Şimdi Ara

1.5DCi diesel megane 2005 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar dün gördüm aracı çok hoşuma gitti araç aradım önce kilometresini sordum 140bin dedi 2 parca boya var dedi plakayı sorgulatmadım daha ayrıca 24bin Tl istiyor arabasına sizce km çok mu? istediği rakam sizce çok mu? özellikle diesel megane kullananlar Ustadlarda yorumlarını bekliyorum...

yorumlarını esirgemeyen ustadlara arkadaşlara teşekkürler...

• benimde hoşuma gidiyor. eğer yürüyeninde bi sorun yoksa sıkıntı olmaz.tabi temiz ve bakımlısını bulabilirsen al. fiyata gelincede normali gibi 1-yada 2 bin aşşağı gibi olmalıydı pazarlıkla çözebilirsin. sunroflusu on numara
  • 2004 hb baz model var. 134binde. Şuan satacak olsam 22bine (aşağısı hayatta olmaz) satardım. Kazasız. 2 parça boyalı ( malesef park sırasında kanırtma ). Enjektörleri yenilendi. Trigerler yenilendi. Rot-balans, yağ su antifreeze bakımlar her şey tastamam. Akü 1 aylık. Muayeneye 1.5 sene var. İşte bu aracın piyasası 22binlira. Baz model dinamik olsa 24bin diye düşünürdüm.

Alırken kesinlikle enjektör bakımlarını sorun. Aracı bilgisayara bağlatın bir de. Ayrıca meganeların çok fazla pertten çıkması var dikkatli olmalı.
  • Bizim ailecek kullandigimiz arac 2005 megane 2 sedan 1.5 dci dynamic. Aracimiz 88000 kilometre ve cok memnunuz. Adana sehir merkezinde 5.0-5.2 arasi tuketimimiz, uzun yolda 4.2 civari tuketimimiz var. Tabi cok zorlamayiz araci. Genislik, donanim ve yakit tuketimi konusunda cok memnunuz. Bi ara degistirsek mi dedik ama bu donanim ve yakit tuketimini saglayacak arac olsa olsa fluence olur dedik ama o araba da 55000 civari. O yuzdwn binmeye devam ediyoruz. Bence temiz bulduysaniz kacirmayin. Ozellikle yakit tuketimi ve genislik konusunda cok memnun kalirsiniz
  • abi nasıl fiyatlar bunlar!!! ben 28 bine 2011 model 9 binde dizel arac aldım...
    adam 2005 model arabaya 24 çekiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.