Şimdi Ara

1.500 TL ye Kadar LED ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.500 TL ye aşağıdaki Özellikleri Olan LedTv Önerebilirmisiniz ?

Ekran çözünürlüğü kaliteli ( normal kanallardada )
    Dahili uydu alıcısı ( ekbir uydu alıcı kullanmama gerek olmasın )
    400 HZ
    3D si kaliteli
    5+1 desteği ( olmasada olur ama ses kalitesi iyi olmalı )
    Enerji tüketimi az
    2 yada 4 ad pasif gözlük hediyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch... -- 8 Haziran 2013; 19:54:24 >

• Bu fiyata en iyisi denilebilir....kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.

PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED LCD TV +4 Gözlük

http://www.teknosa.com/urunler/110012246/panasonic-tx-l42et5e-fhd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk?ref=ucuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Bu fiyata en iyisi denilebilir....kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.

PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED LCD TV +4 Gözlük

http://www.teknosa.com/urunler/110012246/panasonic-tx-l42et5e-fhd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk?ref=ucuzu

comforoma da 1499 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel 42PF7050 42" LED TV 1.459 TL

http://www.vestel.com.tr/vestel-42pf7050-42-led-tv.aspx

BU TV NASIL ÖNERDİKLERİNİZE GÖRE ALINIRMI ??
  • 42PF7050.....

Bende 40PF7014 var... kullanıyorum... 3 aydır...
    1250 TL. ye 14 ay taksitle aldım....
    Tavsiye ederim... Çok kullanışlı ve şık... 7050 de aynı özelliklerde zannediyorum..
    Hd uydu alıcı ile ikinci bir kumandadan da kurtulursun...
    Ben uydu + Teledünya kullanıyorum... Cı yuvasına takdığım modül ile Teledünyanın da kumandasından kurtuldum...
    USB ye anında kayıt veya zaman ayarlı kayıt yapma ve sonrasında izleme imkanı da var... Bu özelliği de kullanıyorum..

VEstel... hem ucuz.. hem de servis avantajı ile tercih edilebilecek bir marka... Tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyalnizoglu

42PF7050.....

Bende 40PF7014 var... kullanıyorum... 3 aydır...
    1250 TL. ye 14 ay taksitle aldım....
    Tavsiye ederim... Çok kullanışlı ve şık... 7050 de aynı özelliklerde zannediyorum..
    Hd uydu alıcı ile ikinci bir kumandadan da kurtulursun...
    Ben uydu + Teledünya kullanıyorum... Cı yuvasına takdığım modül ile Teledünyanın da kumandasından kurtuldum...
    USB ye anında kayıt veya zaman ayarlı kayıt yapma ve sonrasında izleme imkanı da var... Bu özelliği de kullanıyorum..

VEstel... hem ucuz.. hem de servis avantajı ile tercih edilebilecek bir marka... Tavsiye ederim...

TŞK EDERİM ÖNERİN İÇİN Uydunet olmadan kendi uydu alıcısı ile atv-star-kanal d-show-trt gibi kanalları net bir görüntü ve ses ile izleyebiliyorumusun bir şikayetin varmı ?
    42PF7050 de 3d özelliği yoksa okadar para vermeninde bi anlamı yok sanırım ölçü nedeniyle bana senin tv daha isabetli olcak gibi geliyo 7014 özellik olarak daha iyi farklarını aşağıda belirttim yanlız okuduğum bazı yorumlara göre hareketli görüntülerde - maçlarda sıkıntılıymış ve tv nin sesi boğuk çıkıyormuş 7014 te doğrumudur??

42PF7050 / 40PF7014

super motion rate : 400 hz / 600 hz ( kaydadeğer bi fark )
    ekran boyut : 107 / 102
    usb video : flv, 3gp, avi, asf, wmv ( hepsi aynı ek olarak bu formatları detekliyor )
    Swivel : yok / var ( bu nedir bilmiyorum biri bukonuda açıklama yaparsa çok sevinirim )
    İnce Bezel : standart / ince bezel
    Fiyat : 1.459 TL / 1.799 dan 1.249 TL ye düşmüş

Bunların dışında tüm özellikleri aynı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch... -- 9 Haziran 2013; 1:41:20 >

• http://www.hizlial.com/vestel-42pf8080-42-107cm-400hz-3d-smart-uydu-alicili-led-tv/05.011.1390.1026 bunda 3d var vestel tarafında bu ikisine bakın

http://www.alevgaz.com/VESTEL-3D-SMART-42PF9060-42-LED-TV_1055.html#0 bu daha kalitelidir ama alevgaz sitesi hakkında bilgim yok...

• Gavuzla tşk ederim tavsiyen için..

42PF7050 de 3d yokmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch... -- 8 Haziran 2013; 19:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marijuana68

Gavuzla tşk ederim tavsiyen için..

42PF7050 de 3d yokmu??

