Şimdi Ara

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bonsaai

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

dizel diye c sınıf arabaya 60 binlira verenin aklına şaşarım , yazık . dizel moda oldu milleti bildiğin yolmaya başladılar .

+1500
    Ne dizelmiş arkadaş...

Kişisel görüş farklılıkları tabiki olabilir .Peki size 60 bin tl verseler seçeneğiniz ne olurdu ?

2. el julyetta 170hp benzinli alır, üzerine kalan parayı benzine verirdim.Hevesim geçince satar daha az yakan birşeyler bakardım.

Hocam sen çok fantezi yapmışsın gibi geldi ama allah gönlüne göre versin.Öğrenci kredimi benzincinin üstüne geçirmeme gerke yok diye düşünüyorum:)

Ya 60bin haybeden verseler diye öyle dedim, yoksa o kadar değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Bayiden alacaksanız evet imkansız bu rakamlar , tabi full + full panaromik cam tavanlı , dynamic progr. 20.000 kilometrede 68.000 TL' ye almak mümkün , ama bayi garantisi başkadır .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sifir-ayarinda-bu-fiyata-yok-96071595/detay#

Yani senin verdiğin o paket ve fiyatlar ikinci el fiyatı mıydı ? Benim duyumlarımda 68 sıfırını almışlardı o beni umutlandırdı.

• Bu dediğim garantili olduğu süreç icinde gozardi edilebilir, ama sonrası icin nasıl olur bilemem. Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Bayiden alacaksanız evet imkansız bu rakamlar , tabi full + full panaromik cam tavanlı , dynamic progr. 20.000 kilometrede 68.000 TL' ye almak mümkün , ama bayi garantisi başkadır .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sifir-ayarinda-bu-fiyata-yok-96071595/detay#

Yani senin verdiğin o paket ve fiyatlar ikinci el fiyatı mıydı ? Benim duyumlarımda 68 sıfırını almışlardı o beni umutlandırdı.

Hayır ilk söylediğim bayiden sıfır sunroofsuz olan 68.500 ...

•  1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?

Bunu koyuyorum ve soruyu soruyorum bunun neresine aşık oldun be ferhat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Bu dediğim garantili olduğu süreç icinde gozardi edilebilir, ama sonrası icin nasıl olur bilemem. Hayırlısı olsun

Kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Hepimiz için en hayırlısı olsun kazasız belasız güzel bir hayat geçirmemiz dileğiyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?

Bunu koyuyorum ve soruyu soruyorum bunun neresine aşık oldun be ferhat

Ah sen bide onu benim gözümden görsem. O güzel çizgi ledleri arka stopları manken gibi,direksiyonun eline kavuşması ve o kaliteli deri ilk öpücük gibi,o sıfır audi kokusu sadece ve güzel tasarım çok cezbedici.Ah be Şirin ah be Şirin'im benim ol dağlara delmek sıradan olur ben delinenleri geri düzelticem en gel yeter ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonsaai -- 17 Ağustos 2012; 1:02:03 >

• Yani full ve sunrooflu yaklaşık bana 70bine mal oluyor öyleyse. Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.Ve gelecek bayramını kutlar , sevdiklerinde mutlu ve umutlu nice bayramlar dilerim.

ÖNEMLİ:
    Bu vesile ile bu konuda bana cevap veren her arkadaşa gerçekten çok teşekkür ediyorum.gerçekten paylaşımlarımız şahsıma çok yararlı oluyor.Umarım sizler içinde öyledir.

Ve son olarak yaklaşan bayramınızı şimdiden kutlarım.Umarım hepimiz sevdiklerimizde nice güzel bayramlar geçiririz.Hepimizin hayalleri gerçek olması dileğiyle.
  • quote:

Yani full ve sunrooflu yaklaşık bana 70bine mal oluyor öyleyse. Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.Ve gelecek bayramını kutlar , sevdiklerinde mutlu ve umutlu nice bayramlar dilerim.

ÖNEMLİ:
    Bu vesile ile bu konuda bana cevap veren her arkadaşa gerçekten çok teşekkür ediyorum.gerçekten paylaşımlarımız şahsıma çok yararlı oluyor.Umarım sizler içinde öyledir.

Ve son olarak yaklaşan bayramınızı şimdiden kutlarım.Umarım hepimiz sevdiklerimizde nice güzel bayramlar geçiririz.Hepimizin hayalleri gerçek olması dileğiyle.

eyvallah dostum hayırlara vesile olsun inşallah kazasız belasız bayramlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Volvo S40 yada C30

Volvo s40 aklımda vardı fakat yeni kasası gelecek diyorlar ve soğuttu araç kendinden.Yakıt tüketimi olarakda pek iç açıcı rakamlarda görünmüyor.

v40 beklmeye değer bence kasım da inşallah bekliyoruz
  • 105 beygir olsa idi a1 iyi bir tercih olurdu

• Ford Fiesta Veya Kia Proceed Dizel.
  • quote:

quote:

Başka markalarda belki bu fiyattan biraz daha düşük fiyatlara araclarini sergileyebilirler, ancak bir malın gercek fiyati bellidir. Yani bence cok aman aman oynamayacak bu yil. Zaten otomotiv satışları reel tabloda belli bir seviyede sabit bir iz seklinde gidiyor. Buna paralel sekilde de yil sonuna stoklarını gözden geçirip aylara bölünmüş bir periyod sergiliyorlar. En cok satan reno , Fiat, Ford (ozellikle ticarileri) belirli bir fiyata satılıyor zaten. En son smart paketli tdci focusu 63 kusur lira fiyati varken 56,500 tl ye bırakmıştı satıcı. Bence ilk tercihiniz dsg li audi a3 sonra da focus olsun...

