Şimdi Ara

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 Megane HB 130 beygir iyi bir seçenek
    O bütçe için Alfa Romeo da olabilir.
  • audi A3 1.6tdi s-tronic ve sline paket, sen bu aracı arıyorsun ve tam sana gore
    kalitemi desen kalite
    gosterislimi desen goterisli
    az yakarmı desen az yakar
    sınıfının en iyilerinden, bundan iyisi can sagligi
  • Alfa romeo için ikinci elinde sorun yaşar mıyım ?
  • Yol tutuşu olarak Mazda 3 derim gerçekten kaliteli bir araçtır pişman olmazsınız. Eger japon almam dersenizde Focus III derim.
  •  1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?

senin ilacın bu kardeşim dci130

Yeni Megane Sport Tourer Extreme 1.5 dCi 110 bg Euro 5------------51.550 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro 5------------55.350 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5-------60.250 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5----60.250 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line 1.5 dCi 110 bg Euro 5-------------58.300 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5--------63.150 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5-----63.150 TL

Opsiyonlar

Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
    Elektrikli panoramik açılır tavan 1.800 TL
    Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi 1.500 TL
    Navigasyon ve Arkamys Radyo 1.500 TL

Amcam almanyada benim o kullanmıştı bunu ve demiştiki diğer 1.6 dizelleri unut demişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Yol tutuşu olarak Mazda 3 derim gerçekten kaliteli bir araçtır pişman olmazsınız. Eger japon almam dersenizde Focus III derim.

+1 ben de dizel mazda 3 diyorum;

Comfort dizel 56,600
    Touring dizel 59,250
    Impressive dizel 61,750

fiyatları var...

mazda olur da mipressive olmaz mı

5.2lt / 3.8lt
  • dizel diye c sınıf arabaya 60 binlira verenin aklına şaşarım , yazık . dizel moda oldu milleti bildiğin yolmaya başladılar .
  • kia ceed i bir incele içine gir panaromik cam tavab cvt şanzıman çok şık tasarım spor görünüm
    yol tutuşu ve malzeme kalitesi olarak çok iyi hiç borcum olmasa alarım ceed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Volvo S40 yada C30

Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

dizel diye c sınıf arabaya 60 binlira verenin aklına şaşarım , yazık . dizel moda oldu milleti bildiğin yolmaya başladılar .

+1500
    Ne dizelmiş arkadaş...
  • herkes focus 3 demiş. en iyisi focus 3 titanium alın rahat edin
  • Bu yil sonunda bence aradığınız kadar indirim olmaz gibime geliyor. Otomotiv sektörü Simdi bile gecmis yıla göre %17 kadar daraldı. Birde agustos-Eylül gibi aracı alıp 2013 model diye işletme ayağı da bitti. Dolayısıyla otomotiv sektörü bu planlama eşliğine dayanarak stok durumlarını ayarlayacak ve ona göre satış yapacak. Yani yine fazla indirimler olmaz gibime geliyor. Test edip yada uzun uzun kullandığım araclar içerisinde net söyleyebilirim ki focus segmentinden ötede bir donanim,yalıtım, konfor, suspansiyon konforu ve motorunun yumuşak calışma karakteri ve hakikaten yere basan gücünü hakkıyla vermesi gibi sayacağım sebeplerle tercih sebebi olur benim icin. Ayrıca rijit kasası ve surus dinamikleri, araca hakim olma hissi, net direksiyon ve fren sistemi ile yakit tüketimini minimize etmesi bence cok başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

audi A3 1.6tdi s-tronic ve sline paket, sen bu aracı arıyorsun ve tam sana gore
    kalitemi desen kalite

Aynen üstad işte bende bunu arıyordum. :) Fiyatı kaç olur bana ver elini anlaşalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

dizel diye c sınıf arabaya 60 binlira verenin aklına şaşarım , yazık . dizel moda oldu milleti bildiğin yolmaya başladılar .

+1500
    Ne dizelmiş arkadaş...

Kişisel görüş farklılıkları tabiki olabilir .Peki size 60 bin tl verseler seçeneğiniz ne olurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonsaai

Merhalar.Durumum şu;Ben bir üniversite öğrencisiyim ve evim ile kampüsüm arası uzaklık 40 km.Bu demek oluyor ki her gün en az 80km'lik bir yol yapacağım.Bu durum beni 1.6tdi motora yönlendiriyor.Kafamdaki araçlar bu durumdan dolayı birkaç dalla sınırlanıyor.Aracı sıfır almayı düşünüyorum.Çünkü 2.el ile sıfır arası pek de bir fark olmuyor 2-3 bin lira için 2.el almak mantıksız geliyor.Daha sonra almayı düşündüğüm aracı babamla paylaşarak kullanacağız.

Düşündüğüm araçlar şöyle;

Audi A1 Sportback 1.6 Tdi S-tronic

Bu aracın beni cezbetmesinin sebebi kısaca;audi kalitesini aracın her noktasında hissediyor olmak.Dış tasarımı olsun iç malzeme kullanımı ve işçilik oldukça başarılı.Ama tek çekincem babam ile kullanabileceğim bir araç olabilir mi çekişkisi.

Alfa Romeo Giulietta

Bu aracın cezbetme nedeni ise oldukça açık duruşu :) Araç tam bir genç arabası.Geçenlerde showroomda kendisini ziyeret ettim ve beni çok misafirperver karşıladı fakat arabaya oturduğumda içde kullanılan plastiğin kalitesizliği ve çokluğu beni şok etti.Daha sonra araçla test sürüşüne çıktım.Gerçekten motorla araç bir bütün içinde fren sistemi ve viraj alma kalitesi çok üst seviyede.Fakat aracta beni düşündüren ikinci elde sıkıntı yaratıp yaratmayacağı.

