Şimdi Ara

Temelsiz biri 5 ayda nereyi kazanabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelim yok, Temel liseye kayıt oldum bugun.Sıfırdan başlıyoruz. Haftanın her günü 9 dan 4 e kadar okul.Ama boş ders yok, her ders mutlaka full konu anlatımı ve test çözüyoruz. 6 dan 9 veya 10 a kadar ise evde çalışma yapıyorum.Yani kendimi zorluyorum.(bir nevi)
    Bölümüm TM. istediğim bütün meslekler Sayısalda. Mesela Pc ile ilgili olduğum için Pc mühendisliği istiyorum.Ama hem başka bölümde hemde puanlar aşırı yüksek. Tm de PC ile ilgili bi meslek göremedim var mıdır ? 5 ayda TM olan bir öğrenci Max. nereyi kazanır ?

NOT : Lütfen "sen ders çalış gerisini boşver" demeyin. Ders çalışırken aklıma geliyor, "ulan ben bu kadar çalışıyorum da , ne olacağım ben" diyorum mal gibi kalıyorum çalışmanın ortasında.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

not2: birde arkadaşlar akşam 9 da çalışmamı bitirdiğimde Pc ye geçiyorum. Ama YGS çalışan arkadaşlarımın cogu pc felan kaldırmış.Yani ben 24 saat çalışmıyorum derse,1-2 saatlik dizi izlemek veya arada oyun oynamak için geçiyorum.Zararı olur mu ,biliyorum bu soruyu kendim cevaplamam lazım ama sormak istedim.

• Sayısal bölüm isteyip neden tn sınıfına geçtin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir yeri. Git mezuna kal

• Bilgisayar Mühendisliği istiyorum diyorsun kardeş , hemde nereye gitmeliyim diye soruyorsun Bu terslikte bir iş var ama..Ne alaka deme boşuna . Puanı yüksek başka bölüm cart curtt dicene yol yakınken bilgisayar kazanabileceğin şekilde hazırlanmaya başla derim.

Bilgisayarın başına geçerek boş vaktini öldürebilirsin günümüzde bu çok doğal , ama irade göstermeyip bu süreleri arttırdığında sıkıntı bilesin.
  • Süt ve süt ürünleri - Boğaziçi
  • yönetim bilişim sistemleri olabilir fakat mf ye geçmeni tavsiye ederim
  • Türkiye'de bir sürü üniversite var herhangibir yer hedeflemediysen , Türkiye'nin heryerinde okurum diyorsan kazanırsın yani her yerde üniversite var artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Sayısal bölüm isteyip neden tn sınıfına geçtin?

Sayısal yapamıyorum çünkü.Matematik felan neyse de Fizik felan imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scientist

Bilgisayar Mühendisliği istiyorum diyorsun kardeş , hemde nereye gitmeliyim diye soruyorsun Bu terslikte bir iş var ama..Ne alaka deme boşuna . Puanı yüksek başka bölüm cart curtt dicene yol yakınken bilgisayar kazanabileceğin şekilde hazırlanmaya başla derim.

Bilgisayarın başına geçerek boş vaktini öldürebilirsin günümüzde bu çok doğal , ama irade göstermeyip bu süreleri arttırdığında sıkıntı bilesin.

PcMüh istiyorum evet ama sayısal yapamıyorum.Ne kadar uğraşsam da yapamıyorum o dersleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeArrow

Hiçbir yeri. Git mezuna kal

öyle bir şansım yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

yönetim bilişim sistemleri olabilir fakat mf ye geçmeni tavsiye ederim

Ah bi yapabilsem direk geçerim de işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhallaa

Süt ve süt ürünleri - Boğaziçi

heh yüzü sivilceden geçilmeyen +150 kg asosyel arkadaşımız da geldi. yaptığın espri için sagol,sayende tüm forum kahkaha attık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brünett

quote:

Üstte de bir arkadaş bahsetmiş yönetim bilişim sistemleri gibi eşit ağırlık puanından öğrenci alan bilgisayar ile alakalı bölümler var, internette araştırırsan daha çok seçenek bulabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brünett

quote:

Üstte de bir arkadaş bahsetmiş yönetim bilişim sistemleri gibi eşit ağırlık puanından öğrenci alan bilgisayar ile alakalı bölümler var, internette araştırırsan daha çok seçenek bulabilirsin.

eyvallah teşekkür ederim inceliyorum internetten.
    yalnız bu konuyu açarken aklıma gelmedi değil.
    sıfırdan Sayısal'a geçsem. 5 ayda YGS de kaç puan yapabilirim ki ?Kendimi olabildiğince zorlasam? Çünkü MF4 de bütün istediğim bölümler..

