Bildirim
1.5oo YTL ye alınabilecek en iyi motor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 cc cup alınır -
Irzına geçtin forumun, aynı konudan açıp duruyorsun. Yeter. Git ara birazcık konu açacağına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 TL'ye 100cc Cup motor bile alamazsın (ikinci el alırsın belki ama orası ayrı). çinli motorlar bile 2000-2500 TL'den başlar oldu. benim sana tavsiyem piyasaya bir bakmandır. belki ikinci el temiz Cup bulabilirsin. ama o da zor yani. -
hem 1500 liraya hemde güzel motor varsa yaz burdan -
1500 tlye alınabilecek güzel motor bulursanız bende alırım
Keeway 250'lik veya 150'lik ikinci el. O fiyata birkaç motosiklete rasladım ama hiçbirisi keeway kadar iyi değil. Bu motosiklete bakarsan istediğin her yere götürür. Bakım masrafıda düşüktür. Motosiklette ikinci ele çok kafa yorma. Araba da çok ıvır zıvır vardır ama motosiklette o kadar yok. O yüzden çok hurda motosiklet olmadıkça istediğin modeli alıp 1000'lerce km'yi rahatça gidebilirsin. -
Benim mondial 150 zat var canavar gibi 2kişi 100 basıyor motor saat gibi çalışıyor günlük sadece 4km kullanıyorum sisibarı var uçak gibi artçı televizyon koltuğunda oturur gibi yolculuk ediyor sürüş keyfini sana anlatılmaz yaşanır sanki 650 cc burgman kullanıyormuş gibi zevk verir yedek parçası sudan ucuz varyarör kayışı 15 tl 750 gr yağ alır yağ yakması yok arahızlanmalar mükemmel 600 lük motorlarla 70km hıza kadar kafa kafaya gidiyor istersen dm at görüşelim kargoyu kafana takmana gerek yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan_winnitu
Benim mondial 150 zat var canavar gibi 2kişi 100 basıyor motor saat gibi çalışıyor günlük sadece 4km kullanıyorum sisibarı var uçak gibi artçı televizyon koltuğunda oturur gibi yolculuk ediyor sürüş keyfini sana anlatılmaz yaşanır sanki 650 cc burgman kullanıyormuş gibi zevk verir yedek parçası sudan ucuz varyarör kayışı 15 tl 750 gr yağ alır yağ yakması yok arahızlanmalar mükemmel 600 lük motorlarla 70km hıza kadar kafa kafaya gidiyor istersen dm at görüşelim kargoyu kafana takmana gerek yok
Mondial satış temsilcisi
quote:
Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous
quote:
Mondial satış temsilcisi
Sanada mondial hediye etseler dende kurtulmak için dünyanın en iyi satıcısı olursun 😃😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seaside Rendezvous
quote:
Mondial satış temsilcisi
Sanada mondial hediye etseler dende kurtulmak için dünyanın en iyi satıcısı olursun 😃😃
Açık sözlülük budur tebrik ediyorum :)
-
o 600lük motorların ateşleme sorunu vardır yada benzin filtresi tıkalıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: cbrmania
o 600lük motorların ateşleme sorunu vardır yada benzin filtresi tıkalıdır
Yok hocam sadece 70 km hıza kadar oda yaklaşık 50-100 metre yapar zaten zatı muhteremin 70 den daha ileri giderse ödüm b..kuma karışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X