Şimdi Ara

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twixmars

Söylediğiniz araçlar dışında Bmw 1.16d'yi tercih edebilirsiniz. Düz vites ile problemınız yoksa güzel bir seçim olur. Borusan, düşük faizli kredi imkanları da sunmaktadır. Pişman olmayacanız bir araç. Aklınızda bulunsun.

Aklımda oda var fakat 70 bin'e çıkar gibi duruyor fatura.Ben buralara 40 binlerden çıktım daha fazlası boğar bizi gibi duruyor hocam.Kredi fırsatları hakkında geniş bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonsaai -- 16 Ağustos 2012; 16:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Bütçen 60binlere çıkıyorsa DS4'de bakabilirsin tam genç arabası

İşte benim istediğim araç ama işte işte işte :) Babamın fransız arabalarına olan antipatisi nedeniyle ds4 seçenekler arasında zayıf kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

toyota aurisler de çok uygun. 47bine dizel full donanımlısını alabilirsiniz. Ekonomik, sorunsuz kaliteli arabadır.

Toyotoya 47 bin vermek sinmiyor içime.
  • illa 1.6 olacaksa focus mazda3 s40 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

illa 1.6 olacaksa focus mazda3 s40 derim

Yakıt tüketimi çok önemli bu yüzden eçeneklerim indi.Hergün 90 km'e yakın yol yapacağımı düşünerek ilerlemem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonsaai

quote:

Yakıt tüketimi çok önemli bu yüzden eçeneklerim indi.Hergün 90 km'e yakın yol yapacağımı düşünerek ilerlemem gerek.

hepsindede 115 lik dizel motor var yakıt tüketimi olarak üçüde iyi yarım litre daha az yaksın dersen dizel 1.3 astra 1.4 toyota düşünebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

hepsindede 115 lik dizel motor var yakıt tüketimi olarak üçüde iyi yarım litre daha az yaksın dersen dizel 1.3 astra 1.4 toyota düşünebilirsin

Düşündüğüm yakıt tüketimi 4-5 litre arası. Yani aslına bakarsanız audi a3 yakıt tüketimi istiyorum.O da 1.6tdi motor demek oluyor :) Performanstan ödün vermek istemiyorum.Kaliteli ve uzun yıllar ailecek kullanabileceğimiz bir araç olmalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düşündüğüm yakıt tüketimi 4-5 litre arası. Yani aslına bakarsanız audi a3 yakıt tüketimi istiyorum.O da 1.6tdi motor demek oluyor :) Performanstan ödün vermek istemiyorum.Kaliteli ve uzun yıllar ailecek kullanabileceğimiz bir araç olmalı.

bütün 1.3 - 16 dizeller o civarda yakar , 1.6 lar daha performanslı. dediğim gibi 1.6 115 lik motorlar volvo focus ve mazda 3 te var, ben olsam focus veya mazda 3 alırdım.

• Bak C4 ü incele al..Alan memnun, satan pişman...Gayet kaliteli ve yakış olarakta en iyi dizellerden

Ha verirsen 48 bin yeni Kia Ceed de alabilirsin..Full, yok yok araçta...Öyle 60-70 bin niye veriyorsun, hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 16 Ağustos 2012; 17:14:37 >
  • focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Bak C4 ü incele al..Alan memnun, satan pişman...Gayet kaliteli ve yakış olarakta en iyi dizellerden

Ha verirsen 48 bin yeni Kia Ceed de alabilirsin..Full, yok yok araçta...Öyle 60-70 bin niye veriyorsun, hiç gerek yok

Audi farkını yaşamaya değmez mi ? Ya da jetta ya da alfa romeo yani ne bileyim citroen veya özellikle kia bana çok uzak geliyor kalite bakımından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

FOCUS III Titanium, vaktin varsa git bir test sürüşü yap, harika bir araç, son derece tasarruflu bir o kadarda seri ve hızlı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

FOCUS III Titanium, vaktin varsa git bir test sürüşü yap, harika bir araç, son derece tasarruflu bir o kadarda seri ve hızlı