Audi A3 1.6tdi s-tronic düşünüyorum.Kasım ayı gibi 64e falan anlaşabilirsem çok iyi olabilir.Sunroof'suz tabiki yani Audi a3 konusunda tam bir fiyat yelpazesine sahip olan varsa onanımlarıyla birlikte paylaşırsa netleştirmiş oluruz.

Kardesim forumda bir arkadas almisti a3 dizel ve en dolusu herseyiyle iyi bir indirim alip 67 gibi biseye baglamisti yanilmiyosam. A3 kasa degistiriyo o yuzden iyi indirimler alirsin. Bi kac bayi gez tavsiyem

• Baba lie paylaşılacak diyorsun arkadas sen. Sen buraya yazarsın, biz tartışırız o olur bu olur deriz sonra peder bey altında jetta ya da o tarzda bir araba ile gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Baba lie paylaşılacak diyorsun arkadas sen. Sen buraya yazarsın, biz tartışırız o olur bu olur deriz sonra peder bey altında jetta ya da o tarzda bir araba ile gelir.

Bazen insan korkularıyla yüzleşmekten korkuyor.Sabah uyanır uyanmaz korkumu vurdun yüzüme kardeşim :D Baba ne derse o,diyecek laf yok ama hani gönlümden geçenlerden biri olsa ah biri olsa ah ah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

105 beygir olsa idi a1 iyi bir tercih olurdu

Evet konu da haklısın , beygiri ufak tutmuşlar ama hani o araç ebatları için motor oldukça seri ve donanımlı gibi duruyor ama yinede 105 beygir olsa daha iyi bir tercih olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

quote:

Başka markalarda belki bu fiyattan biraz daha düşük fiyatlara araclarini sergileyebilirler, ancak bir malın gercek fiyati bellidir. Yani bence cok aman aman oynamayacak bu yil. Zaten otomotiv satışları reel tabloda belli bir seviyede sabit bir iz seklinde gidiyor. Buna paralel sekilde de yil sonuna stoklarını gözden geçirip aylara bölünmüş bir periyod sergiliyorlar. En cok satan reno , Fiat, Ford (ozellikle ticarileri) belirli bir fiyata satılıyor zaten. En son smart paketli tdci focusu 63 kusur lira fiyati varken 56,500 tl ye bırakmıştı satıcı. Bence ilk tercihiniz dsg li audi a3 sonra da focus olsun...

Audi A3 1.6tdi s-tronic düşünüyorum.Kasım ayı gibi 64e falan anlaşabilirsem çok iyi olabilir.Sunroof'suz tabiki yani Audi a3 konusunda tam bir fiyat yelpazesine sahip olan varsa onanımlarıyla birlikte paylaşırsa netleştirmiş oluruz.

Kardesim forumda bir arkadas almisti a3 dizel ve en dolusu herseyiyle iyi bir indirim alip 67 gibi biseye baglamisti yanilmiyosam. A3 kasa degistiriyo o yuzden iyi indirimler alirsin. Bi kac bayi gez tavsiyem

Kardeşim öncelikle günaydın. 67 bin gibi rakm tam istediğim rakam ben onu üstün pazarlık yöntemimle 65e de alırım bu haber gözlerimi açtı şimdi uyandım işte :) Tüm bayileri gezmeyi düşünüyorum.Ankarada yaşıyorum tüm Türkiye'Yi gezsem mi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Volvo S40 yada C30

Volvo s40 aklımda vardı fakat yeni kasası gelecek diyorlar ve soğuttu araç kendinden.Yakıt tüketimi olarakda pek iç açıcı rakamlarda görünmüyor.

v40 beklmeye değer bence kasım da inşallah bekliyoruz

Volvo v40 ve yeni mercedes a seri iddali olacak gibi duruyor fakat.Volvo v40'ın dış tasarımı bana biraz kaba geldi ,mercedes a ise oldukça başarılı ve zaten mercedes kalitesi.Gel gelelim mercedes'e para yetmez volvoya tip gitmez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

sen vw grubu araçlarının şekli ve ismiyle kafayı bozmuşsun. 47bine dizel auris alabileceğin en iyi araçlardandır ama toyota'ya 47bin vermem diyorsun. toyota hakkında ne biliyorsun ki? o toyota'nın senin vw'lerden guilietta'dan bir eksiği yok üstüne sorunsuzluk artısı var. ha ama şekil değil. değil mi?

ben de 22 yaşındayım az çok anlarım yaşıtlarımın hangi kafayla araç baktıklarını

bagaja motor yağı bidonunu koy ara ara o sorunsuz dizel motora yağ koya koya gezersin.

sık sık mazot ara ara motor yağı

• Golf 1.6 TDI hem sportiflik hem yakıt açısından
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.