Şimdi Ara

1.6 dizel motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlar, 1.6 dizel motora sahip araba almak istiyorum, bildiğim reno 1.6 130 hp lik motoru ile fluance var ama reno araç istemiyorum. 1.6 dizel 130 hp den güçlü başka bir araç/motor var mı? 2. el 0 km fark etmez. yeterki 1.6 dizel ve 130 hp üstü olsun 131 hp bile olur :) torku da reno dizelinkinden yüksek olmalı tabi, ayrıca max devir dakika değerleri de reno motorundan iyi olmalı, sonuç olarak böyle bir motor varsa hemen alacağım fiyat önemli değil. lütfen yardımcı olun.

NOT: lütfen 2.0 dizel motor önermeyin 1.6 dizel 130 hp üstü arıyorum.

• 129 verseler parçalamazsın yani ?

Hocam psikolojin seninle dalga geçiyor.1.6 Crdi Cee'd al, chiple 165 hp oluyor.Hatta biraz daha uğraşırsan şöyle oluyor:

1.6 dizel motor
  • 1.6 Crdi Cee'd in fabrika çıkış hali ile 0-100 ve 0-160 değerleri ile max hızı lazım, tuning işine girmeyi düşünmüyorum, birde bu 1.6 128 hp lik 260 nm lik motor başka hangi marka araçlarda var sedan tercihim çünkü kia 2. el pazarını da hesaba katarsak.. bir de sportywagon mu önerirsin 2.500 tl fark var sadece
  • En yakın motor 1.6 Multijet 120 HP , Tork 1500 d/d 300 nm. Max torku 1500 d/d veren iki motor var diğeri Volkswagen grubunun motoru
  • opelin yeni çıkaracağı motor var 1.6 136 bg 2014e gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_1255

Canlar, 1.6 dizel motora sahip araba almak istiyorum, bildiğim reno 1.6 130 hp lik motoru ile fluance var ama reno araç istemiyorum. 1.6 dizel 130 hp den güçlü başka bir araç/motor var mı? 2. el 0 km fark etmez. yeterki 1.6 dizel ve 130 hp üstü olsun 131 hp bile olur :) torku da reno dizelinkinden yüksek olmalı tabi, ayrıca max devir dakika değerleri de reno motorundan iyi olmalı, sonuç olarak böyle bir motor varsa hemen alacağım fiyat önemli değil. lütfen yardımcı olun.

NOT: lütfen 2.0 dizel motor önermeyin 1.6 dizel 130 hp üstü arıyorum.

Mesajda çelişki mi var. Bana öyle geldi. Renault'tan daha güçlü motorlusunu bulamazsam araba almam. Arabasız gezerim gibi bir mantık çıkmış. Neden Renault istemiyorsunuz. Bizi de aydınlatın. Kılavuzumuz olun.

• Opel i bekle madem hocam seneye gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 mpi motor
    10 yıl önce açıldı
    Civic 1.5 turbo 182 beygir motor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amaç millete beygir havası yapmak mı yoksa seri bir araca binmek mi önce onu belirtin arkadaşlar ona göre yardımcı olsun
  • Yuksek hp li 1.6 dizel araclar Honda, Opel, Fiat, Renault, Kia da var. Tercihlerinizi buna gore belirleyin derim. Muhtemel bu yilin sonuna dogru Opel 1.6 cdti 136 hp yi ulkemizde satisa sunacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim burada konu acana kadar gir bir bak arac firmalarinin internet sitesine yahu.

Ayrica konu acan arkadas arabayi alacagindan veya merak ettiginden konu acmamis bence,ama niye actigini cozemedim.

• i30 dizel 128 hp.

ama bu beygir takıntısını çözemedim
  • Gt line Megane al , Renault takıntından kurtul.
  • beyler cevap yazan herkese teşekkürler, soruları cevaplayım;

reno almam araçsız gezerim demiyorum altımdaki 1.6 benzinli 155nm 115 hp focus idare ediyor,

ben dizel 1.6 istiyorum vergi yüzünden 2.0 olmaz diyorum. 2.0 a he desem 163,170,177,215 hp lik motorlar cirit atıyor

hp takıntıma gelince 130 hp üstü olsun renoya bok atıp daha düşük hp li bir motor almak çelişki olur o yüzden 1.6 ama 130 hp den yüksek arıyorum dedim. hp takıntım olsa dizel bakmam alırım 180hp benzinli motor olay biterdi

araç sitelerini araştırdım ama 1.6 litre dizelde renodan iyisini görmedim zaten konuyu ondan açtım var da ben mi bilmiyom diye, en yakın kiada 128 hp var onun da torku 260nm eğer kia ceed 350nm torka sahip olsa idi 128 hp ile tatmin olurdum.