Onda 3d yok yolladığım 2 tvde var...
  • 7014 te....3D hariç hepsi var....
    Ben de TV almadan çok araştırdım.... Vestel de karar kıldım... 1250 TL ye aldım.. 4 ay sonra başlamak üzere 10 ay taksit.. Yani 14 ay....
    Neden mi... Fiyat + servis + Diğer markalardan fazlası var.. eksiği yok...
    Ama illa 3D li alacam diyorsan... 42PF9060 ı tavsiye ederim...... 1800 TL....

7014 ün kullandığım özellikleri...:

- 600 Hz..
    - DLNA özelliği.. kullanıyorum.. çok kullanışlı... TV ile birlikte verilen CD de programı PC ye kuruncA çalışıyor....
    ( Yani.. PC de ki Resim-Video-Müzik.. ortak kullanıma alınca TV de seyir edebiliyorsun.....
    - Uydun varsa.. görüntülerin hepsi güzel... + sı Hd Uydu alıcı sayesinde TRT1 - TRT - ATV ve ATVhaber HD olarak seyredersin...
    Hotbird uydun varsa orada da 5-6 kanal daha HD .l var.... + sı.. UYdu kanak listesini USB' ye kayıt edip saklayabilirsiniz...
    - KabloTV ile de güzel... hele Teledünya varsa HD kanallar (en az 10 Tane..) fazlası ise paralı .... harika....
    - Yani... ben uydu alıcı ve Teledünya kumandalarından kurtuldum.... Tek kumanda ile herşey elinin altında....

- 3D yok... ama bence gerek te yok... Çünkü şu an 3D kanal yok..!!!seyredecek..... Onun için 3D li TV ye fazladan 300 TL. vermek...???
    - USB' ye kayıt özelliği.. çok güzel... İstersen zaman ayarlı kayıt.. da cabası...Kullanıyorum... Çok kullanışlı...
    - USB den Film-Müzik-Resim izleme.. Olumlu...
    - Menüsü çok kullanışlı... Menüde yeni kayıt--Silme- Sıralama ... Olumlu...
    - Biss şifreleri girebiliyorsun... Yani.. bazen NTV - TRT vaeya Azeri kanallarda yayınlanan maçları izleyebilirsiniz...
    - Vestel.. de duvara montaj kiti de bedava... ben duvara monte ettirdim.. yerden tasarruf...

- Tabii ki renkler ve zevkler tartışılmaz.... Sonunda sizin kararınız önemli olan...

--- Ama fiyat ve servis avantajınızı düşünün... Sonra Yerli malı yurdun malı .... her kes onu kullanmalı... değil mi ya....

• TŞK EDERİM

40PF7014 İÇİN VESTEL BAYİSİNİ ARADIM STOKLARINDA OLMADIОINI ÜRETİMİNİN ARTIK YAPILMADIОINI SÖYLEDİLER YERİNE 40PF7070 OLANINI DAHA GÜNCEL OLANINI ÖNERDİLER YANLIZ 7014 600 HZ - 7070 400 HZ SİZCE GÖRÜNTÜ OLARAK FARK EDERMİ ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWatch... -- 9 Haziran 2013; 1:34:36 >
  • ikiside yazılımsal panel aynı hızdadır muhtemelen hiçbirşey farketmez...
  • 7070 i yakından gördüm görüntü ve beyaz paneli çok hoşuma gitti 1.090 ye nakit istiyorlar.. 3d yi es geçtim şimdilik biraz idare etsin daha sonra iyi bişey alıcam hepinize çok tşk ederim yardımlarınz için
  • Hoşunuza giden bu cihazı aldınız mı?
    Sanırım bende bu cihazı alacağım, bizi bilgilendirebilir misiniz?
  • vestel var memnunm servisi cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7014... Eskişehir de vestel bayilerinde şu an mevcut....
    Bir akrabama daha aynı tv den aldık.....

O da çok memnun....!!!

400 - 600 ..Hz.. .! ben fazla bir fark görremedim....
    Ama 3D için fazla para vermeyin derim.. Ben...

Ama almışken 3D olsun diyorsanız... oda sizin tercihiniz... Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcakrep23

Hoşunuza giden bu cihazı aldınız mı?
    Sanırım bende bu cihazı alacağım, bizi bilgilendirebilir misiniz?

hemen almayacağım tüm beyaz eşyalarımı alırken kısmetse.. birde 1.090 TL değil 1.200 TL ymiş bana başka tvnin fiyatını vermişler.

gördüğümü kadarını söyliyeyim; beyaz ince ve şık bir paneli var ( siyahının olmadığını söylediler ), kumandası ince ama biraz uzunca , görüntü kalitesi olarakta fena değil
  • tv yi aldım kurulumu yapıldı şimdilik çok memnun görüntü kalitesi benim için gayet net özellikle hd yayınlarda yardımcı olan herkeze tşk ederim. alacak olanlarada tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marijuana68

tv yi aldım kurulumu yapıldı şimdilik çok memnun görüntü kalitesi benim için gayet net özellikle hd yayınlarda yardımcı olan herkeze tşk ederim. alacak olanlarada tavsiye ederim.

hangi modeli aldın hocam hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.