Şimdi Ara

1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
5
Favori
42.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aheroic

Tabi arabasına 400 üstü isteyen e 180 sahiplerine üzüldüm. 5 yıl önce e 180 premiumu 63 bin € ya almıştım %45 ötv ile safi araç bugünkü kurla 239 ediyor. Benzin dizel farkı da normal. Ama TR nin alım gücü dolarla artmadı hans bey!

Edit: Akıllı klavye azizlikleri
    valla iyi oldu he, ilanlara bakıyordum 450 çeken bile vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

jantlar 17 inç, süspansiyon daha konforlu. Onun dışında tasarımsal farklar var. Tamponlar ve panjur farklı, içerde aluminyum yerine ahşap var, koltuk döşemesi de farklı. Geriye kalan aynı.
    alacak olsam bu motorla exclusive alırdım. en azından konforlu bir şekilde binerdim. zaten aracın amacı performans değil.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Electro sen şu an ne kullanıyorsun ? Birde sıfır km premium otomobillerin fiyatları, artık şişmeye başladı gibi ? Alan almayan belli olsun noktasında mıyız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 16 Aralık 2019; 12:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

alacak olsam bu motorla exclusive alırdım. en azından konforlu bir şekilde binerdim. zaten aracın amacı performans değil.

Alıntıları Göster
    bakalım,ne fiyata gelecekler ,burdan paylasım yaparız
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Bisiklet kullanıyorum. Alan almayan çoktan belli oldu.
  • 1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL
    Beni düşündüren tek şey kaldı o da; makyajlı kasa. Makyajlı kasa ile fiyat kesin üstüne koyar dimi? E birde bunu aldıktan sonra makyajlısini görmek benim canımı sıkar. Karar vermek zor. A6 fiyatı biraz daha aşağı alabilse direk tercih sebebim olacak gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 idi sanırım. 2 litre hacimli E220d çıktığında 285.000 civarı fiyatı vardı ve insanlar pahalı diyordu. Nereden nereye.

1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL

1.6 DİZEL MERCEDES E200d 510,000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Aralık 2019; 21:12:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Beni düşündüren tek şey kaldı o da; makyajlı kasa. Makyajlı kasa ile fiyat kesin üstüne koyar dimi? E birde bunu aldıktan sonra makyajlısini görmek benim canımı sıkar. Karar vermek zor. A6 fiyatı biraz daha aşağı alabilse direk tercih sebebim olacak gibi görünüyor
    Tabiki olur. Tahminim 50 bin lira

• Makyajlısı tasarım olarak bambaşka olacak. İçinde direksiyon ve yazılım dışında yenilik yok. Motorlar da değişmeyecek.

• 2019 olabilir zira ben aylardır mersoya soruyordum. Ne zaman gelecek diye. Bu model Sovyet ülkelerinde bile aylardır satılıyor. TR ye yeni gelebildi. 1.6 Türkiye için üretildi diyen arkadaşlara da cevap olur sanırım. 40-41 bin € fiyatı vardı bende hayal kuruyordum. Bugün uyanmış olduk Türkiye gerçekleriyle. Yanlış anlaşılmasın mesajım siyasi değil. Hükümetlerimiz vergi toplamada öteden beri beceriksiz. Cezalar desen hiç yok. Hal böyle olunca ötv yi artırmak kolay geliyor. Gerçekçi değil ötv oranları...

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Makyajlısı tasarım olarak bambaşka olacak. İçinde direksiyon ve yazılım dışında yenilik yok. Motorlar da değişmeyecek.
    Beklemek en doğrusu galiba

• quote:

A6 2.tdi uysa iyi ama mtv side masallah

• texmo kullanıcısına yanıt
    Yarın bir gidip fiyat alacağım bakalım en dip ne verecekler

• quote:

Yarın bir gidip fiyat alacağım bakalım en dip ne verecekler
    Ok.paylasirsaniz iyi olur

• Bu fiyata nispeten çok az kullanılmış ve 2 litre D5 motorlu Inscription paket S90 almak çok daha mantıklı.

• 520i musterisini çalar bence e180ide baltalar dicektim fiyat listesinde gozukmuyor

• bir bize bir saraya
  • 450~460 bin civarına bırakırlar
    Belki yeni kasada lansmana özel bir fiyat yaparlar ama daha gelmesi 8~9 ayı bulur gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    8-9 ay derken

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasanın gelmesi ...
    Gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama sanırım e serisinin makyajlısı mayısta filan lansman olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.