amaç millete beygir havası yapmak mı yoksa seri bir araca binmek mi önce onu belirtin arkadaşlar ona göre yardımcı olsun diyen arkadaş; cevabım seri ve güclü bir araca binmek ve maximum 1.6 litre motor vergisi ödemek,

opel 1.6 136 hp 4000dd dizel motor çıkarırsa ve 320nm/1750dd den düşük olmaz ise torku benim arabam olur

şimdi sorum devam ediyor asgari 320nm tork ve 130 hp den yüksek renodan başka dizel motor var mı dır? para bankada hazır saygılar

• quote:

beyler cevap yazan herkese teşekkürler, soruları cevaplayım;

reno almam araçsız gezerim demiyorum altımdaki 1.6 benzinli 155nm 115 hp focus idare ediyor,

ben dizel 1.6 istiyorum vergi yüzünden 2.0 olmaz diyorum. 2.0 a he desem 163,170,177,215 hp lik motorlar cirit atıyor

hp takıntıma gelince 130 hp üstü olsun renoya bok atıp daha düşük hp li bir motor almak çelişki olur o yüzden 1.6 ama 130 hp den yüksek arıyorum dedim. hp takıntım olsa dizel bakmam alırım 180hp benzinli motor olay biterdi

araç sitelerini araştırdım ama 1.6 litre dizelde renodan iyisini görmedim zaten konuyu ondan açtım var da ben mi bilmiyom diye, en yakın kiada 128 hp var onun da torku 260nm eğer kia ceed 350nm torka sahip olsa idi 128 hp ile tatmin olurdum.

amaç millete beygir havası yapmak mı yoksa seri bir araca binmek mi önce onu belirtin arkadaşlar ona göre yardımcı olsun diyen arkadaş; cevabım seri ve güclü bir araca binmek ve maximum 1.6 litre motor vergisi ödemek,

opel 1.6 136 hp 4000dd dizel motor çıkarırsa ve 320nm/1750dd den düşük olmaz ise torku benim arabam olur

şimdi sorum devam ediyor asgari 320nm tork ve 130 hp den yüksek renodan başka dizel motor var mı dır? para bankada hazır saygılar

yok

• quote:

Opel'in teknik verisi 2000 devirde 320 nm tork, 3500 devirde 136 hp
  • Opel'in teknik verisi 2000 devirde 320 nm tork, 3500 devirde 136 hp :))))

çok iyi sanırım ford tan opele transfer olacağım, umarım manuel vites ve full+full seçeneği bir arada sunulur
    çünkü full+full donanım genelde AT şanzımanla sunuluyor
  • quote:

Opel'in teknik verisi 2000 devirde 320 nm tork, 3500 devirde 136 hp :))))

çok iyi sanırım ford tan opele transfer olacağım, umarım manuel vites ve full+full seçeneği bir arada sunulur
    çünkü full+full donanım genelde AT şanzımanla sunuluyor

O motora otomatik sanzimanin gelecegi bile kesin degil.

• Herşey beygirle olmuyor. Belki de renodaki motorun 0-100 ü opelinkinden daha iyi olacak. Önce bi araç çıksın ondan sonra değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Herşey beygirle olmuyor. Belki de renodaki motorun 0-100 ü opelinkinden daha iyi olacak. Önce bi araç çıksın ondan sonra değerlendirin.

kesinlikle ama tork ve devir/dakika değerleri yukarıda yazılı gibi ise ve şanzımanı manuel ve dişli çap ve aralıkları 0-100 odaklı düzenlenirse boş kasa ağırlığı ve lastik ebatları doğru seçilirse reno reno olarak kalacaktır. ama opel bu motoru harcayabilir AT şanzıman olmayabilir denmiş NERDEEE AT şanzıman arabayı robotlaştırır robot değil motor lazım sürücüye..manuel candır.. sonuç olarak opel bu motoru hangi modelle sunacak ve fiyatı ne olacak reno full+full ne kadar şu an mesela o fiyattan 5000tl den fazla olmamalı çıkacak opel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_1255 -- 24 Ocak 2013; 22:58:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.