Bildirim
1.500TL'ye kadar Teknosa Cep Telefonu tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Madem ki illa teknosa ve para sınırın da 1500 civarı o zaman HTC Desire HD. Ama bence daha uygun alabileceğin yerler var. 200 lira fark eder en az. -
Beence az daha beklersen çok daha iyi modeller gelecek ülkemize.Bence onlarada göz atmadan alma derim -
desire Hd modası geçti.Teknosa'ya xperia arc gelmesini bekle.Teknosa her ne kadar pahalı olsada 1000 TL üzeri alışverişlere 100 TL hediye çeki veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
desire Hd modası geçti.Teknosa'ya xperia arc gelmesini bekle.Teknosa her ne kadar pahalı olsada 1000 TL üzeri alışverişlere 100 TL hediye çeki veriyor.
-
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Xperia arc'ın beyaz rengi yok ondan vazgeçtim. Yeni modeller de türkiyeye geldikten uzun süre sonra teknosa stoklarına giriyor genelde, ben öyle hatırlıyorum. Bi de o dediğiniz yeni modellerin ne zaman geleceği de belli değil. :) Şimdilik Xperia X10 almayı düşünüyorum, ona ne dersiniz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: UNiCoDE
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Xperia arc'ın beyaz rengi yok ondan vazgeçtim. Yeni modeller de türkiyeye geldikten uzun süre sonra teknosa stoklarına giriyor genelde, ben öyle hatırlıyorum. Bi de o dediğiniz yeni modellerin ne zaman geleceği de belli değil. :) Şimdilik Xperia X10 almayı düşünüyorum, ona ne dersiniz??
ARC'ın gümüş rengi var
Ben X10 kullanıyom çok memnunum ama ARC aklımı çeliyo her an alabilirim
Bence gece mavisi daha şık
-
Kesinlikle arc'ı beklemelisin.Biraz araştır vazgeçemezsin zaten. -
1500 tl'ye kadarsa çift çekirdekli alacaksın gerisi hikayedir -
acil alacaksan beyaz x 10 olabilir 999 tl teknosada
beklersen arc tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
acil alacaksan beyaz x 10 olabilir 999 tl teknosada
beklersen arc tavsiye ederim
Adam haklı beyler
iphone varsa ama iphone derim -
S.E Xperia arc bana göre şuanda piyasada bulunan en kral telefonlardan birisi.
Müthiş tasarımı var,kamerası harika, işlemcisi,müzik ses kalitesi vs herşeyi ile harika. 1300 tl civarinda kesinlikle arc derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X