Şimdi Ara

1.6 Dizel otomatik premium model arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    +1000. Dizel benzinli farkı 20 bin liradan az değil. Bunun yerine turbo benzinli araç alıp 6-7 liraya sıvı takıp dizel ne yakıyorsa aynısı çok rahat yakılıp benzinli motorun hazzını alabilirsiniz... 1.6 CGI 156 hp motora prins sıvı kiti hazır.
  • hedef küçük ,bütçe çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudemet

Tüm ilgilenen arkadaşlara tşk.

- 1.6 premium olmaz, katılıyorum. Ancak bu tanıma uyan aracı bulunan mercedes, bmw gibi markalar için başka tanım da bulamadım doğrusu.
    - c200 d için motor konusunda bazı eleştiriler dile getiriliyor (renault'tan alınarak iyileştirilmiş gibi). Bu kötü birşey mi demek emin değilim. Ama fiyatına bakınca 2.0 A4 ile boy ölçüşüyor. Belki fazla vergiye katlanıp benzer mertebeye A4 2.0 tercih etmek mantıklı olabilir.
    - A4 1.4 konusunda düşünceleriniz nelerdir? o arabaya yeterli güç sağlayabilir mi sizce? Bu konuyu tecrübe edenler değerlendirebilir mi ltf?

Sistem ne güzel ayarlanmış aslında. 1.6 Dizel otomatik isterseniz seçenekler sizi passat'a götürüyor, ama ben çok sevmiyorum ve almak istemiyorum. Bu arada, yıllık 14-15 bin km civarı yol yapıyorum.

Bakınca, ya benzinli olarak 3.20 ied veya A4 1.4, ya da dizel olarak 2.0 A4 veya 3.20d var gibi. Hepsi de iyi para, zor seçimler.

Yerinizde olsam yetkili bmw bayilerinde ki 5-10bin km civarında ki araçlara bakardım bir sorun çıkarsa karşınızda muhattabınız olur hem 520d bile bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw de kur dusuk. 0 faiz veya 3 yil bakim ve uzatilmis garanti var.

Mercedeste dusuk faiz her zaman var.

Her 2 arac icin de 20 bin tl ucuz 2. El yerine 0 km almak daha mantikli.

Kredi cektiginizde odeyeceginiz faizler goz onune alindiginda 0km bmw veya mercedes one cikiyor.

Nakit olarak alinacak bmw de nakiy kullanmayip 0 faizle araci almak cekilen kredi tutari dogrultusunda faize yatirarak bile 20 bin kar edilebilir. Veya bakim ve uzatilmis garanti ile 20 bin tl net kar elde edilebilir.

Kacirilmayacak iyi firsatlar bunlar.

Mercedeste ise en kotu faiz orani 1.15 ile su anda gla da. Ki o da piyasanin altinda sayilir ve 143k lik fiyatiyla gayet uygun bir arac oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C200D
  • D Sınıfı ve 1.6 Dizel Otomatik olacaksa benim aklıma iki araç geliyor. Mercedes C200d ve Opel İnsignia.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.