Şimdi o çözemediğin 1 tane türkçe sorusu için 1 sene daha matematik fizik ve bilimum sayısal derslere saatlerce yumulacaksın RIP
quote:Orijinalden alıntı: Halilturan42 Arkadaşlar hayırlı olsun yaklaşık 1,6 puan ile tıp kaçırdım 0.4 ile kcti beterin beteri var
quote:Orijinalden alıntı: fasulyeequote:Orijinalden alıntı: Halilturan42 Arkadaşlar hayırlı olsun yaklaşık 1,6 puan ile tıp kaçırdım 0.4 ile kcti beterin beteri varArkadaşlar 1.6puan 0.4 puanla kaçtı diyosunuzya yedeklerden girme gibi bir durum yokmu boş kontenjan vs ?
quote:Orijinalden alıntı: PHOBOS19 Arkadaşlar 1.6puan 0.4 puanla kaçtı diyosunuzya yedeklerden girme gibi bir durum yokmu boş kontenjan vs ? Boş kalma kalsa zaten onlar girer yazmadıkları yerde boş kalırsa o ayrı
Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt Benim anlamadıgım millet puanının 30 40 fazlası yerleri yazarak baslıyo tercihe gelende varda 1.4puanla nasıl kacıyo onu anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: PHOBOS19 Benim anlamadıgım millet puanının 30 40 fazlası yerleri yazarak baslıyo tercihe gelende varda 1.4puanla nasıl kacıyo onu anlamadım Şans kanka ya bende tıpı 290 puan ile kaçırdım tamamen kısmet işi seneye kalıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücüquote:Orijinalden alıntı: PHOBOS19 he kanka oyle desene o zaman Kısmet deüil işte ortak yaAlıntıları Göster Sıkmayın canınızı arkadaşlar 60-70 netle kaçırdım bende. Olur böyle şeyler
quote:Orijinalden alıntı: Halilturan42 Arkadaşlar hayırlı olsun yaklaşık 1,6 puan ile tıp kaçırdım Olsun abi.Üzülme.Gene dene.Gene kaçır.Daha iyi kaçır.En iyi sen kaçır.
quote:Orijinalden alıntı: uchiha69quote:Orijinalden alıntı: Halilturan42 Arkadaşlar hayırlı olsun yaklaşık 1,6 puan ile tıp kaçırdım Olsun abi.Üzülme.Gene dene.Gene kaçır.Daha iyi kaçır.En iyi sen kaçır.salla ya
Arkadaşlar şuan mimarlık okuyacağım inşallah Mimar Sinan üniversitesinde. Mutluyum yani :)) Bundada vardır bir hayır
quote:Orijinalden alıntı: fransızeeArkadasın 0.16 ıle odtu bılgısyar kacrı sen ne dıyonE ek tercihlerle %101 girersin ??