• Brünett kullanıcısına yanıt
    özelden foto atarım ha
  • Bilgisayar mühendisliği matematik ve fizik tabanlı bir bölüm yani her mühendislik gibi. Bilgisayar başında oturmak bilgisayar ile ilgili olmak amlamına da gelmiyor. Donanım ve yazılım alanlarında ilgili misin, bugüne kadar bu alanlar ile ilgili ne yaptın gibi soruları kendine sor bence. Demek istediğim hayal ettiğin bölüm yeteneklerine uymazsa sonuç hüsran olabilir. Hem sevebileceğin hem de yapabileceğin bir bölüm bulmalısın.

• Hocam 12nci sınıf ilk denemem 211idi, YGS:410 - LYS:350 geldi. İlk 1,5ay harici çalışmadım desem doğru olur. İnanarak çalış, koskoca bir zaman var önümüzde.
  • Kardeş öncelikle şunu bil ki bilgisayar işinin içinde bulunduysan ve nelere göreceğini bilip kabul ediyorsan hiç düşünme hayallerin için çalış yanlız pc işi hiçte görüldüğü gibi değil en az 6-7 yazılım dili öğreneceksin ve yani hep diyorduk ya "zekadan önce emek gerekir" falan diyorduk ya o burada işlemiyor ancak bu işi seçeceksen ve ben zekiyim diyorsan hiç düşünmeden git gerçekten zeka gerektiriyor. Gidipte 4 sene sonunda boş dönmekte var. Bostan kastım ben iyi işler çıkartacağım diyorsan yoksa her yolda bir şeyler kaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: birde2017dedeneyelim

Kardeş öncelikle şunu bil ki bilgisayar işinin içinde bulunduysan ve nelere göreceğini bilip kabul ediyorsan hiç düşünme hayallerin için çalış yanlız pc işi hiçte görüldüğü gibi değil en az 6-7 yazılım dili öğreneceksin ve yani hep diyorduk ya "zekadan önce emek gerekir" falan diyorduk ya o burada işlemiyor ancak bu işi seçeceksen ve ben zekiyim diyorsan hiç düşünmeden git gerçekten zeka gerektiriyor. Gidipte 4 sene sonunda boş dönmekte var. Bostan kastım ben iyi işler çıkartacağım diyorsan yoksa her yolda bir şeyler kaparsın.

quote:

Orijinalden alıntı: Niernen

Bilgisayar mühendisliği matematik ve fizik tabanlı bir bölüm yani her mühendislik gibi. Bilgisayar başında oturmak bilgisayar ile ilgili olmak amlamına da gelmiyor. Donanım ve yazılım alanlarında ilgili misin, bugüne kadar bu alanlar ile ilgili ne yaptın gibi soruları kendine sor bence. Demek istediğim hayal ettiğin bölüm yeteneklerine uymazsa sonuç hüsran olabilir. Hem sevebileceğin hem de yapabileceğin bir bölüm bulmalısın.

Pc ile iligiliyim basit bile olsa C+ kodlarıyla uğraşıp duruyordum. Ama yapamam sanırım. Teşekkürlrer yorum için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jruapic

Hocam 12nci sınıf ilk denemem 211idi, YGS:410 - LYS:350 geldi. İlk 1,5ay harici çalışmadım desem doğru olur. İnanarak çalış, koskoca bir zaman var önümüzde.

Hocam öncelikle bazı arkadaşlar gibi kendini beğenmiş gibi cevap vermediğiniz için teşekker ederim. 12.sınıfın başında Temeliniz var mıydı? Günde kaç saat ders çalıştınız 12.sınıfta ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.