Şimdi Ara

1.500TL'ye kadar Teknosa Cep Telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500TL'ye kadar teknosadan hangi telefonu almalıyım sizce? Özellikle beyaz renk telefon istiyorum. Sadece desire HD'nin kahverengi olanı da olabilir.

• Madem ki illa teknosa ve para sınırın da 1500 civarı o zaman HTC Desire HD. Ama bence daha uygun alabileceğin yerler var. 200 lira fark eder en az.
  • Beence az daha beklersen çok daha iyi modeller gelecek ülkemize.Bence onlarada göz atmadan alma derim
  • desire Hd modası geçti.Teknosa'ya xperia arc gelmesini bekle.Teknosa her ne kadar pahalı olsada 1000 TL üzeri alışverişlere 100 TL hediye çeki veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

desire Hd modası geçti.Teknosa'ya xperia arc gelmesini bekle.Teknosa her ne kadar pahalı olsada 1000 TL üzeri alışverişlere 100 TL hediye çeki veriyor.

• Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Xperia arc'ın beyaz rengi yok ondan vazgeçtim. Yeni modeller de türkiyeye geldikten uzun süre sonra teknosa stoklarına giriyor genelde, ben öyle hatırlıyorum. Bi de o dediğiniz yeni modellerin ne zaman geleceği de belli değil. :) Şimdilik Xperia X10 almayı düşünüyorum, ona ne dersiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNiCoDE

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Xperia arc'ın beyaz rengi yok ondan vazgeçtim. Yeni modeller de türkiyeye geldikten uzun süre sonra teknosa stoklarına giriyor genelde, ben öyle hatırlıyorum. Bi de o dediğiniz yeni modellerin ne zaman geleceği de belli değil. :) Şimdilik Xperia X10 almayı düşünüyorum, ona ne dersiniz??

ARC'ın gümüş rengi var

Ben X10 kullanıyom çok memnunum ama ARC aklımı çeliyo her an alabilirim

Bence gece mavisi daha şık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle arc'ı beklemelisin.Biraz araştır vazgeçemezsin zaten.
  • 1500 tl'ye kadarsa çift çekirdekli alacaksın gerisi hikayedir
  • acil alacaksan beyaz x 10 olabilir 999 tl teknosada
    beklersen arc tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

acil alacaksan beyaz x 10 olabilir 999 tl teknosada
    beklersen arc tavsiye ederim

Adam haklı beyler

iphone varsa ama iphone derim
  • S.E Xperia arc bana göre şuanda piyasada bulunan en kral telefonlardan birisi.

Müthiş tasarımı var,kamerası harika, işlemcisi,müzik ses kalitesi vs herşeyi ile harika. 1300 tl civarinda kesinlikle arc derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.