocam benimde obp 70 sizce kazanma şansım varmı ? Bu arada netleriniz geosuz güzel gayet bende geo başlamadim bakicsz artik.Bu arada Türkçe,fizik,bio için önerin varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz028

Hocam benimde obp 70 sizce kazanma şansım varmı ? Bu arada netleriniz geosuz güzel gayet bende geo başlamadim bakicsz artik.Bu arada Türkçe,fizik,bio için önerin varmı ?

benim 69 obp. 21 yaşımda üniversiteyi bırakacağım diş hekimliği için. mf ciler sosyali yapamayacak ya da biyoloji yapan fiziği yapamayacak, eskiden ygs de mıçıp lys de çekenler de olmayacak çünkü sınavlar peş peşe. adam akıllı çalışan herkes kazanır
  • Aynen hocam çalışmaya devam... 😂😂

• Uzaya bile çıkarsın

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

naptin çok merak ettim

• Git tyt fen ve ayt mat kas güzel kardeşim benim burada soracağına.Dedigim dersleri günde 4 5 saat bak(birlikte).Diğer derslere de 3 4 saat ayır bu senede olur.Ama diş hekimliği bence iyi bi meslek değil bu sene gazi ve marmara yazsam gelirdi ama yazmadım çünkü yetersiz bir meslek şahsi fikrime göre.Bogazici mat öğretmenliğini tutturursan onu yaz diş yerine bi abi tavsiyesi olarak söyleyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.