Şimdi Ara

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Orijinalden alıntı: Bonsaai

Renault'u karalama planı içinde değilim.Sadece fikirlerim bu yönde alanlarında fazlasıyla pişman olduğunu biliyorum.Memnun olan yok mu ? Var. Ne istediğine göre değişir.Ne bekliyorsun araçtan sorusuna cevabını veriyorsa tamamdır.Hayırlısıyla güle güle binsinler sorun yok.Konumuzdan sapmaya da gerek yok.Yorum için çok teşekkür ediyorum.

Bende Ankara'da yaşıyorum ve her gördüğüm yerde Audi görüyorum nedense işte bu bakmak ve görmek konusu :) Ne isterse onu görüyor insan gönül gözümde gönlümde hep audiye açık . Ah benim olsa bir :)

seçici bakınca benim gözlerim 5.20d'den başkasını görmüyor.

audi ve renault'u alım gücü olarak yan yana koymak biraz abes kaçıyor. siz varlıklı bir semtte oturuyorsunuz galiba.

edit: konu sahibi olduğunuzu yeni fark ettim yoksa sizinle renault muhabbeti yapmazdım, düşündüğünüz araçlara bakınca renault'un yanından geçmeyeceğiniz belli oluyor.

yorum yapmaya gelirsem bir üniversite öğrencisi olsam audi'yi tek geçerim. ama a1'in iç hacmiyle ilgili bilgim yok. jetta düşünen baban a1'e nasıl sıcak bakacak onu da merak ediyorum

Alıntıları Göster

seçici bakınca benim gözlerim 5.20d'den başkasını görmüyor.

audi ve renault'u alım gücü olarak yan yana koymak biraz abes kaçıyor. siz varlıklı bir semtte oturuyorsunuz galiba.

edit: konu sahibi olduğunuzu yeni fark ettim yoksa sizinle renault muhabbeti yapmazdım, düşündüğünüz araçlara bakınca renault'un yanından geçmeyeceğiniz belli oluyor.

yorum yapmaya gelirsem bir üniversite öğrencisi olsam audi'yi tek geçerim. ama a1'in iç hacmiyle ilgili bilgim yok. jetta düşünen baban a1'e nasıl sıcak bakacak onu da merak ediyorum

Bende tam olarak ülkemizde bu ayrımı yapamıyorum.Bir gözlemimi söyleyeyim konu açılmışken;

Ben Ankara için konuşuyorum semtlerle araba kalitesi arasında zıt bir durumla karşı karşıya kalıyorum.Ankaranın yıkık dokuk üflesen yıkılacak evlerinin önünde son model araçlar. Oturduğu evden pahalı araç kullananlar fazlasıyla varve ben bu mantığı çözemiyorum.

Asıl konu: Evimle okulum arası epeyce bir yol var.(40km) Bu artık benim canımı oldukça sıkıyor.Zaman yollarda eriyip bitiyor ve sonunda ailemi ikna etmeyi başardım.Konu açılıyor fikirlerimi söylüyorum dinliyor konuşuyoruz ama hani arabaya verilecek para hakkında net konuşmuyor babam ve her konuşma sonu ; 'sen derslerine bak o işi bana bırak'ile bitiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonsaai -- 17 Ağustos 2012; 20:33:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

quote:

volvo s60

Vay be bunu duyacağım biliyordum ama ne zaman ne zaman ne zaman demiştim işte şimdi oldu :)
    Volvo s60 gerek dış tasarımı ( Özellikle o turuncu rengi ) gerek iç tasarımı olsun,yol tutuş,kalite,işçilik her şey beklentilerimi karşılıyor lakin bir nokta var ki bu tüm olumlu tabloyu kırtıp atıyor oda sanata verilen önem :D Yani PARA :D Aracın baz fiyatı bizleri yanıltıyor eklentilerle birlikte araç 100 bin tl'ye kadar çıkıyor ki bu rakamda alınabilecek çok fazla seçenek var ama bizim elimizde öyle bir imkan yok :)

