Şimdi Ara

1.5 TERABYTE HARRİDSK ALDIM AMA 1.350 GB OLARAK GÖRÜYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun WD harddisk aldım 1.5 tb.ama pcye taktığımda 1350 gb görüyor bunu nasıl düzeltebilirim

• yapabileceğin pek birşey olacağını sanmıyorum üreticiler 1024 yerine bin olarak hesaplıyor her bir basamağı bu yüzden byte tan başlayarak terabyte a gelene kadar 1024 yerine 1000 le çarpınca böyle büyük bir kayıp ortaya çıkıyor.
  • Ureticilerin ve windows'un farkli hesaplama yapmasi yuzunden olusan bir durum. Korkulacak birsey yok, aldiginiz her hdd'de boyle olur.
  • Hdd'i sağ tıklayıp özellikler dediğinizde kapasite bölümündeki byte hesabında gerçek değeri verir ordan bakın birde 1350xxxxxxx mi 150xxxxxxxx mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

yapabileceğin pek birşey olacağını sanmıyorum üreticiler 1024 yerine bin olarak hesaplıyor her bir basamağı bu yüzden byte tan başlayarak terabyte a gelene kadar 1024 yerine 1000 le çarpınca böyle büyük bir kayıp ortaya çıkıyor.

hmmm..Ama çok fazla bence 1536 nire...1350 nere
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tanten_

quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

yapabileceğin pek birşey olacağını sanmıyorum üreticiler 1024 yerine bin olarak hesaplıyor her bir basamağı bu yüzden byte tan başlayarak terabyte a gelene kadar 1024 yerine 1000 le çarpınca böyle büyük bir kayıp ortaya çıkıyor.

hmmm..Ama çok fazla bence 1536 nire...1350 nere

bencede çok fazla ama yapacak bişey yok yani bendede 1 terabyte var 931 gigabyte görünüyor
  • hd buydukce kayipta artiyo tabi bende 160gb var hic takmamistim ama 1.5 tb da baya fark olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • desenize benm olan 160 gbda oldu.teşekkürler arkadaşlar
  • bana kayıp fazla gibi geldi, bu kadar kayıp olmaması gerek
  • normal..1.36 gb dır gercek degerı.
  • bende 1,5 tb hardisk alacaktım korktum şimdi 2tb alsam daha iyi gibi gözüküyor herhalde 2tb al 1.5 gibi gözüksün ne saçma bişey ya şu hardiskleri doğru düzgün bir sistem yapamadılar sırf para için bence hepsi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.