Volkswagen Jetta

Bu aracın beni cezbetmesi sebebi yoktur.Çünkü beni pek cezbetmiyor.Babamın aklında olan bir seçenek ama duruşundaki hantallık ve ne bileyim bana zevk vermiyor .

Kısaca durumum budur, seçimlerim hakkında yorumları ve başka öneriler olanların yorumlarını bekliyorum.

Hocam madem listenizde jetta var onun yerine kesinlikle golf öneririm.zaten jetta golf ün sedanı.hem daha az paraya daha kaliteli bir araca sahip olmuş olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Bu yil sonunda bence aradığınız kadar indirim olmaz gibime geliyor. Otomotiv sektörü Simdi bile gecmis yıla göre %17 kadar daraldı. Birde agustos-Eylül gibi aracı alıp 2013 model diye işletme ayağı da bitti. Dolayısıyla otomotiv sektörü bu planlama eşliğine dayanarak stok durumlarını ayarlayacak ve ona göre satış yapacak. Yani yine fazla indirimler olmaz gibime geliyor. Test edip yada uzun uzun kullandığım araclar içerisinde net söyleyebilirim ki focus segmentinden ötede bir donanim,yalıtım, konfor, suspansiyon konforu ve motorunun yumuşak calışma karakteri ve hakikaten yere basan gücünü hakkıyla vermesi gibi sayacağım sebeplerle tercih sebebi olur benim icin. Ayrıca rijit kasası ve surus dinamikleri, araca hakim olma hissi, net direksiyon ve fren sistemi ile yakit tüketimini minimize etmesi bence cok başarılı.

Verdiğin piyasa bilgilere bakarsak gerçekten bende bunu düşünüyorum fakat üretim fazla yapıldığı ve ekonomiyi canlandırmak,canlı para alışverişi için pazarlıklarda baya oynama olabilceği konuşuyor mesela .Audi A3 1.6tdi s-tronic modeli 2011 yılının başlarında 80 bin liraya alınırken şimdiki rakamlar 64-65bin civarlarında.Tabiki bu örneğim uç bir örnek.Sonuçta A3 kasa yenilemeye gidiyor ve uzun süredir bu kasayla piyasada tutunmaya çalıştı son vurgunu yapmak istemesinden dolayıdır . Ama bu fırsat beni a3e yakınlaştırıyor böyle baska avantajlar olur mu dıye dusunuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: time is up

audi A3 1.6tdi s-tronic ve sline paket, sen bu aracı arıyorsun ve tam sana gore
    kalitemi desen kalite

Aynen üstad işte bende bunu arıyordum. :) Fiyatı kaç olur bana ver elini anlaşalım:)

ihale tam focusta kalacaktı ki, audi sürpriz yaptı konuyu bitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?

senin ilacın bu kardeşim dci130

Yeni Megane Sport Tourer Extreme 1.5 dCi 110 bg Euro 5------------51.550 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi 110 bg Euro 5------------55.350 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5-------60.250 TL
    Yeni Megane Sport Tourer Privilege Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5----60.250 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line 1.5 dCi 110 bg Euro 5-------------58.300 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5--------63.150 TL
    Yeni Megane Sport Tourer GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5-----63.150 TL

Opsiyonlar

Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi 3.000 TL
    Elektrikli panoramik açılır tavan 1.800 TL
    Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi 1.500 TL
    Navigasyon ve Arkamys Radyo 1.500 TL

Amcam almanyada benim o kullanmıştı bunu ve demiştiki diğer 1.6 dizelleri unut demişti...

Kardeşim evet güzel bir araç ama hani ne bileyim sinmiyor be kardeşim içime pek sport bir araç durmuyor sanki hantal gibi viraj alımı kötü olacakmış gibi anırım ben başka bir kıza aşığım kardeşim.

Durumum şu sanırım ;

Hep anlatırlar ya Ferhat ve Şirin neyse günün birinde halk hep merak edermiş bu Şirin nasıl bir kız.Hep hayal etmişler böyle uzun boylu,uzun saçlı renkli gözlü güzel mi güzel. Öyle olmalı tabi boşuna mı delmiş Ferhat dağları onun için diye düşünürlermiş.Sonra bir gün Şirin'e rastgelmişler ama o kız çirkin mi çirkin bakımsız bir kızmış.Bu durum kulaktan kulağa yayılmış herkes Ferhatın neden bu çirkin Şirin için dağları deldiğini konuşurlarmış.Birgün biri dayanamamış sormuş e be Ferhat bu kız için miydi herkes bu kadar çirkin kız için mi demiş.Ferhat sakin ve kendinden emince ah be kardeş sende onu birde benim gözümden gör .

Yani şuan çirkin de olsa bir kıza vuruldum adı audi a3 kim ne de se o benim gözümde kral olacak gibi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

+1500
    Ne dizelmiş arkadaş...

Kişisel görüş farklılıkları tabiki olabilir .Peki size 60 bin tl verseler seçeneğiniz ne olurdu ?

2. el julyetta 170hp benzinli alır, üzerine kalan parayı benzine verirdim.Hevesim geçince satar daha az yakan birşeyler bakardım.
  • Söylenilen 3 araçtan jettayı alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.