arkadaşlar 1.6 16v palio araca ne tür lpg sistemi taktırmak uygun olur ve hangisini tercih edersiniz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
hocam sen sıralı sistem taktıracaksın bende gecen ay taktırdım stefanelli italyan kiti 1250/10 taksit şeklinde senin araçta bildiğim kadarıyla sıralı sisteme uygun ama daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar
Hocam sıralı olacak marea ile ayni motor saygılar
Üstelikte BRC olacak
quote:
Orjinalden alıntı: faruksevgili
Üstelikte BRC olacak
Bende 1.2 16v palio var. Sıralı olmak ve montajı iyi yapılmak kaydıyla lpg sistemi sorunsuz. (illaki markası şu olsun diyemeyeceğim)
Tofaşın da tercihi BRC dir arkadaşlar Üstelik servisinize gittiğinizde ilgi ve alakada kusur görmezsiniz Yedek parçasını bile tofaş servislerinde bulabilirsiniz :)) Ve tüm Türkiyede gerçek garanti ve 25.000 tl ye kadar sigortalı tek sistem Daha ne diyiiim
slm atikeri tavsiye ederim 1200 ytl başka cihazda istersen brc derim ankaradaysan yardımcı bizzat ben takarım muratotogaz 2. cad 29.sok no:44 şaşmaz tel 278 55 42www.muratotogaz.com
nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama LANDİRENZO TEK MARKA BOŞH ENJEKTÖRLÜ VE 200000KM GARANTİLİ EĞER ANTEPTEYSENİZ GELİN GÖRÜŞELİM
slm bende de 1,6 16V Palıo var illaki sıralı sistem olması sartmı yani normal olmuyormu sıralı sistem olmayanlar var bu konuda fikir verebilirmisiniz