Şimdi Ara

1.6 Dizel otomatik premium model arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi, 100k TL üstü D/Premium segment içerisinden 1.6 Dizel Otomatik bir araç almayı planlıyorum. 200k TL yi aşmayı düşünmüyorum, ideal düşüncem 150-200 arası olabilir gibi. Bildiğim modeller var tabii ama kaçırdığım da ihtimal. Bu tanıma uyan modeller hangileri olabilir? Sizin tavsiyeniz hangileri olurdu?

- Benzinli düşünmedim, çünkü yakıt sarfiyatı benim için önemli
    - Muhakkak otomatik istiyorum
    - 2.0 lt'ye çıkınca aracın masrafları oldukça artıyor, bu yüzden soğuk yaklaşıyorum.

Tabi benzinli düşünmedim dedim ama, bazen görüyorum aynı/benzer modellerin benzinli/dizel farkı birkaç 10k' i bulabiliyor. Böylesi bir durumda da matematiğe vurunca benzinli de olabilir mi diye düşünmeden de edemiyorum. Bu arada, şu anki aracım focus 3 titanyum 1.6 dizel manuel (2012) ve yakıt sarfiyati süper ekonomik.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Saygılar,

• 150 200 k ya 1.6 dizel alamazsınız hocam 1.4 turbo benzin yakışır size, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli de olabilir dedigin icin ben olsam 3.20 ied tercih ederdim.

• 100bin üstüne çıktınız ve focus?

• C 200 d
  • Premium d segment tek 1.6 dizel tek araç var o da mercedes c serisi onun dışında başka bir araç yok zaten. Benzinli olur dersen 320i olabilir gayet güzel araçtır hatta mayfest araçları alınabilir doludur, ama c200d biraz aşırı pahalı c180 le arasında 20.000 lira ferk var o fark verilmez bence.

• Madem durumunuz var 320d alın aradaki vergi farkına fazlasıyla değdiğini göreceksiniz tüketim olarakta üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa 1.4 otomatik nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merso ya da S80 var bu fiyatlara sıfır olarak...
    S80 deki motor yetmeyebilir o kasaya...
  • Dizel:C200d
    Benzinli:Yeni A4 TFSI

Başka mantıklı seçenek yok.

• Eğer yılda en az 20.000 km ve üzeri yol yapmıyorsanız, şu anki benzinli-dizel fiyat farkını ödemeniz anlamsız olur diye düşünüyorum. Eskiden normal araçlarda 5.000 tl gibi farklar varken şimdi 15.000 tl gibi rakamlardan bahsediliyor. Premium serisi araçlar için daha da fazla olacağını düşünürsek otomatik-benzinli tercih edilebilir.

• c200 var şöyle ayağı yere basan. Audi 2 litre satıyor bmwninde 1.6 dizeli yok.
    Benzinli 3.20i ed 40. yıl özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 29 Mayıs 2016; 19:40:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 motor Premium araba olmaz

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, zannedersem yeterince dikkatli okumadınız sevgili forumdaş. Şuanki aracım focus. Yeni aracım için 100k üzeri düşünüyorum ve alternatiflerim neler olabilir diye sormuştum. İlgilendiğiniz için tşk.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Hocam, zaten benzinli almaya kendimi ikna edebilirsem ilk sırada düşüneceğim araç bu olacak gibi. Tşk.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Cevap için tşk. Bayii'ye gidip bir fiyat almayı düşünüyorum. Baz fiyatı uygun görünmesine rağmen (mecburi) opsiyonlar ile 220 civarına çıkacak gibi, beni zorlar bu rakam da.
  • 320d diyorum ben az yakar çok kaçar dedikleri motor tam olarak bu.

• Tüm ilgilenen arkadaşlara tşk.

- 1.6 premium olmaz, katılıyorum. Ancak bu tanıma uyan aracı bulunan mercedes, bmw gibi markalar için başka tanım da bulamadım doğrusu.
    - c200 d için motor konusunda bazı eleştiriler dile getiriliyor (renault'tan alınarak iyileştirilmiş gibi). Bu kötü birşey mi demek emin değilim. Ama fiyatına bakınca 2.0 A4 ile boy ölçüşüyor. Belki fazla vergiye katlanıp benzer mertebeye A4 2.0 tercih etmek mantıklı olabilir.
    - A4 1.4 konusunda düşünceleriniz nelerdir? o arabaya yeterli güç sağlayabilir mi sizce? Bu konuyu tecrübe edenler değerlendirebilir mi ltf?

Sistem ne güzel ayarlanmış aslında. 1.6 Dizel otomatik isterseniz seçenekler sizi passat'a götürüyor, ama ben çok sevmiyorum ve almak istemiyorum. Bu arada, yıllık 14-15 bin km civarı yol yapıyorum.

Bakınca, ya benzinli olarak 3.20 ied veya A4 1.4, ya da dizel olarak 2.0 A4 veya 3.20d var gibi. Hepsi de iyi para, zor seçimler.

• c200d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudemet

Merhaba, zannedersem yeterince dikkatli okumadınız sevgili forumdaş. Şuanki aracım focus. Yeni aracım için 100k üzeri düşünüyorum ve alternatiflerim neler olabilir diye sormuştum. İlgilendiğiniz için tşk.

Kusuruma bakmayın hocam benim hatam iyi aramalar size.

• 150k ya 2015 e 180 alinir,ister benzinde binilip kalan 50k bankada benzin parasi cikarilir,yada sivi sistem lpg takilir dizel ekonomisine ulasilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.