yazığınız araçlarda 50bin ile 65 arası olduğu için ve volvoda indirim vardı 1.6 larda baya bi iyi o yüzden bakmıştım fakat kampanya bitmiş heralde fiyat yükselmiş ama baz donanımlada alsan volvo volvodur:) bende öğrenciyim yılbaşında 0 fiesta almıştım 39.500 e 1.4 dizel işimi görüyor fazlasıyla. tavsiyem öğrencisin sonuçta 60-70 binlik araba alınacaksa bari D sınıf bişeyler alman yoksa o parayı C sınıf alana kadar B sınıf donanımlı bir araç alıp kalan ekstrayıda eğitimine harcamanı tavsiye ederim. okulu bitirince kazandığın parayla en iyisine sahip olursun. ama volvo s60 çok güzel bir araç gerçekten sahip olmak isterdim:)

Öncelikle araban hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız içine hep mutlu bir şekilde binip ve bir o kadar mutlu şekilde inmen dileğiyle.Durum şu aslında ben arabayı kendime almıyorum.Kendime düşeneceğim araba olsa direk belirlerim ama birkaç kriter var.Konu başlığında bu kriterleri belirttim:) Eğitimime tam gaz evam ediyorum Çankaya Üniversitesi burslu inşaat mühendisliği öğrencisiyim.Eee bundan bize ne derseniz hani üniversite ve bölüm hakkında sorun ve sorusu olana yardımcı olmak amaçlı . Daha sonrasında S60 'ın indirime girdiğini hiç duymadım duysaydım ziyaretine gider ellini öper harçlığımı alırdım :)

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, aynı şekilde yeni arabanızda umarım sizde kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanırsınız sürekli. babanızla birlikte kullanacağınızı farketmemişim şimdi tekrar okuyunca gördüm bu yüzden bir önceki söylediğim geçersiz kalıyor:) birde bunda 15-20 gün önceydi heralde volvol çok güzel bir indirim yapmıştı. konusu forumda vardı bulamadım şimdi, keşke o zaman denk gelseydide uygun bir s60 alabilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba. birde madem babayla kullanacaksınız skoda superb ide tavsiye edebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

volvo s60

Vay be bunu duyacağım biliyordum ama ne zaman ne zaman ne zaman demiştim işte şimdi oldu :)
    Volvo s60 gerek dış tasarımı ( Özellikle o turuncu rengi ) gerek iç tasarımı olsun,yol tutuş,kalite,işçilik her şey beklentilerimi karşılıyor lakin bir nokta var ki bu tüm olumlu tabloyu kırtıp atıyor oda sanata verilen önem :D Yani PARA :D Aracın baz fiyatı bizleri yanıltıyor eklentilerle birlikte araç 100 bin tl'ye kadar çıkıyor ki bu rakamda alınabilecek çok fazla seçenek var ama bizim elimizde öyle bir imkan yok :)

yazığınız araçlarda 50bin ile 65 arası olduğu için ve volvoda indirim vardı 1.6 larda baya bi iyi o yüzden bakmıştım fakat kampanya bitmiş heralde fiyat yükselmiş ama baz donanımlada alsan volvo volvodur:) bende öğrenciyim yılbaşında 0 fiesta almıştım 39.500 e 1.4 dizel işimi görüyor fazlasıyla. tavsiyem öğrencisin sonuçta 60-70 binlik araba alınacaksa bari D sınıf bişeyler alman yoksa o parayı C sınıf alana kadar B sınıf donanımlı bir araç alıp kalan ekstrayıda eğitimine harcamanı tavsiye ederim. okulu bitirince kazandığın parayla en iyisine sahip olursun. ama volvo s60 çok güzel bir araç gerçekten sahip olmak isterdim:)

