Şimdi Ara

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sevgili arkadaşım bence sen kararını baştan vermişsin sanki forumda nabız yoklaması yapıyorsun

sana söyleyebileceğimiz tek tavsiye aldığın araba hayırlı uğurlu olsun

gerisi teferruattan öteye gidemeyecek milletide yorma bence yok şu bu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sevgili arkadaşım bence sen kararını baştan vermişsin sanki forumda nabız yoklaması yapıyorsun

sana söyleyebileceğimiz tek tavsiye aldığın araba hayırlı uğurlu olsun

gerisi teferruattan öteye gidemeyecek milletide yorma bence yok şu bu diye.

Önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur derler.Doğru .Önyargılı bir mesaj olmuş ama saygı duyarım eyvallah .Fakat benim durumu şudur hep televizyondan gördüğün manken uzun boylu sağlam vucutlu o hatunu evet seversin ama kalptir bu belkide o manken kızın gözleri takma kolları yapma saçları yapıştırmadır yani vardır bir şey.Benim gözlerim görmez aşktan ama başkası görür söyler. Bir nedeni budur. Diğeri ise tek bir güzel yok kim bilir belki de baika bir güzele kaptıracağım kalbimi tanıdıkça tanıttıkça birileri :) Umarım anlatabildim. Önyargı olsa da yorum için teşekkürler. Ve iyi bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtumer

Bence VW golflere bakmalısın. 1.6 TDI trendlıne hatta dılersen conforlıne de alabılırsın. Biraz bak araçlara bence hemen pat dıye alma bıraz bekle araçlara ıyıce bak hatta dılersen gencsın sCİCRRO bile bak

Bakacağım bayramdan sonraki hafta test sürüşüne çıkacağım fakat scirocco düşünemiyorum.Düşünmek çok isterim ama sadece düşündüğümle kalırım yakıt tüketimi olarak çok ama çok uzak bana her gün 90 km'e yakın bir yol yapacak bir üniversite öğrencisini çok ama çoook aşar :)
  • şirokkonun dizeli varmı ki
  • Seat Leon 1.6TDI alabilirsin yeni kasası geleceği için şuanda güzel indirimler yapıldığını duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

şirokkonun dizeli varmı ki

Malesef yok.
  •  1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?
  • volvo s40 diyor ve kaçıyorum
  • Bonsaai kardesim daha dogrusu abicim kendini kanıtlamış heleki premium markalardan hicbizaman vazgeçme derim ben. Benim yaşım daha 17 ama ben kacak olarakta olsa 2012 audi a3, ford focus, seat ibiza bmw 1.16i ve 1.18i kullandım abilerim sagolsun ehliyetm daha yok arada anahtari veriyolar. Emin ol ford ve seat, audinin ic mekan ve dıs tasarm zevkini ve bmwnin arkadas itis keyfini veremiyor. Daha ehliyetm olmamasna ragmen özelliklede a3 benim oldu gbi bisey. Cunku onlardan daha fazla kullanıyorum. Bende universiteye basladgmda audi a3 sedan almayı dusunuyorum. Baska secenege bakma alternatif olarak volvo s60 veya v40 önerirdim ama seni cok asıyor diye direk hic dusunmeden ya a3 hatchback yada a3 sedan al diyorm. Tabi 1.6 dizel attraction 7 ileri s tronic şanzımanla. Pişman ol-ma-ya-cak-sın. Sana bu kadr diyorum. Bu arada ismim emre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinededektif

Bonsaai kardesim daha dogrusu abicim kendini kanıtlamış heleki premium markalardan hicbizaman vazgeçme derim ben. Benim yaşım daha 17 ama ben kacak olarakta olsa 2012 audi a3, ford focus, seat ibiza bmw 1.16i ve 1.18i kullandım abilerim sagolsun ehliyetm daha yok arada anahtari veriyolar. Emin ol ford ve seat, audinin ic mekan ve dıs tasarm zevkini ve bmwnin arkadas itis keyfini veremiyor. Daha ehliyetm olmamasna ragmen özelliklede a3 benim oldu gbi bisey. Cunku onlardan daha fazla kullanıyorum. Bende universiteye basladgmda audi a3 sedan almayı dusunuyorum. Baska secenege bakma alternatif olarak volvo s60 veya v40 önerirdim ama seni cok asıyor diye direk hic dusunmeden ya a3 hatchback yada a3 sedan al diyorm. Tabi 1.6 dizel attraction 7 ileri s tronic şanzımanla. Pişman ol-ma-ya-cak-sın. Sana bu kadr diyorum. Bu arada ismim emre.

Genç, hayalller güzel ama, A3 Sedan derken?

• Tartışılmaz 1.6 1.7 Opel Astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: onlinededektif

Bonsaai kardesim daha dogrusu abicim kendini kanıtlamış heleki premium markalardan hicbizaman vazgeçme derim ben. Benim yaşım daha 17 ama ben kacak olarakta olsa 2012 audi a3, ford focus, seat ibiza bmw 1.16i ve 1.18i kullandım abilerim sagolsun ehliyetm daha yok arada anahtari veriyolar. Emin ol ford ve seat, audinin ic mekan ve dıs tasarm zevkini ve bmwnin arkadas itis keyfini veremiyor. Daha ehliyetm olmamasna ragmen özelliklede a3 benim oldu gbi bisey. Cunku onlardan daha fazla kullanıyorum. Bende universiteye basladgmda audi a3 sedan almayı dusunuyorum. Baska secenege bakma alternatif olarak volvo s60 veya v40 önerirdim ama seni cok asıyor diye direk hic dusunmeden ya a3 hatchback yada a3 sedan al diyorm. Tabi 1.6 dizel attraction 7 ileri s tronic şanzımanla. Pişman ol-ma-ya-cak-sın. Sana bu kadr diyorum. Bu arada ismim emre.

Genç, hayalller güzel ama, A3 Sedan derken?

2013 audi a3 sedanı kastettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.