+1

İç malzeme kalitesi daha çok 40'lı yaşların arabası görüntüsü pek iç açıcı gelmiyor bana ama aile için ideal bir araç olduğu kesin.Yakıt tüketimi ve hemen hemen her Ford'da olan iyi yol tutuş .Bu kriterlerde olanlar için çok iyi bir tercih.
  • sen vw grubu araçlarının şekli ve ismiyle kafayı bozmuşsun. 47bine dizel auris alabileceğin en iyi araçlardandır ama toyota'ya 47bin vermem diyorsun. toyota hakkında ne biliyorsun ki? o toyota'nın senin vw'lerden guilietta'dan bir eksiği yok üstüne sorunsuzluk artısı var. ha ama şekil değil. değil mi?

ben de 22 yaşındayım az çok anlarım yaşıtlarımın hangi kafayla araç baktıklarını
  • Yeni Megane HB GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5

Şahsen sürdüğüm araba ortalama yakıt 5,1-5,3 arası. Yol tutuşu olsun, performans olsun çok süper bi araba. 60Binlira gibi bir bütçem olsa Hiç tereddüt etmeden alıcağım araba!. Fiyatının hakkını veriyor. Kiralık almıştım 1 haftalıgına. 3000KM yol yaptım. Çok güzel bir araba bir test sürüşü yap derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

sen vw grubu araçlarının şekli ve ismiyle kafayı bozmuşsun. 47bine dizel auris alabileceğin en iyi araçlardandır ama toyota'ya 47bin vermem diyorsun. toyota hakkında ne biliyorsun ki? o toyota'nın senin vw'lerden guilietta'dan bir eksiği yok üstüne sorunsuzluk artısı var. ha ama şekil değil. değil mi?

ben de 22 yaşındayım az çok anlarım yaşıtlarımın hangi kafayla araç baktıklarını

Sana karşı bir tez sunacak değilim ama genel bir kanıdır ki yaşadığım ve gördüğüm şeylerden kaynaklı birazda toyota,opel,peugeot marka araçlara karşı antipatim.Tabi ki isim kalitesi ve dış görünümde yaşıtlarımdaki düşünce tarzının yansıması olarak bende de var.Toyota auris hiç kullanmadım ama guilettadan bir eksiği olmasa dahi guiliette verdiği hazzı ve sürüş kalitesi vereceğini sanmıyorum .Asıl düşüncem audi ve mercedes'den şaşmamaktır ama şartlar bu yönde :)

• Ford focus titanyum ilave olarak techno paket yada smart paket ile mükemmel olur tavsiyem aracı test edin. Test etmeden fikir yürütmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Ford focus titanyum ilave olarak techno paket yada smart paket ile mükemmel olur tavsiyem aracı test edin. Test etmeden fikir yürütmeyin

Teste çıkacağım.Önerin için teşekkürler .

HERKESE BİR SORUM OLACAK !

Sizce 2012'nin son aylarına doğru arabalarda indirim alma fırsatı doğar mı ? Özellikle yeni kasası çıkacak araçlarda .
    Beklentileriniz ne yönde? Ne zaman araç almalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskocaman

Yeni Megane HB GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5

Şahsen sürdüğüm araba ortalama yakıt 5,1-5,3 arası. Yol tutuşu olsun, performans olsun çok süper bi araba. 60Binlira gibi bir bütçem olsa Hiç tereddüt etmeden alıcağım araba!. Fiyatının hakkını veriyor. Kiralık almıştım 1 haftalıgına. 3000KM yol yaptım. Çok güzel bir araba bir test sürüşü yap derim

Yeni Megane Coupé GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5 gerçekten hem duruşu hem kullanımıyla iyi ama iç aksamında kullanılan malzeme ve dayanıklılığının çok olmadığı ve görüş açısında çeşitli hatalar olduğu söyleniyor birde renault bakım servisinin yanlış uygulamaları insani korkutuyor.Birde ikinci elde sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Sen ne dersin bu duruma ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.