Öncelikle araban hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız içine hep mutlu bir şekilde binip ve bir o kadar mutlu şekilde inmen dileğiyle.Durum şu aslında ben arabayı kendime almıyorum.Kendime düşeneceğim araba olsa direk belirlerim ama birkaç kriter var.Konu başlığında bu kriterleri belirttim:) Eğitimime tam gaz evam ediyorum Çankaya Üniversitesi burslu inşaat mühendisliği öğrencisiyim.Eee bundan bize ne derseniz hani üniversite ve bölüm hakkında sorun ve sorusu olana yardımcı olmak amaçlı . Daha sonrasında S60 'ın indirime girdiğini hiç duymadım duysaydım ziyaretine gider ellini öper harçlığımı alırdım :)

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, aynı şekilde yeni arabanızda umarım sizde kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanırsınız sürekli. babanızla birlikte kullanacağınızı farketmemişim şimdi tekrar okuyunca gördüm bu yüzden bir önceki söylediğim geçersiz kalıyor:) birde bunda 15-20 gün önceydi heralde volvol çok güzel bir indirim yapmıştı. konusu forumda vardı bulamadım şimdi, keşke o zaman denk gelseydide uygun bir s60 alabilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba. birde madem babayla kullanacaksınız skoda superb ide tavsiye edebilirim :)

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim tekrar.Bu böyle sürer gider :) Evet bende yeni gördüm ama s60'ın indirim haberini fakat şuan bitti mi ? İndirim fiyatındayken kaça ve nasıl donanımlı aldılar bilgin var mı ?

Skoda'ya gelince evet güzel araç ama yani skoda :) ikinci el :)

• Orijinalden alıntı: Bonsaai

Teşekkür ederim tekrar.Bu böyle sürer gider :) Evet bende yeni gördüm ama s60'ın indirim haberini fakat şuan bitti mi ? İndirim fiyatındayken kaça ve nasıl donanımlı aldılar bilgin var mı ?

indirim sitede bitmiş görünüyor daha doğrusu fiyatlar eski haline gelmiş bi showroom a sorun bence belki bi güzellik yaparlar:) ya tam hatırlamıyorum ama s60 1.6dizel premium 73 civarı bişeylere satılıyordu heralde manuel. birazda pazarlık yine yapılabilirdi bu fiyatların üstüne türküz sonuçta:)

• Orijinalden alıntı: syphonfilter

indirim sitede bitmiş görünüyor daha doğrusu fiyatlar eski haline gelmiş bi showroom a sorun bence belki bi güzellik yaparlar:) ya tam hatırlamıyorum ama s60 1.6dizel premium 73 civarı bişeylere satılıyordu heralde manuel. birazda pazarlık yine yapılabilirdi bu fiyatların üstüne türküz sonuçta:)

Kardeşim şuan moral bozukluğundan yerlerdeyim.Volvo s60 hayallerimdeki araç ve hani rakam oldukça uygun.Ha dersen çıkar 500 lira ver şimdi veremem ama işte gönül bu olsun istiyor.Audi a3 gibidip 65 vereceğime biraz daha verip of diyorum valla başıma ağrılar girdi.Çok mantıklı bir hareket olurdu en azından satsak ikinci elinde kar bile ederdik edemesek bile başa baş gelme imkanımız olurdu çok iyiymiş of off.Bu durumla ilgili indirimler konusu açtım hocam çok yaralandım çok.

• Arkadaşıma sıfır C4 dizel comfort plus aldırdım. 48bine aldı. Alalı 10 gün falan oluyor ama hala 5-6lt değerleri göremedi.. Yol bilgisayarı hep 8-9litreleri gösteriyor

Umuyoruz ilk 4-5bin km sonrası değerler düşer..

Araçla ilgili şuanlık tek sıkıntısı cam yarı açıkken zangırdama yapıyor. Servise bi götürecek, onun dışında performansı ve konforu C sınıfı için yeterli bir araç.

