Şimdi Ara

1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
5
Favori
42.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bethesta

Evet, sıfır Passat alamayan biri ikinci el Maserati alıyor... yaş kaç? Araban var mı diye sormayacağım bile..:)

Alıntıları Göster
    pardon da kim sıfır passata 450.000 verir? o nasıl düşük bir IQ seviyesi olur? onu alacağıma ikinci el premium almak demek çocukluk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Önümüzdeki ay tanıtımı var.
    Makyajlı kasanın tanıtımı mi var yoksa simdiki halinin 1.6 dizel tanıtımı mi var yoksa 1.6 dizel makyajlı tanıtımı mi var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba bu motor, renonun 160lık dizel motorumu

gerçi kiminse kimin iyi bir marka , ama bu ülkede memur, işçi gibi insanların yuksek hp araba almasına gerek yok zira viraj başı radar tuzakları dolu ülke yıl 2020 olacak eskişehir ankara arası yer yer 50/kmh 90 kmh gibi saçma sapan tabale ve radar araçları dolu çift şerit yolda

hayvan gibi vergi veriyorum araba alırken kullanırken yakıtını koyarken ama uzun yolda 150 ile bile gidemiyorum araba sollayamıyorum niye radar var diye. s....
  • ulke sartlari geregi en cok satan e segmenti dizel konumuna cikacaktir, kimse buradaki ergenler o hacimde mercedes e ye mi binilir yea dedi diye 300 bin fazla verip de buyuk hacimli alacak degil

• Yanlış anlamayın da, bu renault motoru mu mantığını ben anlamıyorum.Renonun bahsedilen motoru ödüllü, ispatlanmış bir motor.Mercedes yüksek hacimli motorlarda, tamam lider.Ama küçük hacimlerde de en iyisi varken neden sermaye,zaman,personel harcayim diyor.

Ya şöyle düşünün, bir lokantanız var, pide-kebap-suşi vs her şey yapıyorsunuz da, yan komşunuz burger king ise hamburger yapmaniza gerek var mı?

• Yeni c deki motor merco nun motoru degilmi.onu kullanir

• BMW'deki gibi olur diye düşünüyorum bende. G30 530i ve 520i'nin başlangıç fiyatlarını hatırlayın. 1.6 motor diye 2.0 motordan pahalı satılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 12 Aralık 2019; 21:6:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 dizel bahardan beri satılıyor yurtdışında. Makyajlı tanıtılacak. Yazın bayilere gelecek.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Bu Mercedes motoru. Renaultta bıraktı o motoru kullanmayı. Yeni 1.8 dizele geçti.

• 1.6 motordan hem Mercedes hem BMW çok büyük vurgun yaptı Türkiye’de . 10 yıldır böyle bu iş

• quote:

1.6 dizel bahardan beri satılıyor yurtdışında. Makyajlı tanıtılacak. Yazın bayilere gelecek.
    Yani 2020 model makyajlı 1.6 dizel gelecek. Karar vermek baya zor. Aklımda 3 araç var. Audi A6 4.0- BMW 530i xdrive - mercedes e 220 d
    Şimdi bunlara makyajlı 1.6 dizel eklenmesi değişik ve karar vermesi zor bir hal aldi

• makyajlısı bize sonbaharda ancak gelir.

• quote:

makyajlısı bize sonbaharda ancak gelir.
    Umarım öyle olmaz. O zaman sizin dediğinize göre makyajlı kasa e 350, e 180 vs şeklinde 2020 nin ilk aylarinda mi gelmiş olacak

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 2. elden bahsetmiş tahmini. 500 civarına güzel bir Maserati alabiliyorsunuz.
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam 120 km Isparta-Antalya yolunda toplam 1200 küsür lira ceza yedim. Basma devri bitti.
  • A6 4.0 dediğiniz 40 TDI sanırım? Aralarında en güncel araç bu, ki gerçekten güzel bir araç olmuş yeni A6. Ben yerinizde olsam A6 tercih ederdim bu üçlü arasında. Bu üçlünün dışında A7'de tercih edilebilir.

En az 500.000 lira verip 1.6 160 hp araca binmek hoş olmazdı bence. Gerçi A6 sanırım 1 milyona yakın şu anda sıfır olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Aralık 2019; 21:58:34 >
  • 2020 ye geldik zaten. Makyajlısı 2020 yazında piyasaya çıkacak en erken.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Evet 40tdi , yeni kasa olması ve görüntüsü itibariyle çok beğendim. Dediğiniz gibi Mercedes 1.6 dizelle ayni fiyata sahip olduğunu varsayarsak direk kafadan elemek lazım Mercedes'i.
    Burada tabi kafamı karıştıran 5.30i xdrive var, yanyana koyunca tercih çok zorlaşıyor. Makyajlı e kasa da ayrı bir merak konusu benim açımdan, önümüzdeki 1-2 ay içinde netlestirecegim Allah izin verirse. Biraz daha şartları zorlayıp Velar da aklımı bulandırmiyor değil :)

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ben Ocak Şubat gibi gelir diye düşünüyorum ama siz öyle diyorsanız doğrudur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.