Benim Colt (1.5 110bg 6 ileri triptonik + LPG) ile kapıştırdık 2-3 kere.. ne yazık ki tokadı yiyor 1.6 95'lik ondaki.. Ben beygire bakma torktan kurtarırsın diyordum ama yok 140'a kadar denedik cıks :)

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Kalkan

quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

1.6 Dizel hangi araç alınmalı ?

Bunu koyuyorum ve soruyu soruyorum bunun neresine aşık oldun be ferhat

Bu araç A3 değil arkadaşarlar S3 bunun fiyatı 150.000 TL den başlayor.

yok kardeş yanlışın var bu araba türkiyede 1.6 attraction 102 hp 8v sadece s paket

• son olarak son çare özel silahımı kullacam Aveo alsana

• quote:

son olarak son çare özel silahımı kullacam Aveo alsana

Hani benim elimde olan bir şey değil tamam bunu alıyorum diyecek bir konumum yok yoksa ben net bir insanim Çek kenara çek çek çek :D

Baba ne derse ne alırsa o yeter ki alsın beni o yollardan alsın da yeter ki azap geliyor okul açılınca ah ahhh .

• quote:

quote:

son olarak son çare özel silahımı kullacam Aveo alsana

Hani benim elimde olan bir şey değil tamam bunu alıyorum diyecek bir konumum yok yoksa ben net bir insanim Çek kenara çek çek çek :D

Baba ne derse ne alırsa o yeter ki alsın beni o yollardan alsın da yeter ki azap geliyor okul açılınca ah ahhh .

forumda aveo önermek tam bir ironi haline geldide şaka yaptım...

Zaten senin ilk mesajdaki araçların yanından geçemez hem fiyat olarak hemde aile arabası olarak...

c4 hakkında ne söylemiştin bence c4 comfort plus da iyi bir seçenek olur.

• honda 1.6 dizel civic getiriyodu...
  • hiçbir renault a 60 bin verilmez mi

sizce bunun ederi nedir 10 bin 15 bin yirmi olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 18 Ağustos 2012; 1:27:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

FOCUS III Titanium, vaktin varsa git bir test sürüşü yap, harika bir araç, son derece tasarruflu bir o kadarda seri ve hızlı

İç hacmini çok daraltmışlar nerdeyse fiesta olmuş. C sınıfı için kafa diz mesafesi kötü..
  • Opel Astra 1.7 Dizeli çok sık bulunuyor fiyatlarıda çok iyi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Mikser

hiçbir renault a 60 bin verilmez mi

Bazı erkek çocukları barbie'lerle oynar ya bazıları askerlerle bazıları arabalar bazıları buzdolabı yemekle oynar :) Yani demek istediğim büyüsekte oyuncaklarla oynuyoruz ve kimine göre bu oyuncak güzeldir kimine göre o zevk meselesi.Ne desek de sonunda kişide biter her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

Opel Astra 1.7 Dizeli çok sık bulunuyor fiyatlarıda çok iyi bana göre.

1.7 Dizel motor avantaj gibi dursa da Opel şanzıman hataları ile bu artıyı koca bir eskiye çeviriyor son 2 yıldır ürettiği araçlar gerçekten fazlasıyla hata veriyor :) Bu bilgi ışığında Opel almak demek başını duvarlara vuracaksın demek oluyor İyi araştırmalı :)
  • 50.000 tl ustu renodan araba almak ciddi risk bence Riskten kastim para anlaminda

60.000 reno megane al ilk bakima girmeden direksiyon soyulsun olacak is degil bence

Ben sahsen 50k ustu renodan araba almazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 18 Ağustos 2012; 16:01:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

100 kusur bin tllik araba eder etmez orasi ayri

Ama ici clio symboll ile ayni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

100 kusur bin tllik araba eder etmez orasi ayri

Ama ici clio symboll ile ayni

yok daha neler

caddy nin içi şirokko ile aynı desem nasıl olur

• Bence VW golflere bakmalısın. 1.6 TDI trendlıne hatta dılersen conforlıne de alabılırsın. Biraz bak araçlara bence hemen pat dıye alma bıraz bekle araçlara ıyıce bak hatta dılersen gencsın sCİCRRO bile bak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.